![]() |
Quote:
|
Nekem is ez a top5 versenyeredmény a szimpatikus.
Mindenkinek előnyös. Aki 10-et játszik 10-ből választhat legjobb 5-öt aki 2-őt az pedig 2-ből és kap mellé 3xnullát :) Teljesen igazságosnak és reálisnak tartom. Mondjuk sztem felesleges mindenkinek pontot adni. Az első 6-8 hely kap de a többinek minek? Csak felesleges adminisztráció a kiesettek pontozása. Viszont a versennyel kapcsolatban egy észrevétel: Tegnap volt szerencsém kipróbálni. Volt valaki aki egész végig nem ült az asztalnál. 18-ból 5. lett!!! Nonszensz... Vagy ki kell dobálni az asztaltól ezeket vagy pedig minden körben be kell rakatni velük legalább a nagyvak összegét. Nemcsak akkor ha rajtuk a sor, hanem minden körben. |
Quote:
(Amugy is gaz lenne hogy elmegyek pisilni, cigizni, esetleg kesek felorat, kiulok es kozben minden korben fogy egy nagyvaknyi penzem) :) Az tipikusan szokta zavarni azokat, akik meg nem jatszottak sok ilyen versenyt, olyannyira, hogy a starson emlekeim szerint meg felugro ablak is volt, ez elmagyarazni, hogy ez miert is nem gond. :) (Amugy nem kulonbozik attol, mintha valaki ott lenne, de bedobna minden handet. Gondolom Ot nem buntetned, mert ezt csinalja) |
Quote:
De tényleg nem versenyeztem sokat eddig... |
Quote:
,mert be akartam érni fizetőbe vagy csak pihentem.A leghosszabb versenyem 11 órás volt :D , de megérte ;) |
No, igen, 5k zsetonnál elér az elejére, de 1500nál 3 perces vakokkal kötve hiszem...
de ez is olyan, mint a párbaj, befizette a nevezést, innentől már nincs mit tenni vele :) |
Quote:
Mennyivel indultunk? Hol látom, hogy éppen mennyim van? És ha elfogy mi van utánna? |
Jó a pénzkészlet állapotát megtaláltam :)
|
Quote:
Ahogy nezem, Pool parbajai altalaban 300-400-as nevezesi dij korul vannak, igy ha epp semmi penzed nincs, de benezel, felveszed az ezrest, es mar nevezhetsz is. :) A Cashier gomb megnyomasaval tudod megnezni, epp mennyi jatek, es igazi penzed van, egy nagy gomb piros jobboldalt a folobbiban. |
Van valami chatszoba a klubbon belül a játékban vagy csak az asztaloknál tudunk chetelni?
|
All times are GMT +1. The time now is 03:07. |