Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A 2009-es év legjobb Hódítósa (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3388)

Ati 03-22-2009 14:22

1 Attachment(s)
Az első forduló végén az állás a mellékelt pdf szerint.

Az utolsó párbaj hozott némi változást, bekerültek a sok-pontosok közé új országok, ennek örülök! :)

Aki az első fordulóról lemaradt, annak sincs még veszve semmi, hiszen még bőven be lehet most is kapcsolódni, és még bőven van esély a győzelemre is. 6 ponttal már első helyre lehet kerülni, ez 2 fordulóból öszehozható, márpedig még van 8 forduló... :)

Úgyhogy aki még kedvet kapott, az jöjjön nyugodtan, a második fordulóba is nyugodtan kapcsolódhatnak be új országok.

Ati 03-23-2009 08:36

A 2. fordulóban 2 órás párbajok lesznek.

Gaykorlásképp indítottam ma estére egy ilyen 2 órás párbajt. AKit érdekel, jöjjön. Akár olyanok is jöhetnek,akik amúgy nem vesznek részt a párbajsorozaton.

Ennek nincs semmi különösebb tétje (a szokásos VIP nyereményeken kívül), a párbajsorozatba nem számít bele.

Az időzítéseket, időkihasználást lehet vele jól gyakorolni.

Akinek kedve van, jöjjön. :)

richardka 03-23-2009 11:47

Én csak egyett nem értek. Nagyon sok a pasziv ori, ergo jelentkeznek és nem jönnek. Lehet mástol veszik el a helyett, mert ugye nem fér be már.
Biztos bennem a hiba de az lenne az igazi ha minimum 12-13 aktiv ori lenne. Igy hogy 5-6-7 ori csatázik csak ...

ááh csak a hozzászolást gyüjtöttem ne is vegyétek figyelembe.:D

Ati 03-23-2009 11:51

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 206013)
Én csak egyett nem értek. Nagyon sok a pasziv ori, ergo jelentkeznek és nem jönnek. Lehet mástol veszik el a helyett, mert ugye nem fér be már.
Biztos bennem a hiba de az lenne az igazi ha minimum 12-13 aktiv ori lenne. Igy hogy 5-6-7 ori csatázik csak ...

Nem volt még olyan, hogy az első nap megtelt volna a párbaj, úgyhogy ezzel nem látok semmi problémát. Ha valakinek gond, hogy a párbaj előtti utolsó fél órában nem tud jelentkezni, az jelentkezzen néhány nappal előtte, és máris megvan a helye.

Amúgyse garantált, hogy az utolsó fél órában elfogadom a jelentkezőket, ezért akkorra hagyni a jelentkezést mindenképp kerülendő.

vityu 03-23-2009 12:29

Most már állítottam emlékeztetőt, mert idegesítő, hogy elalszom vagy nem nézem az időt, és folyamatosan lemaradok...

Fefe013 03-23-2009 12:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 206009)
A 2. fordulóban 2 órás párbajok lesznek.

Gaykorlásképp indítottam ma estére egy ilyen 2 órás párbajt. AKit érdekel, jöjjön. Akár olyanok is jöhetnek,akik amúgy nem vesznek részt a párbajsorozaton.

Ennek nincs semmi különösebb tétje (a szokásos VIP nyereményeken kívül), a párbajsorozatba nem számít bele.

Az időzítéseket, időkihasználást lehet vele jól gyakorolni.

Akinek kedve van, jöjjön. :)

Ide ugye lényegtelen, h melyik országgal megyek? mert véletlenül nem azzal jelentkeztem mint korábban....:(

Ati 03-23-2009 12:49

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 206017)
Ide ugye lényegtelen, h melyik országgal megyek? mert véletlenül nem azzal jelentkeztem mint korábban....:(

Most teljesen mindegy, ez nem számít bele a végeredménybe, csak egy kis felkészülés, hogy milyen is lesz a 2 órás menet. :)

Fefe013 03-23-2009 12:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 206018)
Most teljesen mindegy, ez nem számít bele a végeredménybe, csak egy kis felkészülés, hogy milyen is lesz a 2 órás menet. :)

Ok, akkor jó:)
köszi

Merengő 03-25-2009 19:36

mikor lesz a 2. forduló első párbaja??:)

Ati 03-25-2009 19:53

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 206129)
mikor lesz a 2. forduló első párbaja??:)

Ez a hét pihenő, jövő héten nekikezdünk a második fordulónak.

All times are GMT +1. The time now is 07:40.