![]() |
Quote:
Idézd be hol hangzott el |
Quote:
Quote:
|
Én már meg is találtam :p
|
Szóval ezek után... most komolyan... a többség simán elsiklott volna a kitiltás fölött, de most már tudják, hogy milyen jó zsákmányra lehet számítani.
Jó volt ez valamire? Most őszintén? Hidd el, hogy nem véletlenül vannak a szabályok. Nem véletlenül nem lehet a fórumon kitiltásokról beszélni. Látod mi lett a vége? Mégegy kitiltás, valamint gyakorlatilag szabad préda lett az eredeti ország is. Az én megítélésem szerint ez nem érte meg. És ha egyszerű szabályokkal ezt meg lehet akadályozni -- márpedig meg lehet --, akkor célszerű meg is tenni. Remélem, hogy ha másra nem is volt jó ez a téma, arra mindenképp, hogy valamelyest alátámassza azt, hogy nem véletlenül vannak a néha cenzúrának tűnő szabályok. Ezek létjogosultságát nem megkérdőjelezni kell, egyszerűen csak be kell őlet tartani. |
És ha valaki tudatosan kitiltatta magát, akkor nem 3 különböző becenévvel próbálni újraregisztrálni. Miért kell mégtovább lejáratni magatokat?
|
Kíváncsiságból legörgettem a mai kitiltásokat. Télleg nem nagy show kitalálni, melyikről is beszélünk...
|
Quote:
Most adtad ki az ori nevét , a forumra ( bár tudom nem volt nehéz rájönni sokat elárult magárol , de ő csak azt irta volt 1 orija x sorszámmal Révész néven , amit törölt , nézd vissza. Az ori nevét , még ha meg is egyezik a törölt nevével , te jeleniteted meg a forumba , de tudom , ez alol is lesz kibuvó válasz , a felelőséget nem válalod. |
Quote:
Szerinted komolyan van értelme folytatni ezt a beszélgetést? |
Quote:
ebbe is tévedsz. a harmadik akit nem engedtél be a szövi egyik tagja volt nem irom meg milyen néven probált 2* regisztrálni - de hasonló lett volna mint az orija- 1 * nem kapott vissza valamien kódot , másodiknál nem engedtétek belépni. Szóval ennyi a szabad vélemény nyilvánitásról. Ja és fontos Révésznek dinamikus IP cime van , gondolom neked mond valamit ez ( sajna én nem értek hozzá) |
Quote:
Minden bizonnyal "Megint Révész" néven a szövid egyik tagja regisztrált, mert ez az országának is a neve gondolom. Jó dolog másokat hülyének nézni? Számomra ez már kezd egy kicsit unalmas lenni. |
All times are GMT +1. The time now is 04:57. |