![]() |
egyre nagyobb itt a kavarty, jó volna egy kicsit tisztábban látni.
Quote:
Ezeket szépen nehézségi sorba lehet rakni, kezdve a 0% katmorálú elhagyott ori ütésével és mondjuk végezve az 'MF szétüti a szövit, nappal lefelé támadva' esettel. :-D Mindegyik a Hódítóhoz tartozik, ez nem vitás, szabadon használjuk őket. Viszont az jól látszik, hogy az elismertség annál nagyobb, minél nehezebb ütést visz véghez valaki. Én tartom magam a Hódító leírt elveihez, mely szerint csak a legeslegkönnyebb ütések az elítélendők, amikhez jksz-t vagy multit használtak. De a hiénázás az a játék része. Nehezebb mintha felfedezne az ember, de könnyebb annál ha egyenlő eséllyel küzdenének. Becsülöm azt, aki a saját lehetőségeihez képest a nehezebb utakat választja. Hosszú távon azonban a lehetőségek megteremtése rajtunk, a mi előrelátásunkon és választásunkon múlik. |
Quote:
|
Quote:
Akár privátba is elküldheted . Ha azt mondom mi is ellenszenvből hiánázunk mindenkit akit tudunk akkor jó csávók leszünk ? Mert ebben a formában ugyanúgy hiénázunk mint Tsobi :D Tehát vagy mi is jócsávók leszünk mert csak az ellenszeves orit hiénázuk le vagy Ts is ugyanolyan hiéna mint mi :D Egyébként meg van egy sokkal nagyobb hiéna klán mint mi aki még 100 hekiért is behiénázott engem is meg a hullánkat is :D kb 5 sereggel |
Kill: hagyd csak, ne a fohienat akard leszoktatni a dogevesrol. :)
|
Nem nagyon szoktam fórumra írni,de ez a vita szerintem teljesen felesleges.
Minden játékos másképpen játszik. Alapból pedig a játék szinte buzdít a hiénázásra,különben minek lenne a teljes krónika,ha nem erre:) Háborúban minden megengedett. Aki meg inkább fedezgetni akar,egy jó kis hiéna ütés helyett,az játszon Marco Polo-t:) |
Szerintem is felesleges.
Mindenki úgy játszik ahogy akar szabályos kereteken belül. Hiénázni akarok akkor hiénázok ,ha nem akkor nem.Ne mások véleménye határozza meg valaki játékát.Ez a játék attól jó ,h többféleképpen lehet játszani és nem attól,h a fórumon egymásnak esnek játékosok. |
Mielott nagyon elmennetek a "jujj, veszekedes" iranyba, szerintem az eredeti topic es az en kerdesem is a velemenyekre kikeresere iranyult, es nem arra, hogy megszabjuk a tobbiek jatekat.
Iinkabb a velemenyeteket mondjatok el ilyen semmitmondo postok helyett... |
Quote:
|
Quote:
|
Remy eredeti kérdésére válaszolnék most. Szöviháborúba nem ütünk be egy kivétellel: ha az azzal a szövetséggel amelyik éppen ütött, előzőleg háborúztunk, és nem akarjuk, hogy újra két körre kerüljenek. Ilyen esetben szép, vagy nem szép, a saját szövetségem érdekét nézem, és akár hiénázok is. Természetesen van olyan, hogy a háborúban álló fél hiába volt előzőleg ellenfél, ír, és megkér, hogy ne avatkozzunk bele. Ebben az esetben szó sem lehet közbeütésről.
|
All times are GMT +1. The time now is 17:00. |