Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Miről ismerhető fel a vérprofi játékos? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2819)

Fefe013 03-13-2008 19:32

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 165260)
Egy felmerest szeretnek kesziteni a Sonda Ipsos megbizasabol aki verprofinak erzi magat vagy csak ugy erzi hogy o belole elobb vagy utobb verprofi lessz az jelezze elismertsegi pontokkal! Az eredmenyt Marcius 25-odiken hozzuk nyilvanossagra a mediaban :D :D:D:D:D:D
Szemelyes meglatasom szerint az a verprofi akivel szivesen vagy ha nem is szivesen de batran szovetseget mersz kotni mert tudod hogy mit tud :D:D:D:D:D
Eeleg Burkolt voltam? :D

A piros is jó?:D:p:D

Puppi 03-13-2008 19:38

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 165263)
A piros is jó?:D:p:D

Az nem :D :D Azzal onmagadat ertekeled alul es en cak a Verprofikra vagyok kivancsi vagy a leendo verprofikra :D :D

Tavacska 03-13-2008 19:40

utálllom a vélemény kutatókat....:mad:

Fefe013 03-13-2008 19:41

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 165264)
Az nem :D :D Azzal onmagadat ertekeled alul es en cak a Verprofikra vagyok kivancsi vagy a leendo verprofikra :D :D

Azt hittem azzal téged értékellek:p:D
Ebben az esetben az a baj, h annyi zöldet nem tudok adni, h reális képet kapj rólam:D:D:D
Ma is szerénység napot tartok:-D

Synkel 03-13-2008 19:45

Puppi, 24 kör múlva lesz egy szabad helyünk, ha visszajössz szabiról:D
Elismertséget meg nem adok;)

Puppi 03-13-2008 19:56

Quote:

Originally Posted by Tavacska (Post 165265)
utálllom a vélemény kutatókat....:mad:

Nekem sincsennek eloiteleteim mindenkit egyforman utalok :D:D:D:D:D

Serg 03-13-2008 21:24

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 165236)
Jaja van is mire...
1 kés a hasban, 1 balta a fejben, 1 pisztoly a fenek szegezve és mellékesen egy kis méreg oldalt. Ez vall a "vér"profizmusra?
:P
:D:D:D

Ez szerintem inkább amatörre vall, a profinak bármelyik módszer is elég önmagában :D

Fefe013 03-13-2008 21:33

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 165273)
Ez szerintem inkább amatörre vall, a profinak bármelyik módszer is elég önmagában :D

Köszi! Jól esik a bíztatás:p:p:D:D

tulip 03-14-2008 07:33

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 164874)
Tévedsz. Általánosnak hat, de nagyon kevés emberre igaz, hogyha utólag átgondolja, akkor azt tudja mondani, hogy igen ezt így kellett csinálni. (Sőt mások is ezt mondják)

Egyszerű önértékelési hiba kérdése, hogy valaki saját magát a definíciód alapján vérprofinak tartsa. Attól általános, hogy annyira szubjektív.

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 164874)
De ha ennyire definíciót akartok:
A vérprofi tudja mit akar elérni, és ehhez meg tudja tenni a megfelelő előkészületeket.
Ha akadályba ütközik, újra tudja gondolni a helyzetet, és a megfelelő módon tud módosítani.
Mindvégig tisztességes marad, akár csal, akár nem.

Egyszerű célokat is kitűzhet az ember maga elé, pl. fentebb jutok néhány helyezéssel.
Ehhez megteszi a kellő előkészületeket, a kiképzett 120 darab katonáját elküldi felfedezni.
Ha akadályba ütközik, pl. leverik, akkor átgondolja a helyzetet és küld egy könyörgő levelet, hogy ne bántsák.
Mindvégig tisztességes marad, mert már megtapasztalta, hogy ha csal, akkor az anarchba kerül.
Sőt, a haverok is azt mondják, mert ők még csak 3 napja játszanak.

Ez lehet egy teljesen kezdő gondolatmenete is és mégis megfelel a Te általad adott vérprofi definícónak.

Valezius 03-14-2008 07:54

Nem felel meg. Mivel valószínűleg nem a kellő előkészületeket tette meg (és ha igen, kizárt, hogy máskor is sikerülne), amit egy profi tett volna.

És a tisztességnek meg a csalásnak direkt köze nincs egymáshoz.
Vannak tisztességtelen, de szabályos dolgok, és vannak tisztességes, de szabálytalan dolgok is.

All times are GMT +1. The time now is 18:29.