Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hiénázás A-ban (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4454)

Princ 02-17-2011 09:50

egyre nagyobb itt a kavarty, jó volna egy kicsit tisztábban látni.

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 280117)
A velemenyek erdekelnenek, hogy vajon a lovagok ideje lejart-e, es csak en/mi vagyok/unk maradi/ak.

Sokféle ütés van: szövi üt MF-et, szövi hiénáz MF-et, ugyanezek fordítva, ork üt elfet, hulla kitámad fullra, elhagyott orit beütnek, sokszemes szövi üt nem vándor szövit, ott vannak a hajnali támadások, szilveszteri klántámadás, satöbbi.

Ezeket szépen nehézségi sorba lehet rakni, kezdve a 0% katmorálú elhagyott ori ütésével és mondjuk végezve az 'MF szétüti a szövit, nappal lefelé támadva' esettel. :-D Mindegyik a Hódítóhoz tartozik, ez nem vitás, szabadon használjuk őket. Viszont az jól látszik, hogy az elismertség annál nagyobb, minél nehezebb ütést visz véghez valaki.

Én tartom magam a Hódító leírt elveihez, mely szerint csak a legeslegkönnyebb ütések az elítélendők, amikhez jksz-t vagy multit használtak. De a hiénázás az a játék része. Nehezebb mintha felfedezne az ember, de könnyebb annál ha egyenlő eséllyel küzdenének.

Becsülöm azt, aki a saját lehetőségeihez képest a nehezebb utakat választja. Hosszú távon azonban a lehetőségek megteremtése rajtunk, a mi előrelátásunkon és választásunkon múlik.

Killer 02-17-2011 11:11

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 280256)
Miért is nem ?
Ha mi megyünk másra akkor szemetek vagyunk ?
Ha ts megy másra akkor ő jó csávó mert ellenszenvből tette ?
Ez nekem kicsit olyan érdekesnek tünik .

Lehet , hogy én lennék elfogult ? Nem hiszem :)
Szerintem a hiénát lehet különféle ürügyekre fogni : kevés barak , termelek, nincs pénzem , nem ütőképes ori stb... mindenféle hülyeségre ..
A valóságos ok mindenkinél KELL A FÖLD !
Bár ha olyan ellenszenvesek vagyunk neki akkor jöjjön oda és üse be valamelyik orinkat :)) Lehetősége volt rá :)

nem.azért hiéna és hiéna között óriási különbségek vannak.amennyben ezt nem látod felesleges magyaráznom,de már jópárszor leírtam erről a véleményem.

Kalapácska 02-17-2011 11:39

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 280262)
nem.azért hiéna és hiéna között óriási különbségek vannak.amennyben ezt nem látod felesleges magyaráznom,de már jópárszor leírtam erről a véleményem.

Légyszives magyarázd el , köszönöm :)
Akár privátba is elküldheted .

Ha azt mondom mi is ellenszenvből hiánázunk mindenkit akit tudunk akkor jó csávók leszünk ? Mert ebben a formában ugyanúgy hiénázunk mint Tsobi :D

Tehát vagy mi is jócsávók leszünk mert csak az ellenszeves orit hiénázuk le vagy Ts is ugyanolyan hiéna mint mi :D

Egyébként meg van egy sokkal nagyobb hiéna klán mint mi aki még 100 hekiért is behiénázott engem is meg a hullánkat is :D kb 5 sereggel

Remedy 02-17-2011 11:41

Kill: hagyd csak, ne a fohienat akard leszoktatni a dogevesrol. :)

Harmgor 02-17-2011 13:03

Nem nagyon szoktam fórumra írni,de ez a vita szerintem teljesen felesleges.

Minden játékos másképpen játszik.

Alapból pedig a játék szinte buzdít a hiénázásra,különben minek lenne a teljes krónika,ha nem erre:)

Háborúban minden megengedett.

Aki meg inkább fedezgetni akar,egy jó kis hiéna ütés helyett,az játszon Marco Polo-t:)

csákány 02-17-2011 13:52

Szerintem is felesleges.
Mindenki úgy játszik ahogy akar szabályos kereteken belül.
Hiénázni akarok akkor hiénázok ,ha nem akkor nem.Ne mások véleménye határozza meg valaki játékát.Ez a játék attól jó ,h többféleképpen lehet játszani és nem attól,h a fórumon egymásnak esnek játékosok.

Remedy 02-17-2011 13:58

Mielott nagyon elmennetek a "jujj, veszekedes" iranyba, szerintem az eredeti topic es az en kerdesem is a velemenyekre kikeresere iranyult, es nem arra, hogy megszabjuk a tobbiek jatekat.

Iinkabb a velemenyeteket mondjatok el ilyen semmitmondo postok helyett...

csákány 02-17-2011 14:01

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 280279)
Mielott nagyon elmennetek a "jujj, veszekedes" iranyba, szerintem az eredeti topic es az en kerdesem is a velemenyekre kikeresere iranyult, es nem arra, hogy megszabjuk a tobbiek jatekat.

Persze csak páran leírták a véleményüket a másik meg neki esett,mert nem tetszik.Ha valakinek más a véleménye el kell fogadni és nem lehurrogni.

Harmgor 02-17-2011 14:15

Quote:

Originally Posted by csákány (Post 280280)
Persze csak páran leírták a véleményüket a másik meg neki esett,mert nem tetszik.Ha valakinek más a véleménye el kell fogadni és nem lehurrogni.

ez így igaz

Tanuló 02-17-2011 14:21

Remy eredeti kérdésére válaszolnék most. Szöviháborúba nem ütünk be egy kivétellel: ha az azzal a szövetséggel amelyik éppen ütött, előzőleg háborúztunk, és nem akarjuk, hogy újra két körre kerüljenek. Ilyen esetben szép, vagy nem szép, a saját szövetségem érdekét nézem, és akár hiénázok is. Természetesen van olyan, hogy a háborúban álló fél hiába volt előzőleg ellenfél, ír, és megkér, hogy ne avatkozzunk bele. Ebben az esetben szó sem lehet közbeütésről.

All times are GMT +1. The time now is 17:00.