[HTPA]GeeForce |
12-07-2007 21:36 |
Quote:
Originally Posted by Szecsa
(Post 141160)
hehe:) az jo lesz!
Zsáninak meg üzenem, hogy 19:17-re ér fel a vonatom a keletibe, ha nem siettek, megvárhattok majd :)
bár odatalálok még monrohoz..
|
én 19:03-ra érek oda. :) Szerintem nem gond várni rád még pár percet :)
ATom furcsa, merthogy veled fogok előszőr személyesen találkozni az NC klánból, ráadásul úgy, hyog te is és én is kiléptünk. :DDDDD (én is kiléptem utólag, mert az új tagok engem kezdtek csesztetni, hogy nem járok fel eleget.. közöltem velük, hogy amíg cheif voltam veretlen volt a klán, és hogy 4 éve járok fel. majd fogtam és kiléptem. Azóta a mérlegük 3-1-2 (nyereség-döntetlen-bukás) :( Meg a régi team már alig van fent...
A régi CW team nagyon ütős volt. Sajnálom, hogy szétesett, Ákos (I01) abbahagyta, Feri (fakenick) alig jár fel, mert faterjához költözött, és ott nem nagyon van net, Ödön (Lina) woW-ozik meg mittudomén, Roland (Ralraught_) dettó, Márton meg én meg hébe hóba vagyunk csak fent...
Van sok uj, van köztük jó player, de sajnos nem elég jól játszani. Össze is kell szokni. Hogy a másik rezdüléséből tudd, mit fog csinálni. Azzal,akikkel 500 meccset játszottam, ez megvolt. Az újakkal, akármilyen jók is, nincs meg. És ez sebezhető pontja az uj teamnek... Ez van. a veretlen nc clan sohanem lesz többé. :(
|