Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Észrevételek, első javaslatok stb. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3566)

[HTPA]GeeForce 07-12-2009 17:33

a csatorna nem nagyon zárható le, többfelé is lehet menni
meg meg lehetne úgy oldani, hogy azt a négyzetet "átugorják" a többiek... tehát a négyzetre ráléphet a többi karakter, de a pajzs "továbblöki" egy négyzetet...

ezzel kiküszöböljük a lezárásokat, és mégsem tudják leöldösni a mobokat, amiket én akartam.

Rynok 07-12-2009 17:56

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 218961)
meg meg lehetne úgy oldani, hogy azt a négyzetet "átugorják" a többiek... tehát a négyzetre ráléphet a többi karakter, de a pajzs "továbblöki" egy négyzetet...

ezzel kiküszöböljük a lezárásokat, és mégsem tudják leöldösni a mobokat, amiket én akartam.

Konkrétan a csatorna második szintjének elejére gondoltam, ahol csak egy út van. Ráadásul a kláncsatáknál sem lenne célszerű, ha ugyanarra a mezőre nem lehetne lépni...

Ildee 07-12-2009 18:03

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 218961)

Ha valóban továbblökné, akkor támogatom az ötletet.

Rynok 07-12-2009 18:05

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 218964)
Ha valóban továbblökné, akkor támogatom az ötletet.

Na jó, de merre? Ugyanabba az irányba, amerre eredetileg mentem? És ha én nem arra szeretnék menni?

Ildee 07-12-2009 18:12

Quote:

Originally Posted by Rynok (Post 218965)
Na jó, de merre? Ugyanabba az irányba, amerre eredetileg mentem? És ha én nem arra szeretnék menni?

Nem, ugy ellenezném, hiszen pl csatorna 3dik szintjén sem lehetne közlekedni.

Hex 07-12-2009 18:14

eleve hülyeségnek tartom.

teszem azt van 10 karakterekm és 10 lépésnyi területen találok 1000 mobot, és rajtam kívül más nem tudná ölni őket....

sarkalatos példa volt, de ez jól tükrözi a dolgot.
Ellenzem

[HTPA]GeeForce 07-12-2009 18:18

Quote:

Pl random lökné.
Tehát ha beállok egy X kereszteződésbe, akkor random 3 felé lökhetne, 33,33% eséllyel.
(Visszafelé nem, amerről jöttem.)
Pár MP-be kerülne maximum arra menni, amerre akartál.

Minden megoldható, ha meg akarjuk oldani.

Jelenleg egy valami nem megoldható:
Kikerülni azt, hogy egy nagyobb szintű rádszálljon, és ne hagyjon fejlődni. Egyszerűen megy arra amerre te, és együtt öli veled a mobokat, amiből a kisebb szintű hatványozottan kevesebb TP-t kap.

[HTPA]GeeForce 07-12-2009 18:22

Quote:

Hozzáteszem, azok után a példák után, amiket felhozattok (csatorna) ez értelmetlen kérdés, hiszen egy csőben mész. Egy felé tudsz menni. Tehát értelmetlen az, hogy "nem arra szeretnék menni". De. Arra szeretnél. :D
Ha meg visszafordulnál, abban sem gátol semmi.

Rynok 07-12-2009 18:24

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 218969)
Hozzáteszem, azok után a példák után, amiket felhozattok (csatorna) ez értelmetlen kérdés, hiszen egy csőben mész. Egy felé tudsz menni. Tehát értelmetlen az, hogy "nem arra szeretnék menni". De. Arra szeretnél. :D
Ha meg visszafordulnál, abban sem gátol semmi.

Itt arra a kereszteződésre gondoltam, ami a fővárostól délre van. Ha a DNY-i kerposzttól gyalog, szekérrel indulok az É-i kerposzthoz, akkor nem tudnék oda eljutni, ha valaki beállna a kereszteződésbe. A random továbblökés jó ötlet, de a kláncsaták miatt még mindig nem támogatom...

[HTPA]GeeForce 07-12-2009 18:26

szerintem értelmetlen húzás lenne kláncsatában, hiszen ha ő nem tud megtámadni, te se tudod őt, így 0-0 lesz a végeredmény, aminek semmi értelme

All times are GMT +1. The time now is 02:33.