Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Elf hadi-toli (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2411)

Remedy 10-04-2010 17:31

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 265825)
Elffel lopni nem igen kel, fele ennyi kocsma is elég az éplistázáshoz, mert ha több van az ellennek, akkor valszeg van tőle könnyeb célpont is.

Teljes tisztelettel kerdeznem meg, hogy akkor mi a fenet kell csinalni elffel, ha nem lopni az 5. szinten? :)

(Persze az igaz, hogy felessel jobb, de akkor is....)

[HTPA]GeeForce 10-04-2010 17:38

Tisztelettel közlöm: hadizni.
:)
Persze arra is van jobb faj, mint a lopásnál a félelf. Pl ork.
Én az utóbbi időben hadizok. Régebben loptam. Magamból indulok ki az elf témákban.

Remedy 10-04-2010 18:02

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 265834)
Tisztelettel közlöm: hadizni.
:)
Persze arra is van jobb faj, mint a lopásnál a félelf. Pl ork.
Én az utóbbi időben hadizok. Régebben loptam. Magamból indulok ki az elf témákban.

Hadizni also szinten az elf majdnem utolso helyen szerepel nalam. (a felelf az uccso, aztan az ember.)

Nincs ertelme, kiveve ha vmi celod van vele feljebb.

(Nem az a baj, hogy van jobb hadizni, hanem hogy majdnem mindegyik jobb..)

Let_me_in 10-04-2010 18:07

Hmm, kösz a sok véleményt, ez csak terv majd ha esetleg úgy adódik.
Én csak kiélezett orival szeretek játszani. Ezt kb. úgy számoltam, hogy egy jó varis nem nagyon tudja megártózni, egy fél-elf is neccesen lopja, persze ha nagyon tolis a feles akkor szívás, de erre van az átépítkezés... meg ugyebár a környékemet illik ismerni.

Hadilag persze fogható, de valamiből áldozni kell.
A kevesebb templom meg kevesebb kocsmával az a bajom, hogy akkor simán kitekiznek.

[HTPA]GeeForce 10-04-2010 18:21

Papíron jobbak.
De egy elftől nem várod, hogy bever 50% barakknyi lóval... Ez a nagy fegyvere a többivel szemben. :) Nekem szokott sikerülni eljutni a hadi elfekkel 800 hekire, letölteni a topot, és szintet lépni.

[HTPA]GeeForce 10-04-2010 18:22

Quote:

Originally Posted by Let_me_in (Post 265836)
Hmm, kösz a sok véleményt, ez csak terv majd ha esetleg úgy adódik.
Én csak kiélezett orival szeretek játszani. Ezt kb. úgy számoltam, hogy egy jó varis nem nagyon tudja megártózni, egy fél-elf is neccesen lopja, persze ha nagyon tolis a feles akkor szívás, de erre van az átépítkezés... meg ugyebár a környékemet illik ismerni.

Hadilag persze fogható, de valamiből áldozni kell.
A kevesebb templom meg kevesebb kocsmával az a bajom, hogy akkor simán kitekiznek.

50% (100 db) kocsmát tartok félelfben 200 hekin. Nem lopja neccesen. Koki-csontra lopja.. :):)

Let_me_in 10-04-2010 18:32

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 265838)
50% (100 db) kocsmát tartok félelfben 200 hekin. Nem lopja neccesen. Koki-csontra lopja.. :):)

Ezért is írtam, hogy ha nagyon tolis a feles akkor szívás, de akkor nincs annyi vazsid, és valszeg már jó előre látom, hogy mire számítsak. Ergó vagy több vazsival vagy több tolival megyek és szándéktól függően vagy leártózlak vagy bevédem magam veled szemben.

Nyílván minden ori fogható, a célom itt egy olyan elf kiépítése, ami a játékosok 90-95%-ának nem fogható.

[HTPA]GeeForce 10-04-2010 18:45

Ilyen elfet nem lehet építeni. Sem semmilyen más fajból.
Olyat lehet, ami mondjuk a játékosok 50%-ának nem fogható.
Mert mondjuk MF varisok, vagy kezdők, vagy tekiírók, stb...

Egyébként ha a felesemmel nekiállok nálad varit gyilkolni, nagyon hamar beáll az a helyzet, hogy nem tudsz leártózni, akkor sem, ha sokkal kevesebb varázslóm volt eredetileg, mint neked.

Let_me_in 10-04-2010 18:51

Hopsz ez kétszer ment el...

Let_me_in 10-04-2010 18:56

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 265841)
Ilyen elfet nem lehet építeni. Sem semmilyen más fajból.
Olyat lehet, ami mondjuk a játékosok 50%-ának nem fogható.
Mert mondjuk MF varisok, vagy kezdők, vagy tekiírók, stb...

Egyébként ha a felesemmel nekiállok nálad varit gyilkolni, nagyon hamar beáll az a helyzet, hogy nem tudsz leártózni, akkor sem, ha sokkal kevesebb varázslóm volt eredetileg, mint neked.

Nyilván egy ilyen szitut az dönt el, hogy ki kezdi előbb az akciózást, na meg, hogy kinek van több pénze a folytatásra. Amúgy meg ahogy elnézem az 5-ös szintet... bőven lehet olyan orit építeni, hogy a 90% ne álljon le vele szórakozni. Ha meg némi diplomáciai érzék is akad, akkor meg sima ügy.

Mellesleg elég csúnya lenne, ha 5-ös szinten csak a játékosok 50%-át tudnám megfogni. Akkor biztosan elgondolkodnék rajta, hogy valamit nagyon rosszul csinálok.

Eddigi hódos pályafutásom során ilyen még nem nagyon fordult elő.

All times are GMT +1. The time now is 00:40.