![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
*rövid*:D |
Quote:
Nyilván át lehet állítani szánt szándékkal úgy, hogy ne tudjak feljutni egykönnyen a netre (vagy sehogy) de most a vita abból van, hogy azt bizonygatjuk, hgoy a belső IP-met állítgathatom. Ő azt mondta, hogy nem. Mert az alapján azonosít a szolgáltató. Mi meg azt mondtuk, hogy ez nem így van. És ez tényleg nem így van. :) Tehát egy kötött szituációban kötötten gondolkodom. Nyilván nem adhatok meg olyan IP-t, amit a saját szolgáltatóm használ már... Illetve megadhatom azt is, csak nem fogok tudni feljutni az internetre. :) |
Quote:
Én csak ennyit állítok, hogy bármilyen címet azért nem adhatsz meg. :) |
na kipróbálom az 1.2.3.4 -et :D
(Mindazonáltal nem tagadtam el az igazadat, tehát nyilván nem adhatsz meg bármit.) |
|
Quote:
|
nos probálgattam de nálam nem megy ha átirom. megtagad a szolgáltato.
ennyi arrol hogy részben nekem is igazam van. ezek szerint szolgáltato válogatja. |
működik az 1.2.3.4 !!!!!!
SŐT! Úgy írtam át, hogy közben nem jöttem le a netről, és nem kapcsolódtam újra! Egyszerűen átírtam a net alatt a belső IP-met, és meg se szakadt !!! ;) Úgyhogy nagyjából ennyire nincs közül hozzá, hogy milyen belső IP-t használsz. (kivéve, ha a saját szolgáltatód ip-jét akarod saját magukra ráerőltetni...) |
All times are GMT +1. The time now is 20:49. |