![]() |
Régi vágyam teljesülne, ha lehetne Voda-rol is sms-t küldeni:)
Igy-vagy ugy néha megoldottam egyéb lehetöseggel a témát:) de ha több orim van, már nehéz mindig kunyizni:P a net-es és egyébb banki ügyletektől ódzkodok....sztem nem vok egyedül:) szval hajrá!:) |
Vodafon
Nagyon szeretném ha megvalósulna mert én Vodás vagyok és mindíg meg kell kérnem valakit, hogy töltse fel a Vip-emet. Így elég körülményes.:( Őszintén örülnék neki.....:p
|
3 pannonos és 1 tmobilos kártyával asszem megoldom, de ismerős az eddigi szöveg, engem is kértek már, hogy vipeljek...és kellemetlen a delikvensnek ezt kérnie.
|
Quote:
|
Quote:
de ezt ne itt :p :) |
Ati!
Szerintem lépjünk tovább a 2. felmérésre... eddig nyilvánvaló hogy van igény vodára. ez látszik a szavazáson is, meg egyébként is nyilvánvaló...(emberek 1/3-a kb vodás...+/- egy pici) és gondolom ez itt sincs másképp.. de kb ezt igazolja a felmérés. Térjünk rá a "mennyi az annyi"-ra...:) aztán az már egy nehezebb szavazás lesz... hogy voda miatt akarunk-e többet fizetni, vagy hogy akkor is vodáról küldenél-e ha csak az lenne drágább, vagy egyébként is lesz-e emelés... és társai kérdéskörre. Ne haragudj, ha kicsit bunkó vagyok... de a mostani kérdés lényege lényegében lényegtelen. Akikkel bezséltem, azokat is az érdekli hogy mennyi lesz/lenne a változás. nyilvávaló: ez egy üzlet: és a játék szívonala azért ilyen magas mert a vipek miatt megéri a ráfordított időt. és ez így is van rendjén:) nme fussunk szerintem tovább tiszteletköröket: beszéljünk a lényegről... Remélem nem bátottam meg senkit és érdekeket sem sértettem. Gazsy |
Quote:
Sajnos nem lényegtelen ez a kérdés sem a mi részünkről, hiszen ha valaki más módról tér át esetlegesen a Vodára, az nekünk számottevő veszteség, aminek az arányát látni kell, mielőtt ennek a konstrukciónak a tervét egyáltalán megszüljük. Az már most világosan látszik a szavazás arányaiból, hogy a Voda bevezetésével nem nyerünk annyit, mint ami a veszteség lesz így rajta, ezért az már most biztos, hogy ha lesz Voda, akkor azt nem tudjuk a többivel egyező feltételek szerint biztosítani. |
T-mobilról fizetek jelenleg, de a családban van vodás teló is és, ha épp nem lenne pénzem feltölteni, biztos használnám a vodás lehetőséget, de jelenleg számomra nem létszükség!
|
Quote:
nyilván ha a voda drágább lesz mint a többi akkor nem azt fogja választani aki teheti: mert minek gazdagítsa a multit, ha effektíve Nektek ugyananni jut a többől mint a másik két társaságnál a kevesebből. Volt egy hozzászólás feljebb: az vodások nagyrésze megoldja úgy, hogy egyik ismerőst megkéri... így ha nem egyenlő lesz a tarifa (ha jól értem ezt jelenti a beidézett rész), akkor tényleg nagyon kevesen fogják azt használni. Mert persze nyilván nem 5x annyi lesz... de aki teheti ugyanazért miért fizetne többet...:(:(:(:( (nme értem a voda miért szarakodik... ha a többi cégnek megéri ezzel a feltétellel, akkor neki ménem:(...) |
Quote:
A döntést Atinak kell mérlegelni. Tehát ha úgy látja, hgoy mondjuk ez az egész neki mondjuk 100k-ba kerül, és a bevétel belőle csak 40k, akkor szerintem erősen meg fogja gondolni, hogy legyen-e ilyen. (Szerintem) |
All times are GMT +1. The time now is 05:10. |