![]() |
es meg jatektudas beli kulombseg sem kell hozza csak rengeteg love meg 1 jo strategia :D
|
Quote:
de ha esetleg vki visszauti az mfet bizti lessz olyan aki alszik es nem kiser ha nem aznap akkor masnap.....:) |
Quote:
Pff ez azé elviszi a pálmát... Láma meik orijával csinálta? mutasd meg kérlek :) Biztos megnehezitem a dolgát majd :p |
Amugy minek is itt lenni 4embernek ha szabad érdeklödnöm?:)
1nem elég visszakisérni???+ha fontos dolog felkelteni a többit?:) Vagy oda nem elég egy ember 4-nek kell lenni ahoz,hogy visszakisérjék vagy felhivják a többit????????????? |
Quote:
|
Véleményem:)
Nekem a véleményem ebben a dologban hogy én eddig toltam 2hadi vari toli felállásban meg 3hadi 1 vari de csakis oriás gnom felállásban és ez a két variáco jött be a legjobban 4 toli???:confused:
azt meg hogy abban hol az élvezet???:eek: 4 gnom varis???:eek: :D azt is hogy a gnommal elnyomsz 3 regetést és nézheted a készültséged ..... szal nem értem hogy jön ez be :cool: a gnom suck??? én nagyon régota gnommal játszom és valahogy megtaláltam a középutat lehet sok a vesztesége de vannak elönyei az oriás is nagyon tuti az ork meg csakis akkor ha van a hátad mögött 1 erös vari meg 2 másik orki:) de sokkal bövebben lehetne ezt firtatni kinek mi jön be jobban:D az meg hogy itt vitatjátok meg a gyerekes dolgaitokat nem éppen tapasztalt emberkékre vall aki elhivta a sereged jol tette taktika tett igaz becstelen...:) re: casper |
re:
"Nekem a véleményem ebben a dologban hogy én eddig toltam 2hadi vari toli felállásban meg 3hadi 1 vari de csakis oriás gnom felállásban és ez a két variáco jött be a legjobban 4 toli???"
remélem a toli felállást nem gnommal értette:eek: :cool: |
2-5ig 4 elf vagy 4 orias, A-ban pedig ork a kedvencem
|
Quote:
A 4 óriásnál meg szerintem valamivel jobb ha van 1(2?) gnóm is a gyújtások, és esetleges éplisták miatt. |
nekünk eddig szerencsére sikerült összehangolni :) a 4 oriashoz igazad van kéne egy éplistás is, mondjuk gnóm, de akkor őt is gyújthatják így marad az h 4 orias és az egyik kicsit tolisabb éplistáért, cserébe ő nem gyújthat :(
|
All times are GMT +1. The time now is 01:20. |