![]() |
Quote:
|
Quote:
Ezt te tudod, én tudom, akik idekinn jelen vannak, tudják. Nem fogja beváltani... amíg nem viszik el 10. alkalommal is az összeset. Valamint egy kezdő ált. ha megtalálja a segélyt, elgondolkodik, hogy nem lehet-e valahogy növelni azt a keretet. A másik fele... Most a segély mire is jó? Semmire? Egy átlag orinál arra nem elég, hogy egy etetést finanszírozzon belőle az ember. (tudom, az átlagot nem kell etetni :D ) Most sem tartom célnak, hogy milliárdokat lehessen egyszerűen, ráfizetés nélkül belepakolni. Viszont hogy lehessen növelni, azt támogatom. Az megint nem megoldás, hogy a kivehető összeget/alkalmat korlátozzuk. Akkor a gyorssegély már nem gyorssegély, ha csak "minden héten kedden 10-14 óráig" férek hozzá. Viszont... Mi lenne, ha nem a jóváíródás lenne 10%, hanem a befizethető összeg az aktuálisan oriban lévő pénz 1-10%a lenne max., és csak teszem azt napi 1-3 befizetési lehetőség lenne, mint ahogy a piac van (csak nem 3x20perc hanem 3xbefizetés, és 2 befizetés között el kell telnie z időnek; VIP persze nem 5x), ezt gondolom a piac programsorainak minimális változtatásával meg lehetne oldani. Vagy amiről már volt említés, hogy a pénzosztás x%a íródjon jóvá. |
Mivel tervbe van véve a segély opció bővítése gondoltam esetleg magát az alap segélyt is meg lehetne reformálni és megadni neki a súlyát ami magunk között szólva nincs.Mert 1 milla az egy 200 hekis kezdő orinak segély lehet, de 400 hekin már nem oszt szoroz.mert már szalad a szekér és több millió a napi bevétel.Figyelembe véve a piaci árakat stb....Adott esetben egy képzés fegyver költsége több.
Jelenleg azt mondanám ez olyan mint mikor ételt osztok a Blahán... De itt országokról van szó...Kisebbekről,nagyobbakról.Egy ország esetében, mások a mércék. Lásd a második világháború utáni Marshall segélyt. A Marshall-terv egy ismert nemzetközi segélyprogram volt a második világháború után, amely George C. Marshall amerikai külügyminiszterről kapta a nevét. Marshall 1947. június 5-én átfogó amerikai segélyprogramot hirdetett meg minden olyan háború sújtotta európai ország számára, amely az újjáépítésben hajlandó volt az Amerikai Egyesült Államokkal (USA) együttműködni. A 14 milliárd dollárnyi segély szétosztása ország millió dollár százalék Ausztria 726,1 5,206 Belgium 556,5 3,990 Dánia 278,9 2,000 Franciaország 3103,8 22,254 Görögország 773,9 5,549 Hollandia 980,1 7,027 Írország 1,0 0,007 Izland 0,2 0,001 Jugoszlávia 231,0 1,656 Nagy-Britannia 3585,6 25,709 NDK 0,1 0,001 Norvégia 274,7 1,970 NSZK 1472,6 10,559 Olaszország 1577,8 11,313 Portugália 0,3 0,002 Svédország 106,8 0,766 Törökország 277,5 1,990 Összesen: 13 946,9 Ennek szellemében a gondolatot tovább fűzve, lehetne arányos a segély mértéke is. Most hasamra ütve mondok számokat... 200 heki alap 1 milla. 300 Heki+ 1 milla stb stb.... Természetesen lehet a számokról beszélni.heki arányokról stb. Szerintem kombinálva a mondjuk 10%-os (ez még változik) adakozásból befolyó összeggel és az alapban időközönként kapottal, már kezd segély és tartalék alapnak kinézni. Meg adná a súlyát az opciónak. |
az igaz h most a segélyt szinte senki se használja és értelmet kellene neki szerezni!
sztem a 10* es az nagyon soknak tünik de az 1:1 es az viszont nagyon kevés:) egy arany középutat ajánlanék az 5 * öst :) |
Quote:
mondjuk nagyobb hekiken 2k , 4k , 7k hekiken hogy nézne ki? :) |
Quote:
|
Quote:
de mit is takar?:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|