![]() |
2007-06-20, 18:36
vincent vincent nincs belépve Junior Member Belépés dátuma: 2007-06-01 Üzenet: 7 vincent Alapértelmezett Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról a 4. szinten: 2007-06-19 21:20:19 Tuvalu (#3490) elfoglalt 212 hektárt Elkapom a grabancodat! (#355763) országától. Na ezért nincs értelme ezeknek a topikoknak... vincent Nyilvános adatok megjelenítése Küldj privát üzenetet vincent részére Mutasd vincent összes üzenetét vincent hozzáadása a barát listádhoz #644 Osztályozd Ati hozzászólását, javítsd/rontsd az elismertségét Jelentsd a Moderátornak Régi 2007-06-20, 19:00 Ati Ati nincs belépve Administrator Belépés dátuma: 2006-01-23 Hol: Budapest, Hungary Üzenet: 7.971 Ati Ati Ati Ati Ati Ati Ati Ati Ati Ati Ati Alapértelmezett Idézet: Eredeti szerző: vincent Üzenet megjelenítése Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról a 4. szinten: 2007-06-19 21:20:19 Tuvalu (#3490) elfoglalt 212 hektárt Elkapom a grabancodat! (#355763) országától. Na ezért nincs értelme ezeknek a topikoknak... He? Na gyerekek, azt hiszem ez már nagyon durva. Nagy gáz, ha az első 10 személyiségű ország anarchba kerül a 3/G helyett? :-/ Ati, mikor az X topos jobbravincent ezt bemásolta, te 24 perccel később biztosan tudtad, hogy földleadás volt, és Tuvalu meg Grabi mentek anarchba. Tényleg nem érted miért zavar sokakat a viselkedésed? |
Quote:
Ha azt szeretném, hogy mindenki szeressen, akkor nem foglalkoznék online játékokkal. De mivel foglalkozom, ezért ez sajnos azzal jár, hogy bizony sok ember nem fog szeretni. Ez van. Egy csomó embert zavar, hogy anarchba rakom őket. Egy csomó embert az zavar, hogy anarchba rakok másokat. Egy csomó embert az zavar, hogy valakit nem rakok anarchba. Hogy egy klasszikust idézzek: "Én sem szeretem Britney Spears-t, mégsem esett szegényke emiatt gyógyíthatatlan depresszióba." :) |
Quote:
Úgy érzem az itt felszólalók nagy részének a felháborodottságát a pártatlanság (általuk) feltételezett hiánya váltja ki. (Ami nem zárja ki a valós hiányának lehetőségét sem). Én a magam részéről már észrevettem azt, amit kellett, levontam belőle a tanulságot, úgyhogy nem kívánok véleményt nyílvánítani, csak gratulálni az ügyes játékosoknak. |
Quote:
|
Quote:
( a kismalac úgyis csak akkor menekül el, ha nála a távcső :D:D bárki bármit is kiabál ) |
Ati, lehet a JKSZ bejelentőt nem szakszerűen használtuk. Az is lehet, nem a fórum a megoldás az ilyen problémákra. Ettől függetlenül úgy érzem, hogy ha egy esemény illetve eseménysorozat ekkora felháborodást kelt, akkor neked mint a játék tulajdonosának, üzemeltetőjének és legfőbb adminisztrátorának kötelességed lenne utánajárni, csakugyan megtörtént-e a sérelmezett esemény, illetve valóban szabálytalanság történt-e.
Ez nem történt meg. Igazából nem az háborít fel, hogy nem raktad őket anarchba, hanem az, hogy olyasmire hivatkozva tagadod meg már a puszta kivizsgálást is, hogy nem megfelelően lett bejelentve. Ugyanakkor Te vagy az aki nem adsz lehetőséget a megfelelő bejelentésre, elvégre az erre készült "űrlap" nem erre való csak ha részese vagyok az eseményeknek... igaz, akkor hülye leszek jelenteni... Ráadásul mint nemrég mondtad, nem is fogsz lehetőséget adni a jövőben sem ilyen bejelentésre, merthogy túl sok dolga lenne a supportnak. Nem értek a joghoz, nem akarok belemászni olyasmibe, hogy mint szolgáltató milyen kötelességeid vannak ha már fizetünk egy szolgáltatásért. Erkölcsi érzékem viszont van, és tudom, hogy ha anynira ragaszkodnál a tiszta játékhoz is, mint annak a nyamvadt jksz bejelentőnek a szakszerű használatához, akkor nem csinálnál bele ennyire az egészbe, hanem utánajárnál a dolgoknak. Illetve utánajártál volna az ünepek alatt, mikor a 3 körös szabit kihasználva mentek a legfeltűnőbb dolgok, és még benne voltunk az egy hétben amíg megőrzitek az eseményeket. A csalókat nem értem meg, legalábbis az ilyen ipari méretekben csalókat tutira nem. Téged meg náluk is kevésbé. |
Quote:
Remélem nem haragszol meg, de ezt a témát már hihetetlenül meguntam, és ennél többször tényleg nem írom le. Már így is többször le kellett írnom, mint ahányszor azt szerettem volna. Sajnálom, hogy egyszer nem elég valamit leírni, és úgy látszik, hogy még 29-szer megismételve is kevés. Ez van. |
Quote:
Ezt persze iszonyatosan sajnálom, mert valójában nem célom, hogy mindent ennyiszer leírjak. Úgy vélem, hogy egyszer bőven elég lenne... No de a konkrét válasz: Ha a játék támogatásáért járó VIP köröket nem kaptad meg, akkor kérlek, hogy ezt mielőbb jelezd, leírva a tagságváltás pontos idejét, és módját. Ezen adatok segítségével a játék támogatásáért járó VIP köröket manuálisan jóváírjuk az országban. |
Quote:
|
Quote:
Nem. Ráadásul nem is oldaná meg a problémát ha nektek most meglenne az az 50 hekitek. Lásd be, ennél többről van szó itt. |
All times are GMT +1. The time now is 14:25. |