![]() |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Készültség a kérdés, beszéljünk készültségekről... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem szeretem ezeket a kivételeket, amik nem racionális okból történnek, hanem azért, mert "így könnyebb lesz nekik". Tény, hogy könnyebb lesz nekik, ezt nem vitatom. De most ennek a két fajnak az erősítéséről beszélünk, vagy egy általános MF-könnyítésről? Én úgy látom, hogy kezdünk átmenni abba, hogy oké, oké, hogy könnyítve van minden MF élete, de erősítsük mellé még az orkokat és a gnómokat is. Merthát ugye ha az MF távolbalátását extrán könnyítjük, akkor ugyanezt tegyük meg szöviben is, különben megint mi ez a kivételezés, hogy csak egy réteg kap könnyítést valamire, amire mások ugyanúgy rászorulnak stb. Ha az MF ork varázslatát könnyítjük, akkor az kihatással van a szövetséges ork varázslatára is!!! Ezt senki ne felejtse el!!! És ez már nem az MF-ek erősítéséről szól, hanem az orkok és gnónok erősítéséről, szövetségi státusztól függetlenül! Biztos erősíteni kell ezt a két fajt? |
Quote:
(Amugy a javaslatom csak az mf-ekre szolt, nem erzem feltetlen jo otletnek, hogy ezt barmilyen szinten terjesszuk ki szovetsegesekre is.) |
Élőhalottnak variképességet adni röhejes és kicsit elferdíti az egész érvelést.
Nem tudom, kinek milyen HÁTRÁNYA származna abból, hogy a maluszos fajok is ugyanannyiért távoloznának MF-KÉNT, mint a nem maluszosak. Nem értem, hogy kinek fájna ez, ki nem tudna miatta aludni. A logikátlanságról már korábban kifejtettem a véleményem: ez nem indok! Mint tapasztaltuk, faji sajátosságokat meg lehet változtatni a kívánt cél elérése érdekében, tehát arra hivatkozni, hogy ennek ez, meg az a faji tulajdonsága, megint csak fölösleges. Mert meg lett erősítve a hulla, ott senki nem mondta, hogy dehát az a faji tulajdonsága, hogy nem zavarja a vihar (többek közt), akkor miért legyen több férőhelye... És pl az hatással van a játékmenetre Ez a változás, amit kérünk a játszhatóságra lenne hatással. Ettől nem lenne több MF, nem lennének sikeresebbek az MF-ek, csak játszhatóbbak lennének. Azért írtam ezt, és így, mert azok, akik az egységes 1% mellett vannak, érvelnek. Azok, akik ellene vannak, szajkózzák a súgót, Ati is. Ez nem érvelés. Miért csak az egyik félnek kell érvelnie, a másiknak nem? Még egyszer: Kinek, miért fájna, ha egységes lenne a távolozás MF-ként minden fajnak? |
Quote:
Ne csináljunk olyan nyakatekert módosításokat, hogy "mindenkinek 2% könnyítés, kivéve az orknak és a gnómnak, akiknek 3%, de csak akkor, ha magányosok, 2 fő esetén ők már nem kapnak könnyítést, csak a többi faj." Hogy mi?! Ha arról beszélünk, hogy az ork és a gnóm malusza a távolbalátásra el legyen törölve, akkor erről beszélünk, nem arról, hogy KIVÉVE, HA 1 főnél nagyonn szövetségben van, mert akkor mégsem. |
Quote:
A javaslat lényege az volt, hogy mivel nincsenek négyen (vagy 10-en), ezért szegénynek egyedül kell távolbanéznie, miközben máshol ezt 4-es (vagy 10-en) felosztják egymás között. Ha ketten vannak, akkor is előnyben lesz egy 4 (vagy 10) fős szövetség, hiszen kettejük között kell beosztani azt, amit máshol 4 (vagy 10) ember végez. |
Quote:
Ha csak ez a bajod, akkor csináld meg úgy, hogy MF-ként 1%, 2 fős szöviben meg már 3%-ba kerüljön neki, többtagú szöviben meg max 4-be, ahogy most. Könyörgöm te írod a játékot, ne ezzel érvelj. Te döntöd el, és szerintem az ellen semmi kifogása nem lenne senkinek. Ez kicsit olyan, mintha csinálnék magamnak kakaót, de már előre sírok, hogy tejet akarok... |
All times are GMT +1. The time now is 15:02. |