![]() |
Quote:
(Vagy 8 tábornok és 9 tábornok is 20%-t ad, sőt, akárhogy játszhatunk a százalékokkal) Ami ebben nem tetszene, hogy agyon van variálva. Azért van egy lényeges különbség az építészhez képest: Ott az volt az érv, ork túl erőssé válna a 6 körös építéssel. Itt pedig a plusz két tábornokkal nem válna erősebbé, hisz simán lehet játszani a százalékokkal, csak egyszerűen fölösleges a százalékokkal bíbelődni, ha elég egy ilyen kitétel. Szóval nem tartom komoly ellenérvnek, hogy így kivételezve van az orkkal. Szerintem így a legegyszerűbb és a leghatékonyabb megoldani. Nem ad túl sok bónuszt, nem lesz 5 tábornok erősebb, mint 6, de mégis érni fog valamit az orkokon kívül másnak is ez a személyiség. |
Quote:
|
Quote:
persze összes tábornokkal és nem full sereggel, de gondolom az csak elírás..:) |
hát nem tudom... valahogy óckodom a gondolattól, hogy egy ork 9 sereggel tudjon egyszerre kimenni (már ha van mivel)... :P Akkor már inkább én is a none által idézett siQ ötletet tudnám elfogadni... :) meg ugye az "eredeti" duplabónuszt, de a mindkettőnek a lényege azonos, szóval mindegy.
|
Jó, belátom tévedtem, tényleg igazatok, van az orknak túl nagy támadó többletet ad a tábi szemi.
És ez igaztalan előny. Javaslatom ha a gnom már volt olyan nagylelkű és rááldozta a személyiséget, akkor az 5ik tábornoka adjon neki +30% támadó többletet, ne sírjon már annyit. De akkor a tudós személyiség az orknak, meg adja azt a lehetőséget hogy ne lehessen ellopni a tekercsét. A varázsló szem. a törpének adjon +50% vari többletet. és így tovább... És szép lassan majd eljut mindenki a 12 szemes orijáig, ahol minden ország ugyan olyan lesz :P Nem véletlenül vannak szerintem a faji sajátosságok. |
Quote:
Ezzel egyet tudok erteni. (marmint a benne rejlo ironiaval, termeszetesen) Aki kardoskodik, hogy milyen nagy az ork elonye ezzel, nem gondol bele, hogy az oriasnak mekkora ubertap a szieszta. A gnomnak az 50% teki (ami ketszer is szamit, egyszer lakiban, es egyszer az adott teruleten is), es a nem lophato tekercsek. Milyen durva mar, hogy a torpe 3x annyit termel. Es meg sorolhatnam... |
Quote:
Keveritek a két dolgot. 1. Faji sajátosság 2. Személyiségek |
Quote:
|
Quote:
Csakis annyit írtam (igaz, ezt sem szó szerint), hogy attól még, mert erősítünk rajta, az 5 tábornok ne adjon többet, mint másnál 5 tábornok. És igen, semmilyen érvem nem volt csak az "ennyi erővel..." dolog. És igen, mondvacsinált érvek, ugyanis azt írtam amit Dynosaur érvelt, és azzal hoztam fel példákat. Quote:
Tehát ne hasonlítgassak össze fajokat, de Ti fajok alapján más bónuszokat adnátok a személyiségnek, mert egy fajnak túl sokat ad. Értem. Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Kérem mostantól csak az reagáljon az írásaimra, aki elolvasta, felfogta, és érti. A kényszeres lefelé mutató kezek pedig senkit nem hatnak meg, engem sem. :) |
Quote:
El akartok tüntetni egy faji sajátosságot, az egyik személyiség erősítésével. Holott a személyiségek nem erre lettek kitalálva. Ork, tábornok ide vagy oda, még mindig egy nehezen játszható faj. + 1 tábornokkal nem lesz verhetetlen. 3 személyiséggel, mindenki már csak gnom lesz, tudós és tábornok. ezek ellen majd hogy fogtok játszani???? |
All times are GMT +1. The time now is 10:03. |