![]() |
Quote:
Quote:
és méginkább kevésnek érzem azt ha 15.000 hekin egy max fedezéshez csak 2,25M katona kell vagyis 3 milliárd kp, miközben egy ütéshez ennél több. |
Ez a "kedvezményes felfedezés" ez anno Monrónak is ötlete volt, sőt igazából emiatt lyukadtunk ki a fefedezési arányhoz.
|
Quote:
|
Quote:
így legalább még jobban kijön, hogy ez tök jó lenmne annak akinek a háta mögött vany egy szép nagy klán aki tömi pénzzel meg katonával, heti 1 max fedezéssel pár hónap alatt felérhet de a feltörekvő klánoknak épp nem ér semmit :) |
Quote:
Sajnos nincs, pedig az egyik legjobb megoldás volna... Az összes csopira és a játékmenetre túlnyomó részt, pozitív hatással lenne... Megérne egy topicot de nem látom értelmét:-) |
Quote:
|
Quote:
Ami miatt én ezt a témát a megfontolás alatti javaslatok küözé tettem, az eredetileg pont a felfedezési arány eltörlése lett volna. Erről ma már nem vagyok teljesen meggyőződve, hogy jó lenne, de azért ez még mindig nem egy elvetett gondolat. Az eddigi javaslatokon felül lassan körvonalazódik egy olyan is, ahol a felfedezési arányt eltöröljük, ezáltal mindig a mostani képlet alja érvényesül, de valamilyen kritérium alapján kapnak az emberek kedvezményes felfedezési lehetőséget, ami olcsóbb ennél. Eltöltött játékidő, topban eltöltött idő, foglalt hekrátok függvénye stb... Valami. Akár egy plafon is lehet, nem kapnak a top10% fölöttiek. Szintén has szám. Ezzel a szakadékok tényleg áthidalhatóak lennének, miközben az általános felfedezési szükséglet nem változik. |
Nekem teccene kifejezetten, hogy nem a fedezgetős oriknak lenne exponenciálisan drágább, hanem aki üt annak kedvezményesebb.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:39. |