![]() |
a csatorna nem nagyon zárható le, többfelé is lehet menni
meg meg lehetne úgy oldani, hogy azt a négyzetet "átugorják" a többiek... tehát a négyzetre ráléphet a többi karakter, de a pajzs "továbblöki" egy négyzetet... ezzel kiküszöböljük a lezárásokat, és mégsem tudják leöldösni a mobokat, amiket én akartam. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eleve hülyeségnek tartom.
teszem azt van 10 karakterekm és 10 lépésnyi területen találok 1000 mobot, és rajtam kívül más nem tudná ölni őket.... sarkalatos példa volt, de ez jól tükrözi a dolgot. Ellenzem |
Quote:
Tehát ha beállok egy X kereszteződésbe, akkor random 3 felé lökhetne, 33,33% eséllyel. (Visszafelé nem, amerről jöttem.) Pár MP-be kerülne maximum arra menni, amerre akartál. Minden megoldható, ha meg akarjuk oldani. Jelenleg egy valami nem megoldható: Kikerülni azt, hogy egy nagyobb szintű rádszálljon, és ne hagyjon fejlődni. Egyszerűen megy arra amerre te, és együtt öli veled a mobokat, amiből a kisebb szintű hatványozottan kevesebb TP-t kap. |
Quote:
Ha meg visszafordulnál, abban sem gátol semmi. |
Quote:
|
szerintem értelmetlen húzás lenne kláncsatában, hiszen ha ő nem tud megtámadni, te se tudod őt, így 0-0 lesz a végeredmény, aminek semmi értelme
|
| All times are GMT +1. The time now is 02:33. |