Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Tizenegyedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3541)

Dus 06-26-2009 13:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 217029)
Nincs többszemélyes csatátok. Ha megtanuljátok, akkor nekiesik mindnek.

Akkor egyesével támadja meg...
Ha arra való a varázsital, hogy mindenkit megtámad, aki az útjába esik, akkor...mindenkit meg kéne támadnia aki az útjába esik. :)

Remedy 06-26-2009 13:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 217025)
Addig is írom, hogy mit tud: a fekeve varázsitaltól őrjöngeni kezd a karakter, és 10 ticken keresztül így is marad. Ez azt eredményezi, hogy minden olyan mobot automatikusan megtámad, akivel találkozik.

Előnye: sokkal gyorsabban tudsz 10 ticken keresztül tp-t gyűjteni, mert nem kell külön megtámadgatni mindenkit.

Hátránya: ha meglát, akkor olyan ellenfeleket is megtámad, akik ellen nincs esélyed... Úgyhogy csak óvatosan vele! :)

En ennek igy igazabol semmi ertelmet nem latom. Akkor legalabb vmi berserk cucchoz hasonloan csinalhatna olyat, hogy 10 ticking -10% ep, +30% sebzes, vagy vmi ilyesmi. Mint a starcraftban a marinere lehet vmi ilyesmit nyomni :)

Mob oles kozben ugyis pihenni kell, meg regeneralodni, meg ilyesmi... Nekem ez pl semmit nem segit, sot, csak ront :)

Ildee 06-26-2009 13:31

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 217032)
En ennek igy igazabol semmi ertelmet nem latom. Akkor legalabb vmi berserk cucchoz hasonloan csinalhatna olyat, hogy 10 ticking -10% ep, +30% sebzes, vagy vmi ilyesmi. Mint a starcraftban a marinere lehet vmi ilyesmit nyomni :)

Mob oles kozben ugyis pihenni kell, meg regeneralodni, meg ilyesmi... Nekem ez pl semmit nem segit, sot, csak ront :)

Ha már őrjöng tőle a karakter akkor igen is legyen erősebb is :D
ha pl én őrjöngök, akkor biztos jobban csapkodom az asztalt is :D

Ati 06-26-2009 13:32

Igértem tegnap egy képletet a klánváros és klánterület fenntartási költségére.

Az üres városi területért nem kell fizetni.

A beépített városi területek az első 50 területig 3 arany per terület. Ezután 50 területenként 3 arannyal nő. A második 50 terület tehát 6 arany per terület, a harmadik 50 terület 9 arany per terület. (Városalapításkor 7x7, azaz 49 területtel indulsz, ha ezt mindet beépíted (ne tedd, mert nagyon csúnya lesz...), még akkor is a legelső zónába esel vele.

Ezután jön a klánterület, ami a városon kívül van. A város területétől függően tartasz most egy területenkénti árnál. Innen folytatódik a számolás, és ugyanígy három aranyanként emelkedik, de itt már nem 50, hanem 10 területenként.

Ati 06-26-2009 13:33

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 217032)

Alacsony szinten nem is jó. Magasabb szinten viszont csodákra képes. :)

Ildee 06-26-2009 13:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 217035)

Legalább azért jó lenne, ha egy mezőn vagyok 3 mobbal, akkor egyesével egymásután támadjam meg őket szépen.

Őszintén szólva én sem látom hasznát, azon kívül, hogy nem kell megnyomjam a megtámad gombot.

Ati 06-26-2009 13:42

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 217036)
Őszintén szólva én sem látom hasznát, azon kívül, hogy nem kell megnyomjam a megtámad gombot.

Ööö, mert EZ a haszna. :D

Remedy 06-26-2009 13:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 217035)

Magasabb szinten is megtalalod a szintedhez illo mobokat.... Mi a gond a berserkes(nagyobb sebzos) otlettel? :)

Ildee 06-26-2009 13:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 217037)
Ööö, mert EZ a haszna. :D

Vagyis joformán semmi :D

Bocsi, de engem pl csak hátráltat, mert megtámadok kisebb mobokat is vele :D

BimmBimm 06-26-2009 13:47

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 217039)
Vagyis joformán semmi :D

Bocsi, de engem pl csak hátráltat, mert megtámadok kisebb mobokat is vele :D

Most miért? Olyan jó megölni 25 egeret egymás után:D

All times are GMT +1. The time now is 10:58.