![]() |
Quote:
ha a törpének végiglopják a rakiját, nem fér el tőle kevesebb akármi az épületkben, nem termel kevesebbet, nem lesz gyengébb semmilyen téren sem, pusztán anyagi kár éri. egy nomrális törpéhez most is csak a tolisok férnek be nyersit lopni, azokból meg nicns túl sok feljeb, szóval mégis hogy lenne ez igaz az árakra. inkább feljebb igaz hogy tartanak bányát az orik. |
Quote:
Nekem nagyon jó indokaim vannak:) lássuk csak.. tűzgolyó - mivel a törpik termetüknél fogva alacsonyak nagy az esély arra, hogy a tűzgolyók elsüvítsenek a fejük felett. vihar-szárasság: a törpik föld alatt élnek, ott pedig a vihar nem zavarja őket, és a hűs föld alatt a szárasság sem lehet probléma. tolvajok mérgezése: Föld alatti élet minden törpit nagyon megezdett, szívós szervezetük miatt, nem hatnak rájuk semmilyen mérgek sem :) földrengés: A törp tárnák törp kezek munkája, bombabiztosak simán ki kell nekik bírnuk egy-két földrengést. Nem rég játszom csak törpicsekkel, nagyon tetszik nekem ez a faj, de nagyon ki van szolgáltatva (főleg ha egyedül van) sok szadista ori kénye kedvére. Eltudnék képzelni egy hasonló faji varázslatot, mint az óriásé, annyi különbséggel, hogy a tekikre nem vonatkozik a varázslat :) |
Quote:
|
Quote:
nem értem mi a baj a tekikkel ? egyszerű nem kell semmilyen teki. Csak lakás mezőgazdi egy kevés, (de ezt is ki lehet tenni ha nagyon lopnak, meg bányász teki ( nem sok ori tart így nem visznek belőle) így csak mezőgazdi és laki tekiért nem fognak kitekizni, nem ér annyit a tolis ori készülike :) |
Nem azért, de a törpinél a hadi teki az kell!!
Azt nem csinálhatod h nem tartasz/+40%/... |
Quote:
De ha tudtok figyelni, akkor felesleges. :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
Ha te tolvajok gyártással felakarod venni a versenyet, az ember és félelf-kel, hogy így gátold meg a lopásokat, akkor azt hiszem nem neked találtál ki a törpit. Mé 1-szer elmondom, hadi tekit csak akkor kell betenni, akkor nem tudtok óránként távolt nézni, különben nyugodtan ki lehet tenni a piacra. Nem tudom milyen törpével játszasz, de ha NEKEM esetleg lopják a laki tekimet, igazán nem okoz nekem gondod vissza venni. A többi teki nem fontos hangsúlyzom De persze mindenki másképpen játszik:) |
Quote:
|
én törpével vok, és a következőt csinálom
minden tekiből 1000db a bányászból meg max, és tökéletesen megvagyok vele időnként lelopnak, de azt a nyersieladásból simán tudom fedezni persze vannak csopik ahol drágább a teki, és van ahol olcsóbb ahol én ezt csinálom, ott 3200-3600 között mozognak a tekiárak |
All times are GMT +1. The time now is 11:34. |