Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Az Elf klánok irreálisan erősek más klánokkal szemben! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2920)

Hornet 04-23-2008 05:59

Szerintem így jó ahogy van:D
Ha már 1xer arra készültem,hogy majd az A-ban csinálok egy nyugisabb orit,akkor ez ne legyen más szemében szálka.Ha meg nem tudsz beverni akkor keress mást:D:D

Vésd 04-23-2008 08:10

Felmerült bennem a kérdés, hogy akik gyengítenék az elf klánokat (mind a 3 ember izéé ork:)) azok az ártó akciók malusat is megszüntetnék e az elfek részére, vagy az jó ahogy van és csak a védelmet szeretnék kicsit gyengíteni?

laci 04-23-2008 08:31

Quote:

Originally Posted by Vésd (Post 171226)
Felmerült bennem a kérdés, hogy akik gyengítenék az elf klánokat (mind a 3 ember izéé ork:)) azok az ártó akciók malusat is megszüntetnék e az elfek részére, vagy az jó ahogy van és csak a védelmet szeretnék kicsit gyengíteni?

És akkor összehoznánk egy másik félelfet :)

Stoky(Gárdi) NEXUS 04-23-2008 10:51

Quote:

Originally Posted by Vésd (Post 171226)

felölem ugyanolyan aktívan lophat ha akar mint azelött :p
de az a gondolat h van beüthetetlen elfklán nemtetszik :D
egyrészt azért nem mert míg az elfek heti 1* néznek be az ellen legalább 7* annyit ottvan a gép elött :D:D:D

Tsobi 04-23-2008 10:57

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 171255)
egyrészt azért nem mert míg az elfek heti 1* néznek be az ellen legalább 7* annyit ottvan a gép elött :D:D:D

Próbáld ki,hogy Te is heti egyszer nézel rá az orkodra :D Rájössz,hogy nem is olyan egyszerű az .. :D

Stoky(Gárdi) NEXUS 04-23-2008 11:22

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 171256)
Próbáld ki,hogy Te is heti egyszer nézel rá az orkodra :D Rájössz,hogy nem is olyan egyszerű az .. :D

nagyon egyszerü hidd L :D
beálítok mindent azt ha gázvan hívnak :p

Zoli 04-23-2008 14:44

Nos, látom ez a topik eléggé elfajult személyeskedésnek adta át a helyét

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 171167)
ha egy gnom gyujtogat ugyanugy kirohogom mintha egy elf tenné ugyanazt es ha stratégiai tanácsokra szorulnék akkor egy olyan topikban keresgélnék amiben ilyeneket lehet találni :P
es szerintem arra se kell folhivnod a figyelmemet hogy mások mit irtak mert tudok olvasni képzeld :P
és ha kisebsegben vagyok attol még ugyanugy leirhatom a veleményemet mint te vagy bárki más :D
imádom mikor kioktatnak mit hogy kéne csinálnom es arra szolitanak fel hogy ne mondjam el a véleményemet :)

Ha valami bajod van, küldj privit, és válaszolok.Én is a véleményemet írtam le, te is, én elmondtam, hogy én hogy szoktam csinálni, isten őrizz, tanácsokat adni.
Azzal, hogy minden szavamat kifacsarod, a saját szegénységi bizonyítványodat írod alá.
Ez egy topik, itt lehet egymásnak vetni az érveket, és ellenérveket...nem arról szól, hogy aki nem ért velem egyet, azt addig szapulom, amíg fel nem adja.
És a személyeskedést szeretném, ha félretennéd.
Mint írtam, (bár tudsz olvasni) ha bajod van, azt priviben küldd el kérlek!

Itt nem fogok válaszolni..befejeztem.

Valezius 04-23-2008 15:10

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 171255)

Nem hiszem, hogy 1nél több beüthetetlen elf klán lenne. De valszeg egy sincs, de ha valaki elég profi ki tudna játszani bárkit, és beüthetetlen maradna.

Az összes többi elf klánt be lehet ütni. Sok idő kell hozzá? Igen. Sok pénz? Az is. De attól még nem lehetetlen, csak nem éri meg.

Kincza 05-28-2008 14:01

Szerintem az elf jó úgy, ahogy van, a hiénázás sokkal nagyobb gáz. Nagyon bosszantó, hogy az A-s játék ebbe az irányba mozdult el. Vagy csipásan ébredsz és talán foglaltál, vagy egyet ütsz nappal és ketten vernek be cserébe. Úgy meg ritkán üthetsz, hogy otthon is marad valaki etetni a disznókat meg nyilazgatni a toronyból.
Nem tudom, hogy mit lehetne tenni ez ellen, de biztos van olyan, aki nálam többet töprengett már ebben a témában.

vityu 05-29-2008 23:21

Nézz te is teljes krónikát! ;)

All times are GMT +1. The time now is 08:35.