Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Milyen büntetés jár a VIP országnak , ha nem megfelelő a hangnem- (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2385)

fáy 10-12-2007 16:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 129215)
Had ne én idézzem már be az országnevet... :)

nyugodtan idézd be , nagyvalószinűséggel törlésre kerülünk .
Idézd be hol hangzott el

Ati 10-12-2007 16:56

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129216)
nyugodtan idézd be , nagyvalószinűséggel törlésre kerülünk .
Idézd be hol hangzott el

Közben megnéztem, hogy már a becenév után se kell sokat nyomozni; úgyhogy ha valaki nem rakta volna össze a kitiltás tényét a kitiltott ország nevével megegyező becenévvel, akkor íme az idézet:

Quote:

Originally Posted by Révész (Post 129133)
Volt egy országom Révész néven

Tsobi 10-12-2007 17:00

Én már meg is találtam :p

Ati 10-12-2007 17:04

Szóval ezek után... most komolyan... a többség simán elsiklott volna a kitiltás fölött, de most már tudják, hogy milyen jó zsákmányra lehet számítani.

Jó volt ez valamire? Most őszintén?

Hidd el, hogy nem véletlenül vannak a szabályok. Nem véletlenül nem lehet a fórumon kitiltásokról beszélni. Látod mi lett a vége? Mégegy kitiltás, valamint gyakorlatilag szabad préda lett az eredeti ország is.

Az én megítélésem szerint ez nem érte meg.

És ha egyszerű szabályokkal ezt meg lehet akadályozni -- márpedig meg lehet --, akkor célszerű meg is tenni.

Remélem, hogy ha másra nem is volt jó ez a téma, arra mindenképp, hogy valamelyest alátámassza azt, hogy nem véletlenül vannak a néha cenzúrának tűnő szabályok.

Ezek létjogosultságát nem megkérdőjelezni kell, egyszerűen csak be kell őlet tartani.

Ati 10-12-2007 17:06

És ha valaki tudatosan kitiltatta magát, akkor nem 3 különböző becenévvel próbálni újraregisztrálni. Miért kell mégtovább lejáratni magatokat?

Synkel 10-12-2007 17:07

Kíváncsiságból legörgettem a mai kitiltásokat. Télleg nem nagy show kitalálni, melyikről is beszélünk...

fáy 10-12-2007 18:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 129217)
Közben megnéztem, hogy már a becenév után se kell sokat nyomozni; úgyhogy ha valaki nem rakta volna össze a kitiltás tényét a kitiltott ország nevével megegyező becenévvel, akkor íme az idézet:

Van 1 szó , hogy volt amit törölt , ha visszanéznéd az irt szöveget.
Most adtad ki az ori nevét , a forumra ( bár tudom nem volt nehéz rájönni sokat elárult magárol , de ő csak azt irta volt 1 orija x sorszámmal Révész néven , amit törölt , nézd vissza.
Az ori nevét , még ha meg is egyezik a törölt nevével , te jeleniteted meg a forumba , de tudom , ez alol is lesz kibuvó válasz , a felelőséget nem válalod.

Ati 10-12-2007 18:32

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129224)
Van 1 szó , hogy volt amit törölt , ha visszanéznéd az irt szöveget.
Most adtad ki az ori nevét , a forumra ( bár tudom nem volt nehéz rájönni sokat elárult magárol , de ő csak azt irta volt 1 orija x sorszámmal Révész néven , amit törölt , nézd vissza.
Az ori nevét , még ha meg is egyezik a törölt nevével , te jeleniteted meg a forumba , de tudom , ez alol is lesz kibuvó válasz , a felelőséget nem válalod.

Ha volt egy ilyen országa, ilyen néven regisztrál a fórumra, az utóbbi napokban egyetlen ország lett 168 körre kitéve, amit mellesleg pont így hívnak, akkor miről is beszélünk? :)

Szerinted komolyan van értelme folytatni ezt a beszélgetést?

fáy 10-12-2007 18:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 129220)
És ha valaki tudatosan kitiltatta magát, akkor nem 3 különböző becenévvel próbálni újraregisztrálni. Miért kell mégtovább lejáratni magatokat?

ebbe is tévedsz.
a harmadik akit nem engedtél be a szövi egyik tagja volt nem irom meg milyen néven probált 2* regisztrálni - de hasonló lett volna mint az orija-
1 * nem kapott vissza valamien kódot , másodiknál nem engedtétek belépni.
Szóval ennyi a szabad vélemény nyilvánitásról.
Ja és fontos Révésznek dinamikus IP cime van , gondolom neked mond valamit ez ( sajna én nem értek hozzá)

Ati 10-12-2007 18:38

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129226)
ebbe is tévedsz.
a harmadik akit nem engedtél be a szövi egyik tagja volt nem irom meg milyen néven probált 2* regisztrálni - de hasonló lett volna mint az orija-
1 * nem kapott vissza valamien kódot , másodiknál nem engedtétek belépni.
Szóval ennyi a szabad vélemény nyilvánitásról.
Ja és fontos Révésznek dinamikus IP cime van , gondolom neked mond valamit ez ( sajna én nem értek hozzá)

Kinőttem már az estimesékből, de azért próbálkozásnak jó volt. ;)

Minden bizonnyal "Megint Révész" néven a szövid egyik tagja regisztrált, mert ez az országának is a neve gondolom.

Jó dolog másokat hülyének nézni?

Számomra ez már kezd egy kicsit unalmas lenni.

All times are GMT +1. The time now is 04:57.