![]() |
Quote:
|
Quote:
amugy 2-3 naponta ugyis beirja ati :) mondjuk én a lista végére is kiváncsi lennék nem csak az elejére :) |
Nekem is kezd elmenni a kedvem ebben a fene nagy titkolózásba. :(
|
Viszont, ezért most megyek és ütök vagy 6 hekit. :D
|
nem vagyok egy matematikus de szerintem ha a foglalt hekik nincsenek melléirva akkor egy sorrendbol max az tud orilistát gyártani aki jártas valoszinuségszámitásban :)
és nem hinném hogy erre tul sok ember képes lenne :D |
Quote:
1. X 2. Y 3. Z És hogy X és Y közt 10k vagy 10M pont a különbség nem is érdekelne. Quote:
Azoknak lehet élvezetesebb akik játszanak, de a külső szemlélő számára csak egy kis társasjáték, amiről süt, hogy nem neki szól. |
1402 hekivel a hatodik hely környékén vagyok, de én csak D-ben ütögetek egy-két orival :) Zordi koma viszont jól nyomja nagyon :) ő lehet az 5. helyen
|
Quote:
Quote:
|
Miután később is lehet jelentkezni és akkor is elszámolásra kerülnek az addigi ütések így minden infó ami itt kiszámolható hátrányba teszi a már jelentkezetteket.... hiába követnétek itt egy listát figyelemmel ha az esetleges nyertes még nem is jelentkezett.
|
Quote:
2. Never 3. jack 4. if 5. Zordi 6. Hex 7. Tsobi 8. ?? 9. ?? ... Nem sokkal olvashatóbb? Nah mind1, tudom veszélyes, mert kiderül belőle az országlista. Röhej... |
All times are GMT +1. The time now is 18:36. |