![]() |
Quote:
Ha runába fektetsz mindíg is kockázatot vállalsz, mert lelophatják, és ki is foszthatnak. Ha ezt nem szeretnéd akkor másban kell tartanod a vagyonodat. Ha nem lesz változás akkor azt veszed észre a B ben, hogy a 400 milla runád ami ért lent egy vagyont itt már 2-3 milliárd kp-t ér csak, mert az Újramatyik Telefosták a piacot runával. És ki se kell fosszanak, le se kell lopjanak a vagyonod eltűnéséhez. Te meg már újrával se tudod visszahozni az értékét. |
Quote:
amugy értem én ezt a problámát hogy mi a nagy baj egyesek szerint, de véleményem szerint ez nem nagyon fogja megoldani a problémát:D csak ideglenesen, de azt se azonnal |
Az én verziómra még mindig nem reagált senki érdemben. Pedig írtam egy javaslatot, ami az újraindulást -mint újabb esélyt- változatlanul hagyná, a vagyon sokszorozást viszont korlátozná.
|
Quote:
"Ezt a lehetőséget csak akkor használd, ha teljesen szétesett az országod, és egyszerűbb egy újat kezdeni, mint a mostanival talpraállni." Ebbe nehéz belemagyarázni azt, hogy leloptak ezért kéne vissza a pénzed. |
Quote:
|
Quote:
Ha nem tetszik a 20 milla, legyen 40, az már nagyobb hektáron írt tekercsek esetén is megfelelő lehet. Sikítson aki megírt (nem lesokszorozott) 320 millió tekercset egyetlen országával! Nem mellékesen a példám eléggé sarkított volt, hiszen nem valószínű, hogy valaki 10 évig írt volna tekit regelést követően. :) A másik oldala pedig: most ha valaki több pénzt szeretne 4,3 milliárdnál, akkor sem tehet semmit, ezért a határon leáll a gyűjtésével, megy játszani/keres másik vagyon tárolási lehetőséget. Ne mondja senki, hogy 160 milla tekercs (20-as korlát esete ugye) kevés lenne! |
Mondju szerintem az egész problémát megoldaná, ha nem 500 hanem 2000 körönként lehetne újraindulni.
Aki 1 évig ír tekit, és valami miatt elveszíti, annak már nem kaland várni még 1500 kört, hogy visszakapja. Viszont újrázással vagyont gyártani már eléggé időigényes 2000 körönként. vagy ha ugyanazon a szinten akarsz többször újrázni, akkor az elsőt megeteheted 500 a másodikat 1000, a harmadikat 2000, a negyediket 4000 kör után. (hm?) |
Quote:
Kiegészíteném azzal, hogy 500 kör helyett 1000 körrel induljon. Valamint azzal, hogy mihamarabb jó lenne bevezetni, mert az Újramatyi tekercsnepperek már most is mérhetetlen károkat okoznak a G és a B csoportban azoknak a játékosoknak, akik normálisan gyüjtögetve játszanak. |
Quote:
A négyzetes emelkedés kifejezetten tetszik. 500-1000-2000-4000-8000-16000 :D De ha nem is ilyen durván, azért normális esetben egy szinten nem kell sokszor újrázni azért, hogy teljesíteni bírja az ember. De így legalább nem lehetne megcsinálni, hogy valaki fellép A-ba, és 20at beleújráz, csak úgy, ha bevállalja, hogy a hatodikra már majdnem 2 évet kell várni ;) |
Elsore jo otletnek tunik, de sajnos konnyen(?) megkerulheto.
Egyszeruen nem egy orszag fog ujrazni sokszor, hanem sok orszag fog ujrazni egyszer. Erre meg nehez korlatozast hozni. Kicsit temaba vag: Ati, mennyi esely van arra, hogy szintlepeskor ne lehessen magunkkal vinni a kepzodo egysegeket? Ez ennek a problemanak egy reszet meg is oldana, az egysegujrazast, es az mar nagy elorehaladas lenne. |
All times are GMT +1. The time now is 09:53. |