Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fontos események (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=20)
-   -   ENAH - Első Nagy Anarchista Háború (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4437)

BimmBimm 12-12-2010 17:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 272882)
Ha tudod, hogy X mennyit foglalt (mert például Te vagy az), és tudod, hogy Y mennyit foglalt, akkor Z "pontlistabeli" haladásából kiszámolható, hogy adott idő alatt hány pontot szerzett. Az eseményekkel ezt összevetve idővel pontos országlista szerezhető az illetőről.

Oké felfogtam, nem kell sorrend. Majd a végén megnézem mi lett az eredmény, az meg hogy jutottunk oda kit érdekel...

NewJackCity 12-12-2010 17:46

Quote:

Originally Posted by BimmBimm (Post 272883)
Oké felfogtam, nem kell sorrend. Majd a végén megnézem mi lett az eredmény, az meg hogy jutottunk oda kit érdekel...

az elso 4 változatlan egyenlore :)
amugy 2-3 naponta ugyis beirja ati :)
mondjuk én a lista végére is kiváncsi lennék nem csak az elejére :)

Sami 12-12-2010 17:47

Nekem is kezd elmenni a kedvem ebben a fene nagy titkolózásba. :(

Sami 12-12-2010 17:49

Viszont, ezért most megyek és ütök vagy 6 hekit. :D

NewJackCity 12-12-2010 17:50

nem vagyok egy matematikus de szerintem ha a foglalt hekik nincsenek melléirva akkor egy sorrendbol max az tud orilistát gyártani aki jártas valoszinuségszámitásban :)
és nem hinném hogy erre tul sok ember képes lenne :D

BimmBimm 12-12-2010 17:51

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 272884)
az elso 4 változatlan egyenlore :)
amugy 2-3 naponta ugyis beirja ati :)
mondjuk én a lista végére is kiváncsi lennék nem csak az elejére :)

Engem meg a lista egésze, tőlem frissülhetne 3 naponta is, de legalább látnám hogy mi van. Mert most ugyan ott vagyunk majdnem, azzal hogy Ati néha bemásol ezt azt, én meg csak annyit kértem hogy
1. X
2. Y
3. Z
És hogy X és Y közt 10k vagy 10M pont a különbség nem is érdekelne.

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 272885)
Nekem is kezd elmenni a kedvem ebben a fene nagy titkolózásba. :(

Olyan mintha forma1-et néznék, de nem lenne soha kiírva a sorrend, képen is csak néha mutatnának egy két előzést, de egyben a mezőnyt sosem... Nem is nézném.
Azoknak lehet élvezetesebb akik játszanak, de a külső szemlélő számára csak egy kis társasjáték, amiről süt, hogy nem neki szól.

Hex 12-12-2010 17:54

1402 hekivel a hatodik hely környékén vagyok, de én csak D-ben ütögetek egy-két orival :) Zordi koma viszont jól nyomja nagyon :) ő lehet az 5. helyen

Ati 12-12-2010 17:54

Quote:

Originally Posted by BimmBimm (Post 272888)
Engem meg a lista egésze, tőlem frissülhetne 3 naponta is, de legalább látnám hogy mi van. Mert most ugyan ott vagyunk majdnem, azzal hogy Ati néha bemásol ezt azt, én meg csak annyit kértem hogy
1. X
2. Y
3. Z
És hogy X és Y közt 10k vagy 10M pont a különbség nem is érdekelne.

-------------->

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 272717)
Nincs sorrendbeli változás, továbbra is Totya van az élen, őket követi Never és jack (a kisbetű nem a tiszteletlenség jele, így lett kérve a jelentkezés -- ha nagybetűsíteni kell, akkor szólj!). Ezután jön már kisebb méretű foglalásokkal if (szintén kisbetűsen lett kérve, nagybetűsítés esetén Te is szólj!), Zordi, Hex és Tsobi. A többiek csak elenyésző mennyiségű földet gyűjtöttek, sőt többen is vannak, akiknek negatívban van az összesítésük.

Zordi 12-12-2010 17:57

Miután később is lehet jelentkezni és akkor is elszámolásra kerülnek az addigi ütések így minden infó ami itt kiszámolható hátrányba teszi a már jelentkezetteket.... hiába követnétek itt egy listát figyelemmel ha az esetleges nyertes még nem is jelentkezett.

BimmBimm 12-12-2010 17:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 272717)
Nincs sorrendbeli változás, továbbra is Totya van az élen, őket követi Never és jack (a kisbetű nem a tiszteletlenség jele, így lett kérve a jelentkezés -- ha nagybetűsíteni kell, akkor szólj!). Ezután jön már kisebb méretű foglalásokkal if (szintén kisbetűsen lett kérve, nagybetűsítés esetén Te is szólj!), Zordi, Hex és Tsobi. A többiek csak elenyésző mennyiségű földet gyűjtöttek, sőt többen is vannak, akiknek negatívban van az összesítésük.

1. Totya
2. Never
3. jack
4. if
5. Zordi
6. Hex
7. Tsobi
8. ??
9. ??
...

Nem sokkal olvashatóbb? Nah mind1, tudom veszélyes, mert kiderül belőle az országlista. Röhej...

All times are GMT +1. The time now is 18:36.