Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   multasagos sztorik, avagy arcomon a szmajli ;) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2509)

Andrew 04-14-2008 19:16

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 169819)
Én se szoktam piszkálni az erős óriás szöviket MF-ként, és ez nem gyávaság...józan ember nem tesz ilyet, különben morál- és földnövelő automatává válik nagyon hamar, és nem csak azok számára, akiket piszkált. ;)

Ja, az ilyesmi tényleg vicces... amikor a gnóm azt hitte, hogy a 10% torony meg a 20% íj meg tud fogni egy óriás szövit :D:D:D
Belátott szinte mindenkihez, és mégis megérte neki, hogy egymilliónként lopja az aranyat... ráadásul fölülről :p

Zoli 04-14-2008 19:19

Van, hogy nem lehet kihagyni a lahetőséget, de szerintem egy kicsit elszámolta magát...de lehet, hogy egálba jött ki a végén, viszont akkor se győzött :p

vityu 04-14-2008 20:35

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 169803)
háááát az alapból semmi esélye ellen vitatkoznék. pontosan látja a seregmozgásokat és ha ügyes arra ugrik rá pusztizni jó messziről akire kell. rendkívül nehéz az mfek helyzete szövi ellen, de ilyenkor azért lehet borsot törni az orruk alá.

Eddig nagyon friss volt, azért nem árultam el többet.
Azt nem tettem hozzá, hogy 14k-s seregekkel rendelkeztünk lóból, vagyis nekem volt annyi, ami a legkevesebb, mert több varázslót tartok, és ekkor neki 2500körüli íjja volt toronyban. Ez kb 5-5% torony barack arányt jelentett. Azért egy 3hadis óriás szövetség ellen nem éppen a legjobb. Mellette volt még egy varázslónk aki folyamatosan lehúzta a készültségét. A tekercset 30assával lopta,ameddig tudta, így sok haszna nem volt, a végére meg 300hektárt leszámolt magáról.
Ez az ország valahogy az egyik topikban megérdeklődött, hadi nélkül tudok-e működni típusú lufi volt, ami nagyot durrant. Most 35hely választja el a csoport legaljától. Az értéke kb a felén.:eek:

Kubbi 04-14-2008 21:13

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 169828)
A tekercset 30assával lopta,ameddig tudta, így sok haszna nem volt, a végére meg 300hektárt leszámolt magáról.

Most akkor nem mf gnóm volt?:D
Az tudtommal, nem 30asával lopja a tekit az óriástól... :p

Druida 04-14-2008 21:39

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 169839)

:D:D:D:D
szép észrevétel :D

vityu 04-14-2008 22:45

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 169839)

:eek:Hopszla, igaz, ezel szerint nem tekizett, hanem pénzt lopott...ej, ha 4napja volt már ez az eset, és csak azt jeleztem vele, hogy szinte semmit sem lopott.:o

Swiss 05-08-2008 17:13

üzenet törölve

Zoli 05-08-2008 18:19

ki tudja :D:)

Smooth Scroller 05-08-2008 19:01

sztem ne ird le az ori konkret nevet es sorszamat, mert azert ez nem szep dolog. meg akkor is ha valszeg kezdorol van szo.

Ati 05-08-2008 19:05

A fórumon a Hódító és a Queosia szabályai érvényesek. Ennek értelmében információ kiadása más országról szigorúan tilos.

Ha viccesnek tartasz egy eseményt, azt névtelenül írd be.

Köszönöm.

All times are GMT +1. The time now is 02:49.