![]() |
Káoszhoz fog vezetni, ha pár ember átíratja a nevét, és ráadásul az átírás egy előre megadott, mindenki számára ismerhető pontos időpontban következik be?
|
Quote:
A folyamatost leírtam miért tartom nem elfogadhatóanak. Ha évente 1x van lehetőséged, addig gondolkodsz rajta, majd az idő pont előtt beadod a kérelmed. Ennyi. Addig lehet már a 3. új névjavaslatnál járnál... A havi 1 is olyan hogy egy idő után biztos nem fogod nézegetni... A másik meg Ati tuti örülne neki hogy minden hónap elsejére fix melót adsz neki... |
Quote:
Sztem elég lenne,ha csak a magad nevében beszélnél,és nem a "RÉGI"játékosok nevében......apropó ki is számít régi játékosnak a te szemszögedből!? Megjegyzem,itt mki ugyanolyan játékos,legyen az régi vagy sem.... Amugy a névátírást támogatom sőt szükségesnek tartom.. |
Feltételezem, borzasztóan hátráltatná az összes normál csoportos játékost, hogy ha anarchista csoportban minden hónap 1-én változna meg a név......... Tuti, káoszba torkollna tőle a normál.
Igen, adnék neki melót. Mondjuk havonta átírna 20-30 országnevet. mondjuk 2500 VIP-ért / ország. Szerintem 30 országnevet át lehet írni 1 óra alatt. Országonként 9 VIP kéne. 9 VIP 2250 Ft. (ok, abból lejön az áfa, meg gondolom a szolgáltató cégnek a jutaléka, vagy díja, kb 1500 azért csak maradna belőle...) Ez 45.000 Ft. Szerintem igen jó nettó órabér. Nem hiszem, hogy pont emiatt lenne unszimpatikus Atinak. Egyébként ez az egész pont az Ő "védelme" miatt került terítékre, mivel azt szeretnénk elérni, hogy a topic témája a jövőben is elérhető legyen, viszont ne írkáljanak a játékosok csúnya hangú leveleket. Amennyiben ez, mint folyamatosan elérhető lehetőség adott lenne, nem lenne oka senkinek sem panaszkodni. Így, mint egyszeri lehetőség, esetleg lehet rá oka, hiszen ha önhibáján kívül lecsúszott valaki a változtatási lehetőségről, az esetleg úgy érezheti, hogy kimaradt valamiből, és hogy mások miatt (az anyázókre gondolok) soha többé nem is lesz lehetősége arra, amire másoknak volt. Szerintem a kirekesztettség érzése minden embert demoralizál. (Szeretném hangsúlyozni, hogy én itt voltam akkor, 500 VIP köröm is volt több országomon is, és nem éltem ezzel a lehetőséggel. Tehát nem érzem magam kirekesztettnek, vagy ilyesmi.) |
Quote:
|
Szükésgesnek nem szükséges, lévén hogy az országok eladása a játékban megtűrt, de nem hivatalos elem. Így az ezekből a tranzakciókból származó "szükség" nem képezi a játék valódi szükségletét.
Ez a játékosok szükséglete lehet. |
Nevezzük meg azt a szükséget a pontos nevén: igény.
Több játékos is igényelné ezt, szinte akármilyen szigorú körülmények között. Nyilván nem átesve a ló túloldalára, mert ha azt mondjuk, hogy oké, legyen, de kerüljön 5000 meg 10000 VIP körbe, és csak 2 évente lehessen, akkor totál felesleges az egész. Szerintem jelenleg nincs átesve a ló egyik túloldalára sem. Nem kéne elvinni se erre, se arra. |
Quote:
Ati szerintem marha jól megtudja védeni magát ezt inkább bízzuk rá ok? :p Az elejéhez. Azt sehol sem írtad ott, hogy a havi 1 az az anarchra vonatkozott volna. Az anarch nem érdekel, azzal kapcsolatban nem is idéztelek. Ne csúsztassunk már. Az árakat meg szerintem szintén bízd Atira, az ő dolga. Másrészről a zsebében kotorászni elég gusztustalan. |
Quote:
Mellesleg senki zsebében nem kotorászok. Lévén hogy egy VIP SMS ára mind nettóban, mind bruttóban megtalálható a havi telefonszámlán. Tehát nem épp titkos adat, amit én most 'kiszivárogtattam'. Arra próbáltam utalni, hogy nem hiszem, hogy megerőltetőbb lenne pár név átírása, mint a sok idióta levél szelektálása, amit nem épp a játékba való játékosok írkálnak száz számra. Az átírás ára meg javaslatként került terítkre, nem mint ultimátum. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:22. |