Quote:
Originally Posted by Dynosaur
(Post 236478)
(ugye csak az el nem férő emberekről beszélünk, szóval ami elfér az maradjon nyugodtan... :))
|
Ami elfér, az marad, persze.
Quote:
(Post 236478)
viszont, ha magát a problémát nézzük, hogy ott vannak fenn azok az orik, és nem a logikát, akkor ez egy megoldás lenne. Mivel az anarchos kiélezett orikat nem bántja, de azok a bizonyos top orik is lejjebb kerülnek.
|
Én ezt továbbra sem problémának érzem, hanem egy összhangbeli különbségnek. Az összhangot nem oldja meg, hogy egy kifacsart, logikátlan valamit berakunk, egy vélt probléma "megoldására". A valós megoldás a "problémára" az, hogy ha 7-8-9 éve játszol, akkor remélhetőleg tudod, hogy mely csoportokban nem fogsz tudni úgysem az első helyre kerülni, így olyan helyen menj végig, ahol első tudsz lenni. Anno bevallom nagyon meglepődtem Tuvalu csoportválasztásán, ugyanis egyértelművé tette, hogy nem fog tudni ott végigmenni, miközben más csoportból indulva szerintem gond nélkül teljesítette volna a feltételeket.
Quote:
(Post 236478)
Ha viszont mindenképpen ragaszkodunk valamilyen logikához, akkor szabadság alatt a túltöltött seregek menjenek el teljesen... szóval ne maradjon utánuk népesség, egyszerűen dezertáljanak... :) Így meg nem alakulhat ki olyan nagy pontkülönbség. Viszont nem megoldás a már fennálló ilyen helyzetekre. Ha ezt szeretnénk bevezetni, akkor először le kell csökkenteni 100%-ra (egyszeri alkalom), és utána hatályba léptetni ezt a szabályt, így már nem fog kialakulni megint.
|
Továbbra is kialakulhat, hiszen belépek, lefokozok egy csomó katonát, majd elmegyek szabira. Nem kell, hogy a plusz népesség lefokozódó katonákból keletkezzen, oda lehet azokat tenni "kézzel" is.
|