![]() |
Quote:
én még mindig jobbnak tartom a defensivebb verziot azaz a klánmaluszt... 2 okból , mer lehet picit szűkít a lehetőségeken , de igazságosabb mint most... és mivel a hadi malusz is azért lett h a kisklánoknak adjon némi védelmet, ez ahoz képest kissebb jelentőségű sztem.. úgy gondolom ez jobb megoldás mint a hadi malusz eltörlése, mer nem mindenki talál alkalmas 4-5 fős klánt ami megfelel számára, Ati ezt tesztelte is , másképp meg nincs lehetősége, mer azt már megbeszéltük h az 1 fősöknek akkor lényeges hátránya lenne... Sztem akik a maluszok mellett is aktívan akarnak játszani 1 fősben, azoktól picit több ügyességet és figyelmet stbstb igényel így a játék mintha leltörölnénk a maluszt, de cserébe kapnak varitoli malusz védelmet... szal nem kéne visszafelé fejlődnünk... A lényeg szűkít picit a játékon de lényegében már a hadi malusznál eldőlt ez a dolog... mostmár csak az igazságosság kedvéért , vagy az egyenlőség kedvéért kellene varitoli maluszt bevezetni... Mer jelenleg nem tartom fairnek azt h az 1 fős üt egy többfős klántagot (nincs más 2 körre, fokozni meg elég drága dolog neki) és a malusz miatt alig foglal, tehát lazán 2-3 körre marad a klántag felett és ha a klán többi tagja együtt van, akkor varival és tolival ellenbe sulyos károkat tudnak okozni.... |
Quote:
Na meg azt se fogadom el érvnek, hogy igazságtalan töröljük el... Pff itt sok minden igazságtalan... Quote:
Quote:
Elég lett volna csak ezt beírnod. De a leadott szavazatok alapján, nem hiszem hogy csak én akadékoskodnék ezzel a javaslattal kapcsolatban. És mivel titkos a szavazás... (grat) Nem lehet tudni ki mire szavazott... Max mások nem mernek megnyilvánulni, pontosan azért mert rögtön le lesz oltva a feje, ha már nem követi bambán egyesek érdekeit. ;) |
Quote:
Quote:
|
én vagyok a kis egyke aki a "további megbeszélést igényel"-re szavazott anno, de semmilyen jó érvet nem láttam továbbra sem ami eltántorítana az első benyomásomtól.
így módosítom az álláspontomat: szerintem szüntessük meg a maluszt az egyéni hadi akciókra is (, de legrosszabb esetben is hagyjuk így ahogyan van). indokaim: - az egységesítés mellett szól az, hogy úgy lenne logikus - a toli/vari malusz bevezetése túlságosan megfojtaná a játékot, már így is leginkább információszerzés a szerepük - tehát marad az egységesítés a másik irányba, azaz a hadi malusz eltörlése - ráadásul a hadi malusz eltörlése szerintem felpezsdítené a játékot ezzel az egyetlen "probléma", hogy hátrányba hozza a kis klánokat. ez azonban szerintem nem baj, nagyon kis klánok létezése szerintem ne legyen cél, az A nem erről kéne hogy szóljon, nagyobb klánok esetén pedig már nem számít annyira a létszámkülönbség. (sőt nagyobb klánok esetén már bejön az a faktor, hogy nehezebb őket összeszervezni, összetartani, tehát az effektív különbség - tapasztalatom szerint - kisebb, mint ami a létszámból következne) |
Best of Kubbi
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
(esetleg többszöri elolvasás javallott) Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Az idézetek alapján inkább kötekedés, rosszindulatú megjegyzések. Quote:
"Javaslom hogy szüntessük meg a klánlétszám maluszt az egyéni csatákban " igazi tamagocsi játék :D Végezetül az igazság bajnoka: Quote:
mekkora :D:D:D jöhet a piros meg stb tőled miért venném fel??? fáj az igazság, nekem meg a gazság manapság divatos fényes nappal a másik szemébe mondani, hogy éjjel van, csak az a baj vele, hogy az embereknek 50% eszi csak meg. ui: Lotr !! Új moderátor születőben... :confused: Quote:
Támogatom a javaslatot, mert a topp klán tagja vagyok, és ugyan semmi rálátásom sincs semmire, mert az 1 millió pontkülönbség elvette az eszem, de támogatom !!! ;) |
Quote:
Én is összeállíthatnék egy ilyen válogatást de megkímélem a többieket ettől. A személyeskedésed, pedig igyekszem nem felvenni. |
Quote:
köze van mer te tettél érdekes megjegyzéseket SErgre, aki nem fedezéssel jutott oda ahova jutott... 2. csunya lenne ha sértegetésbe torkolna a dolog... 3. igen ez megint érv h sokan belátják a szükségességét a hadi malusznak, de érdekük ugykivánja ( mer többen ücsörögnek többfős klánba egymás mellett, akiknek az érdekes h ne legyen tolivari malusz, hisz ez ad védelmet nekik , emiatt nem merik megütni őket az 1 fősök mer több lenne utána a kár mint a haszon.... ha így názzük nem is áll rosszul a javaslat... Én részedről ahogy te jól mondod , csupán akadékoskodást , de egyetlen egy ésszerú érvet nem hallottam a javaslat ellen.. |
Quote:
Ahogy mondod saját felelőséggre üti meg akkoris ha van malusz, mer akkoris tudnak neki ártani a töbfősek utána csupán igazságos mértékbe... MEr jelenleg ő kevés földet hoz a hadi malusz miatt, de a többfős klán rendes mértékbe malusz nélkül ártozhatja végig... nem beszélve h a fős már támadáskor nay kockázatot válal h a többfős bekísérheti... remélem kezdik felfogni egyesek miről szól ez a javaslat... |
Quote:
A top klánt megkérném arra, h máskor ne fejtsék ki az álláspontjukat v csak 1 tegye, (a többiek csak szavazzanak) , mer a sötét középkorban élünk ahol a tudatlan barbár hordák hajlamosak azt hinni h a Panonniaiak alattomos modon önző érdekeik szerint kényük, kedvükre akarják alakítgatni a játékot a szegény kis gyámoltalan, pici barbárokkal szembe... :D ijesztő számomra az efajta sötétség... |
Ezt birom...
Beindult az öngerjesztés. Egyik felbátorodik a másik beírásán, és jön a primitív duma. Grat. Kérlek folytassátok a megbeszélését a javaslatotoknak! És a hangulatkeltést mindenki mellőze lehetőleg. :) A szavazás állása egyre "érdekesebb"... |
All times are GMT +1. The time now is 18:51. |