Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Harmadik napi tapasztalatok, plusz a hétvége (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3444)

Ildee 04-21-2009 10:17

Megpróbáltam belépni, de a szerver nem elérhető, azt írta ki...

Továbbá, ha jól értettem egyszerre több karakterrel is be lehet lépni, ezért 3 ablakot nyitottam ki, volt ahol meg se jelent a belépő rész, csak egy teljesen fekete képernyőt láttam :cool:

Ati 04-21-2009 10:21

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 208655)
Megpróbáltam belépni, de a szerver nem elérhető, azt írta ki...

Továbbá, ha jól értettem egyszerre több karakterrel is be lehet lépni, ezért 3 ablakot nyitottam ki, volt ahol meg se jelent a belépő rész, csak egy teljesen fekete képernyőt láttam :cool:

Ha tűzfalad van, akkor engedd neki a netre kapcsolódást.

Ez 3 különböző böngésző volt, vagy ugyanaz a böngésző, csak új ablakokkal? Ha az első, akkor nincs abban a böngészőben engedélyezve a flash futtatás. Nyugodtan használd ugyanazt a böngészőt 3 fülban vagy ablakban. De amíg nem tudsz belépni, addig elég egy is. :)

Ildee 04-21-2009 10:23

ez jó :)
mert hülye vagyok az ilyesmihez...
Hol kell csináljam?

Ildee 04-21-2009 10:26

Nagyon jó :)
Tűzfal k8ikapcsolva, mégsem tudok belépni :(

Ati 04-21-2009 10:27

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 208659)
Nagyon jó :)
Tűzfal k8ikapcsolva, mégsem tudok belépni :(

Közvetlenül kapcsolódsz a netre? Vagy van valaminyen router közbeiktatva?

Ati 04-21-2009 10:30

Közben ne feledjétek, hogy aktuális tesztelendő még:

Csapat harcok. Egymás ellen (egy ember ellen, illetve csapat ellen), szörny ellen, illetve szörny által kezdeményezett támasád esetén (csatornaőr ilyen például). Amikor ott van a csapat összes tagja, illetve amikor valamelyik csapattag nincs jelen, hanem máshol van.

Köszi.

Ildee 04-21-2009 10:35

Routerem nincs, mobiltelefonnal kapcsolódom a netre.
De amit írtam megcsinálom, aztán próbálkozok tovább :)

Ati 04-21-2009 10:38

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 208663)
Routerem nincs, mobiltelefonnal kapcsolódom a netre.
De amit írtam megcsinálom, aztán próbálkozok tovább :)

Akkor ha nincs valami speciális tűzfal programod, akkor mennie kell. ZoneAlarm, vagy ilyesmit szoktak még hazsnálni. Nekem a sina Windows tűzfal van, azzal teljesen jól működik, az nem zavarja. Talán flash telepítés után első alkalommal azt mondja, hogy blokkolta, hogy a flash hazsnálja a netet, és megkérdezi, hogy szeretnéd-e ezt feloldani. Olyankor azt mondod, hogy szeretnéd feloldani, és menni fog.

Ati 04-21-2009 10:42

Ha még így se megy, akkor nyisd meg a Windows tűzfalat (Control Panelből elérhető), és az Exceptions fülnél "Add port...", ott a 6000-s számot írd be. De erre nem hiszem, hogy szükség van.

Ati 04-21-2009 10:45

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 208583)
Ma összekötöttem Swiss1-et és kettőt, és arra lettem figyelmes, hogy ugyanazon a cellán állva a három karakterrel Swiss3 nem lát senkit, vagyis nemcsak Swiss1 rejtőzködik, hanem Swiss2 is. Rendben van ez így a követéssel?

Ezt meg tudod ismételni? Próbáltam, de nekem csak az "tűnt el", amelyikkel elbújtam.

All times are GMT +1. The time now is 16:59.