![]() |
Quote:
Quote:
Nem tud az egyre erősödő házgyújtás ellen védekezni... A hadi ereje egyre jobban elmarad a többi hadis fajtól... |
Quote:
A hadiereje pedig 5. csopiban is csapnivaló akár egy gnómhoz mérve is. |
Quote:
annyi a különbség, hogy 5-ös szinten játszható ennek ellenére, máshol már alig... |
Gondolkodtam én is hogy a hullán mit lehetne változtatni, s az én meglátásom szerínt nem kéne a támadó erejét felemelni hogy ork2 legyen, mert nincs szükség még1 ork tipusu fajra. A játék attól szép hogy minden faj másban erős s minden faj másban gyenge, ezért a hullát is úgy kéne erősíteni hogy a a fajára jellemző változásokkal.
1. A hulla legnagyobb gondja, hogy a védelme harmatgyenge, még ha bent van a serege akkor is, viszont ha meg támad akkkor egy szövi szinte annyi sereggel kísérheti amennyi tábijuk van. javaslat: A hullának nincs védelem varija, mert ugye nem tud varizni, viszont ha támad kap vérszomjat. Mi lenne ha védekezésnél is érvényesülne a vérszomj, tehát a hullának állandó vérszomja lenne, még ha bent csücsülnének a seregei is, ami 30% védő bónuszt jelentene. +erre rájön a szintenkénti hadi bónusza 2. Ha üt kísérik több sereggel. javaslat:Többen is írták hogy seregenként kapja meg a bacit a támadó sereg, ez nekem is tetszik viszont elég volna ha a 2.-3. sereg csak 50% al növelné a betegséget, szóval 1000 hekin ha 5 hazajövő hullát ütő serege van, akkor 1000az alap 2. sereg 500at, 3.a500at 4.ik500at, 5.ik500at hozna vissza---)így 3.000 kör betegség lenne rajta. 3. Másik gond hogy van olyan szövi aki inkább védekezésre rendezkedik be s az mf-hullákat ütik úgy hogy egyik orijuk tele van nyomatva kórházzal s csak az üt hullát. javaslat: A támadásban segédkező csapatok is vigyenek haza bacit a segélynyújtás miatt, s ők a saját területüknek a segítséghez adott katonák mértéke alapján kapják a bacit, Pl ha 50% támadó sereget adtak akkor 50% nyi bacit kapnának, 1000 hekin ez 500egység lenne. Ha ezt túl erősnek találjátok akkor esetleg elég lenne a 25% baci is, 250 egységnyi. 4. hulla nem egy bányász tipus, a piacon meg drága a nyers. Lassan tudja építeni az üres hekiket. javaslat: (a) Mivel a hulla igénytelen faj ezért igénytelen épületek is elég volna neki, ilyen kisebb tákolmányok. 50%al kevesebb nyersanyag kelljen neki egy épület felhúzásához. (b) Amikor üt ugye hiába van az ellennek beépülve minden épülete, a csata során pusztuló épületeket a hulla kapja meg, mi lenne ha ezek az elpusztult épületek azonnal barakknak lehetne őket használni. Visszautalok arra hogy igénytelen a faj--) a félig lerombolt épületek tökéletesek a hulla katonáknak. 5. kevés a hely hulla járatlan a tudományok terén, vagyis nem tudja magát képezni, a szintenkénti hadibónusz még belefér, mert a folytonos harcok során tapasztalatot szerez. Nem kell megnövelni drasztikusan a barakk férő helyeket. Elég volna ha szintenként kis mértékben növelnénk a férőhelyeket. Ezeket csak a barakk-torony kapná meg a házakban meg továbbra is a normál 5. szinti férőhely érvényesülne. 5. szint 40 4. szint 42 3. szint 45. 2. szint 48 1. szint 50 azért csak 50, mert egy 30% laki tekivel rendelkezőnek pl elfnek 52 nehogy már egy tudatlan hulla több helyet kapjon mint egy "művelt" elfecske |
Nekem tetszik amit írtál. Egyéniséggé tenné a hulla fajt. :)
Quote:
|
Quote:
Szövi szerintem nem jó, ha kap betegséget... A másik, meg ha az utolsónál a férőhelynövekedést így írtad, miért ne lehetne 42, 44, 46, 48, 50 férőhely?? Szerintem úgy jobb lenne A harmadik, hogy rombolt épületeket semmiképpen ne kapjon, ez butaság szerintem :) |
Quote:
Ellenben felfele haladva általában nagyobb játéktudással rendelkezőkkel találkozunk, valamint a föld értékének megnövekedése miatt hullával egyre kevesebb esélyünk lesz, így azt hihetnénk, hogy a hulla egyre gyengébb. Pedig ez hülyeség. A hulla szintenként erősödik, míg a többi faj nem! De más dologot is fontos lenne szem előtt tartani! Nem értem, hogy ezt miért felejti el mindenki! A hulla a legkönyebben játszható faj! Szinte nem lehet vele taktikázni. 5 perc alatt meg lehet vele tanulni játszani és nagyon kényelmesen ki lehet belőle hozni a maximumot. Egy orkra meg keményen oda kell figyelni. Szóval nehogy már úgy megerősítsétek a hullát, hogy egy éveket tapasztalt kőkemény játékost napi 10 belépés mellett lenyomjon egy 2 hónapot játszó hulla napi 1 belépés mellett. Nem kell a hullából terminátort csinálni. Csak a játékba kell bevinni. Ha attól megvédjük, hogy sok sereggel pusztítság be, akkor már érdekes lesz vele játszani. A gömb ne mutassa az egységeket, a távolba látás se hozzondarabszámot, tolikkal se látszodjanak a kintlévő seregek és máris játszható lesz a hulla. |
Quote:
így lesz a hullából elf...sőt, rosszabb...ezt nagyon ellenzem! maradjunk inkább a férőhely-növekedésnél... |
Quote:
már várom mikor tanul meg tolizni:) Nem igazán értem miért kell hozzányúlni a hullához. A legkönnyebben játszható faj kezdőknek ideális. Lehet bármeddig erősíteni akkor is játékélmény szempontjából unalmas marad aki játszani akar úgy se a hullát választja. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:51. |