Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   JKSZ bejelentések mikéntje (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=375)

Synkel 12-29-2006 11:46

Quote:

Originally Posted by Liberté (Post 61091)
Valahogy semmi kedvem ilyennel semmihez:(
Az lenne a legjobb ha többé nem lenne közünk egymáshoz,ha jelentjük,akkor is ránk fognak szállni,akár más szinten lévő orikkal,akár egy ujal üldözőbe vesz....
Meglátjuk:)

Szerintem azért csak jelentsétek. Kevés utálatosabb dolgot tudok egy játékban elképzelni a csalásnál. Menjenek a francba anarchba ahová valók, ott keménykedjenek a sok orijukkal meg egymást segítésükkel:mad:

laci 12-29-2006 11:48

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 61090)
Nem jksz? Egy mf hulla elismeri,hogy több mf segít egymáson? Pedig szerintem az

Petyac, ugyanarról beszélünk? Én Liberté levelére értettem, amit írtam. Abban pedig sehol nicns, hogy hulla lenne az illető, főleg, hogy azt írja, varázslolni próbált.
A jksz-hez meg legalább 2 ország kell, itt meg egyvalaki fenyegetőzik, legalábbis ebből az üzenetből nem látom, hogy ki más lenne a jksz-ben, mint a feladó.

Liberté 12-29-2006 11:54

Nem hullárol van szó
És az vicces ,hogy tagadta a bukott ártót,mert ott van a szövi események között....

Grabi 12-29-2006 12:00

karácsony alkalmából kért a jázuskátol egy megtévesztést a varijaikra és tádám itt a megoldás :)

Ati 12-31-2006 17:00

Quote:

Originally Posted by Liberté (Post 61091)
Valahogy semmi kedvem ilyennel semmihez:(
Az lenne a legjobb ha többé nem lenne közünk egymáshoz,ha jelentjük,akkor is ránk fognak szállni,akár más szinten lévő orikkal,akár egy ujal üldözőbe vesz....
Meglátjuk:)

De ide bemásolni azért van kedved? Akkor miért is másoltad be, ha nem akarjátok jelenteni?

Az ilyen hozzáállást se feltétlenül értem ám...

Pepa 12-31-2006 22:59

Quote:

Originally Posted by Liberté (Post 61079)
Nem is probaltam arto varazslatokat rad nyomni
gombozni probaltalak es hulye is lennek ha nem probaltam volna meg
Ez van en nem akarok veletek balhet de ha feszul a hur vagyunk egy paran maganyos farkasok akik segitunk egymason!!!!!!
tovabbi jo szorakozast!
MeinKampf!
Sieg heil HITLER

Kedves,nem?

Azért én megnézném, ahogy az ilyen nagyszájuak nekiállnak egy szövinek. Én például a vezérrel már olyan 4500-5000 köre vagyok szövibe, nincs olyan mf(-ek) akik tartós károkat tudnának okozni.

Xeper 01-01-2007 03:31

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 61694)
Azért én megnézném, ahogy az ilyen nagyszájuak nekiállnak egy szövinek. Én például a vezérrel már olyan 4500-5000 köre vagyok szövibe, nincs olyan mf(-ek) akik tartós károkat tudnának okozni.

Szerintem ez nem időfüggő, hanem inkább tartalékfüggő... cáfolatok meg ha hülyeséget mondok :)

Pepa 01-01-2007 13:27

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 61717)
Szerintem ez nem időfüggő, hanem inkább tartalékfüggő... cáfolatok meg ha hülyeséget mondok :)

Cáf:D Ennyi idő alatt én ismerem mindenhez a reakcióját és ha nincs gépnél is tudom, hogy azzal az orival, hogy kell cselekednem, hogy Ő tudja folytatni, ha megjön. De igen a tartaléknak is van szerepe.

Ati 01-02-2007 10:56

Egy ideje nem írtam szösszeneteket, mert a legtöbb tipikus fals jelentést már felvázoltam, de ezt nem tudom megállni:

Attól, hogy valaki a 3/G-ben megtámad, még nem feltétlen jksz-ezik a szabin, és főként másik csoportban levő országommal, Horlanddal! :)

Dragi 01-02-2007 10:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 62075)
Egy ideje nem írtam szösszeneteket, mert a legtöbb tipikus fals jelentést már felvázoltam, de ezt nem tudom megállni:

Attól, hogy valaki a 3/G-ben megtámad, még nem feltétlen jksz-ezik a szabin, és főként másik csoportban levő országommal, Horlanddal! :)

heh:confused: pedig nincs is ápr. 1. :p

All times are GMT +1. The time now is 06:01.