![]() |
Quote:
|
Quote:
Te is feljöttél fórumra, más is feljöhet, akár egy olyan is, aki tudja a megoldást a problémámra. :) Te gondolom tudod, csak most épp van fontosabb dolgod is, megértelek. Boldog Karácsonyt! mod: (Látom, már volt téma más topicban is http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4420#post273138) |
Quote:
|
Ati: Te szoktad kérdezni, kutatni, hogy hogy sikerül elérni egy modern telefonról a wap felületet. Nekem sikerült, habár csak véletlen jöttem rá. A mostani telefonomon (Nokia C6) úgy működik, hogy ha van WiFi akkor mind a beépített böngésző, mind az Opera a rendes webes oldalt adja be, de ha nincs WiFi, akkor a telenorWAP-on megy ki, és akkor mindkettő a WAP-os oldalt hozza be.
Érdekes hogy az előző telefonom is a telenorWAP-on ment ki olyankor, de mégis a webes oldalt hozta be. Majd még nézem hogy lehet e valamit állítani, de azt hiszem az én telefonomon ez a leglényegesebb különbség. |
Sziasztok!
A problémám annyi hogy ha waprol kérek be szövetséges segitséget, és beirom hogy 2-3-4..stb. körre kérek segitséget, minden esetben csak 1 körre küldi el ! Ha megoldhato lécci nézzetek utána Előre is köszi! |
érdekes, kipróbáltam és nálam is csak 1 körre jön
|
All times are GMT +1. The time now is 19:04. |