![]() |
Quote:
(Persze az igaz, hogy felessel jobb, de akkor is....) |
Tisztelettel közlöm: hadizni.
:) Persze arra is van jobb faj, mint a lopásnál a félelf. Pl ork. Én az utóbbi időben hadizok. Régebben loptam. Magamból indulok ki az elf témákban. |
Quote:
Nincs ertelme, kiveve ha vmi celod van vele feljebb. (Nem az a baj, hogy van jobb hadizni, hanem hogy majdnem mindegyik jobb..) |
Hmm, kösz a sok véleményt, ez csak terv majd ha esetleg úgy adódik.
Én csak kiélezett orival szeretek játszani. Ezt kb. úgy számoltam, hogy egy jó varis nem nagyon tudja megártózni, egy fél-elf is neccesen lopja, persze ha nagyon tolis a feles akkor szívás, de erre van az átépítkezés... meg ugyebár a környékemet illik ismerni. Hadilag persze fogható, de valamiből áldozni kell. A kevesebb templom meg kevesebb kocsmával az a bajom, hogy akkor simán kitekiznek. |
Papíron jobbak.
De egy elftől nem várod, hogy bever 50% barakknyi lóval... Ez a nagy fegyvere a többivel szemben. :) Nekem szokott sikerülni eljutni a hadi elfekkel 800 hekire, letölteni a topot, és szintet lépni. |
Quote:
|
Quote:
Nyílván minden ori fogható, a célom itt egy olyan elf kiépítése, ami a játékosok 90-95%-ának nem fogható. |
Ilyen elfet nem lehet építeni. Sem semmilyen más fajból.
Olyat lehet, ami mondjuk a játékosok 50%-ának nem fogható. Mert mondjuk MF varisok, vagy kezdők, vagy tekiírók, stb... Egyébként ha a felesemmel nekiállok nálad varit gyilkolni, nagyon hamar beáll az a helyzet, hogy nem tudsz leártózni, akkor sem, ha sokkal kevesebb varázslóm volt eredetileg, mint neked. |
Hopsz ez kétszer ment el...
|
Quote:
Nyilván egy ilyen szitut az dönt el, hogy ki kezdi előbb az akciózást, na meg, hogy kinek van több pénze a folytatásra. Amúgy meg ahogy elnézem az 5-ös szintet... bőven lehet olyan orit építeni, hogy a 90% ne álljon le vele szórakozni. Ha meg némi diplomáciai érzék is akad, akkor meg sima ügy. Mellesleg elég csúnya lenne, ha 5-ös szinten csak a játékosok 50%-át tudnám megfogni. Akkor biztosan elgondolkodnék rajta, hogy valamit nagyon rosszul csinálok. Eddigi hódos pályafutásom során ilyen még nem nagyon fordult elő. |
All times are GMT +1. The time now is 00:40. |