Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Modosított hulla tapasztalatai. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4128)

Remedy 06-04-2010 21:43

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 254978)
Nem tudom mennyi az a nem is sok, de én a súgóban ezt találtam:

A katonai morált emeli:

* Ha minden 500 katonai egységre (beleértve a tolvajokat és varázslókat is) jut egy kocsma.
* Ha minden 300 katonai egységre jut egy kocsma.
* Ha minden 150 katonai egységre jut egy kocsma

Tehát e szerint egy 120.000-es hulla sereghez kéne minimum 240 kocsma!
Az sztem sok!
Bár azt nem tudom, mert a súgóból nem derül ki, hogy ha a 120k seregből csak mondjuk 5000 van az oriban, akkor elég 10 kocsma is, hogy emelje a katmorált?

Na most akkor kepzeld el, hogy pl nincs benne egyseg... Maris mennyi kocsma kell? 1? Az talan meg kibirhato. :)

Valezius 06-04-2010 21:45

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 254980)
Na most akkor kepzeld el, hogy pl nincs benne egyseg... Maris mennyi kocsma kell? 1? Az talan meg kibirhato. :)

Ha vipes és szép egyenletesen képez, hamar kevés lesz az az egy :)

Olasz 06-04-2010 21:45

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 254979)
Bent tartod mindig azt a 120k sereget ?
igen a 10 kocsma is nőveli a morált bár lassabban mintha 150

Nem sokat vannak otthon, általában úton vannak!:)
De egyébként miért ne? Enni nem kér, csak a zsoldjuk, ami költség rájuk, viszont ha bármikor jön az ellen (főleg éjjel), nem kell azon aggódni, hogy fel fog e kelni a pénztáros lóvét pakolgatni, hogy vegyen az ember sereget a piacon.

Olasz 06-04-2010 21:48

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 254980)

Szóval akkor mindig az oriban tartózkodó egységekre igaz a súgóban talált útmutatás?
Köszi, ez nem volt egyértelmű benne.

Tsobi 06-04-2010 22:00

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 254982)
De egyébként miért ne?

Ööö, mert leviszik a katmorált? :)

Olasz 06-04-2010 22:02

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 254984)
Ööö, mert leviszik a katmorált? :)

Kösz, már az előtted szólók kiokosítottak!;)

Tsobi 06-04-2010 22:05

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 254966)
A szamolasom alapjan csak nekem tunik ugy, hogy tul eros lett a hulla A-ban? :)

Szerintem igen.

Egy hozzám közel álló személy épp hullával gyalulja a népet A-ban.. azaz csak próbálja. Egyik nap panaszkodva jött hozzám ezzel kapcsolatban.

A srácról tudni kell, hogy egy nem szegény klán van a háta mögött folyamatos távolozásokkal, játéktudásnak sincs híjján (előző A-s országát 17k hekiről forgatta le :) ), mégsem tud úgy haladni, ahogy szeretne. Megpróbálom nem én visszaadni szavait, hanem meggyőzni őt, hogy jöjjön és mondja el, aztán meglátjuk. :) Mindenesetre az Ő véleménye engem kicsit elbizonytalanított a hulla játszhatóságát illetően, és bár az íróasztalon számokban tényleg bivaly, az egészet nézve nem sokat javult.

Olasz 06-04-2010 22:18

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 254986)
Szerintem igen.

Egy hozzám közel álló személy épp hullával gyalulja a népet A-ban.. azaz csak próbálja. Egyik nap panaszkodva jött hozzám ezzel kapcsolatban.

A srácról tudni kell, hogy egy nem szegény klán van a háta mögött folyamatos távolozásokkal, játéktudásnak sincs híjján (előző A-s országát 17k hekiről forgatta le :) ), mégsem tud úgy haladni, ahogy szeretne. Megpróbálom nem én visszaadni szavait, hanem meggyőzni őt, hogy jöjjön és mondja el, aztán meglátjuk. :) Mindenesetre az Ő véleménye engem kicsit elbizonytalanított a hulla játszhatóságát illetően, és bár az íróasztalon számokban tényleg bivaly, az egészet nézve nem sokat javult.

Na erre kíváncsi vagyok, mert mi eddig elég jól tudtunk haladni, csak a katmorál miatt torpantunk meg, de akkor azt már megoldjuk és 100% km-al a körülöttünk lévő elfeket is tudnánk ütni.
Persze csak csapatban haladva lehet kiaknázni a támadóerejét, mert a védelme az sajna elég halovány, és a szembejövő orikat a csapat többi tagja használja ki.
Mondhatni úgy lehet haladni velük, mint a konvoj az autópályán, mindig a hátsó előre megy!:)

Remedy 06-04-2010 22:46

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 254987)
Na erre kíváncsi vagyok, mert mi eddig elég jól tudtunk haladni, csak a katmorál miatt torpantunk meg, de akkor azt már megoldjuk és 100% km-al a körülöttünk lévő elfeket is tudnánk ütni.
Persze csak csapatban haladva lehet kiaknázni a támadóerejét, mert a védelme az sajna elég halovány, és a szembejövő orikat a csapat többi tagja használja ki.
Mondhatni úgy lehet haladni velük, mint a konvoj az autópályán, mindig a hátsó előre megy!:)

Na ezert mondtam, hogy tullott a celon a hulla erositese. Hullaval elfet beutni... Nem kellene mennie szerintem. :)

Olasz 06-04-2010 23:45

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 254989)
Na ezert mondtam, hogy tullott a celon a hulla erositese. Hullaval elfet beutni... Nem kellene mennie szerintem. :)

Na jó, de ehhez azért rendesen ki is kell támadni és így benne van a veszélye a soksereges visszatámadásnak!:S
De csak így megy az elfek ellen.:(

All times are GMT +1. The time now is 21:39.