Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Videók (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3756)

Kutyuleee 10-10-2010 01:40

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 266364)
Jah. Ugy hivjak, idopocsekolas. :D

ezzel teljesen egyetértek:D:D:D és hiába osztják a negatív kezeket az emberek,de merem állítani hogy a "művészre" a társaságból senki nem fog emlékezni 15év múlva... Ha meg mégis akkor legalább meglesz az első kritikusa:)))

BimmBimm 10-10-2010 08:53

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 266414)
ezzel teljesen egyetértek:D:D:D és hiába osztják a negatív kezeket az emberek,de merem állítani hogy a "művészre" a társaságból senki nem fog emlékezni 15év múlva... Ha meg mégis akkor legalább meglesz az első kritikusa:)))

Szerintem azért ez a videó pl nem volt annyira időpocsékolás, mert emiatt és, amiatt, ami időt elpocsékolt a rajzaira, kapott nálunk munkát. Valamit elég sok időt pocsékol munka közben is rajzolással meg kreatív gondolkodással és a megrendelőknek meg tetszik a végtermék és kapaszkodj meg, hajlandóak érte fizetni.
És had kérdezzem már meg hogy kire fognak emlékezni 15 év múlva ha nem a művészre? Mert én tudok olyan művészeket mondani akire bizony nem csak 15 éve emlékeznek... Munkácsy Mihály, Feszty Árpád, Petőfi Sándor, József Attila, Ady Endre, Juhász Gyula... Mind mind művész volt, és sok sok időt pocsékoltak az ő művész életükre, és emlékeznek is rájuk...

Szerk: Ráadásul a videó még tetszett is neked...

vityu 10-10-2010 13:50

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 266414)

Szerintem az, amivel az ember eltölti a szabadidejét, az, amit szeret csinálni, nem lehet időpocsékolás. Vagy pedig a világon minden hobbi időpocsékolás...

Remedy 10-10-2010 14:07

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 266455)
Szerintem az, amivel az ember eltölti a szabadidejét, az, amit szeret csinálni, nem lehet időpocsékolás. Vagy pedig a világon minden hobbi időpocsékolás...

Minden relativ. Szuleim szerint pl. a hodito az idopocsekolas, de amikor elmondjak ezen velemenyuket, megsem nyomkodom nekik a lefele kezeket...

(bar nonet meg Princet nem szamolom, Ok majdnem minden uzenetemre ranyomnak, hogy nem tetszik... nekk meg lehet ez a hobbijuk..)

vityu 10-10-2010 14:19

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 266456)
Minden relativ. Szuleim szerint pl. a hodito az idopocsekolas, de amikor elmondjak ezen velemenyuket, megsem nyomkodom nekik a lefele kezeket...

(bar nonet meg Princet nem szamolom, Ok majdnem minden uzenetemre ranyomnak, hogy nem tetszik... nekk meg lehet ez a hobbijuk..)

Nem értem ezt a lefelé kéz mítoszt. Oké, hogy milyen rossz már, ha valaki nem ért veled egyet, de szerintem éppen arról van szó, hogy azokat az üzeneteket, amikkel különösen nem tudok egyetérteni, azokra ezt használhatom. Vagy nem?

Úgy gondolom, hogy minden ember azzal tölti a szabadidejét, amivel csak akarja. Ha neki az tetszik, akkor művészkedjen. Nem lesz kevesebb tőle, nem lesz gyengébb vagy rosszabb. A lényeg, hogy örömét lelje abban, amit csinál, és ha ettől boldogabb lesz, akkor szerinted időpocsékolás?

Remedy 10-10-2010 14:48

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 266457)
Nem értem ezt a lefelé kéz mítoszt. Oké, hogy milyen rossz már, ha valaki nem ért veled egyet, de szerintem éppen arról van szó, hogy azokat az üzeneteket, amikkel különösen nem tudok egyetérteni, azokra ezt használhatom. Vagy nem?

Úgy gondolom, hogy minden ember azzal tölti a szabadidejét, amivel csak akarja. Ha neki az tetszik, akkor művészkedjen. Nem lesz kevesebb tőle, nem lesz gyengébb vagy rosszabb. A lényeg, hogy örömét lelje abban, amit csinál, és ha ettől boldogabb lesz, akkor szerinted időpocsékolás?

Szerintem ha elolvasod az elozo hozzaszolasom, valaszt talalsz a sajat kerdesedre. :)

Princ 10-10-2010 14:57

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 266456)

Nem hinném, szerintem fölfelé kéz is előfordul.

Egyszerűen érthetetlen számomra, miért kell zagyvaságnak ítélni más munkáját attól hogy neked nem tetszik.

Andrew 10-10-2010 15:14

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 266460)

Egyszerűen érthetetlen számomra, miért kell zagyvaságnak ítélni más munkáját attól hogy neked nem tetszik.

Nem ez a véleménynyílvánítás lényege? :D Aztán az már a többiek dolga, hogy ez a vélemény tetszést, vagy nemtetszést vált ki. :p

Merengő 10-10-2010 15:18

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 266460)

én is nyomok néha félre :P

Redback 10-12-2010 17:38

http://index.hu/video/2010/10/10/schonherz-kupa/

All times are GMT +1. The time now is 08:11.