![]() |
Quote:
|
ez legalább pozitívum...
a szurkolóknak asszem szükségük van a Fradira, a fanoknak ugye nem kell magyaráznom miért, az ellendrukkereknek pedig mindig is a Fradi legyőzése jelentette az igazi diadalt én jobbára csak jégkorong meccsekre járok, amelyek természetesen így sem jobbak vagy rosszabbak, de hangulatilag egy - legalább magyar szinten jó - Fradi ellen vívott teltházas meccs teljesen más kategória nyertünk bajnokságot a Fradi és a Volán ellen is, de a katarzist össze sem lehetett hasonlítani egy BS-ben telt ház előtt megnyert és elveszített döntőben a Fradi ellen, mint a Volán elleni sikereket vagy vereségeket szóval a hagyományos sportágaiban minél előbb legyen újra erős a Fradi halkan jegyzem meg, hogy "legnépszerűbb" sportágunkban a fociban sem váltottak ki országosan nagy durranást a Loki vagy a Dunaferr viszonylagos "sikerei" |
Elkelt, tegnap néztem interwiev-et Riebbel. Azt mondják, kifizetik az adósságokat, és a maradék pénzt befektetik, hogy ne vesszen el, hanem a Fradi 'menetelésétől' függetlenül a csapatnak hasznot hozzon. (Az egész Ferencvárosnak, nem csak a foci szekciónak, hanem mindenkinek.)
Szerintem ez egy igen kellemes megnyugtatás volt. Szeretném, ha újra lenne erős Fradi, nem csak azért, mert elég egyértelműen nekik drukkolok, hanem a játékosok, edzők, egyég monkatársak helyzetébe gondolva is. Sokan szídják a Fradit (főleg a foci miatt ugye...), hogy nem tud felmutatni semmi maradandót mostanában. Erre mindig elmondom a Fradi szídóknak, hogy "te se mennél nagy kedvvel dolgozni a munkahelyedre, ha hónapokon keresztül késve kapnál fizetést, vagy éppen egyáltalán ki se fizetnének.....". Ez általában lehiggasztja őket. Mivel a magam életét ismerem a legjobban, ezt veszem példának. Mivel már semmi pénztartalékom nincs, minden dugipénzt fel kellett élni az elmúlt 3-4 évben, engem borzalmasan megrendítene az, ha bejönnékl dolgozni, lehúznám a napi 8 órámat, majd a következő hónap 5-én közölnék, hgoy sorry, de nincs fizetés, mert adóssága vana cégnek... Megmondom őszintén, nem vagyok egy lusta munkakerülő tipus, de hogy ezután a mondat után semmit nem csinálnék a munkahelyemen, amíg fizetést nem kapok, az biztos. Ezért külön elismerésem minden egyes FTC "alkalmazottnak", legyen az játékos, vagy edző, vagy PR-es, vagy sajtós, vagy akárkicsoda, focista vagy jéghokis, vagy bármely szakágban tevékenykedő, hogy a nehézségek mellett is kitartottak a csapat mellett, és annyit mindig letettek az asztalra, hogy a Fradi ne vesszen el a kút fenekén. Sőt, még diadalt is arattak olykor. Nekem, és gondolom sok Fradistának ez maradandó, és felemelő emléket jelent. És a sporttól eltekintve, egy ilyen jellegű hozzáállás mindentől függetlenül becsületndő, tiszteletreméltó, és követendő! Kívánok a Fradinak örök dicsőséget, és gyors talpraállást! Az ellenfeleinkenk meg izgalmas meccseket, amelyek akár az ő legyőzésükkel, akár diadalukkal végződik, egyaránt jó hangulatú sporteseményt nyújtson. (Bár inkább a vereségükkel:D:D:D:p) |
És hogy számokat is lássunk:
Jégkorong: FTC-Dunaújváros 1-6 (0-3, 1-2, 0-1) Vízilabda: FTC-BVSC 14-4 (3-0, 6-2, 2-0, 3-2) Szép volt! Egyéb információk: A Fradi 5. alkalommal nyert kapott gól nélkül focimeccset, és Kulcsár átesett a tűzkeresztségen, megvan az első gólja a Fradiban! Gratulálunk! :) |
Egy kis kedvcsináló nóta! :)
http://www.youtube.com/watch?v=fo7IA...eature=related Még így videón keresztül is jólesően beleborzong az ember háta, és ütemre rándul a keze, lába! MINDÖRÖKKÉ FERENCVÁROS! Eshet eső, fújhat szél! Elindul ki zöld-fehér! Jöhet bármi, Fradi lesz. Amíg él ember a Földön, akinek a szívében a Fradi indulók tombolnak, addig Fradi is lesz. Utána meg semmi nem lesz, mert nem lesz miért élni. |
Akkor is bajnokok leszünk!
Az egész világ, hogyha ellenünk! Ez a naprendszer legjobb csapata! Imádjuk Őt, drága Fradika! Egy nagy csapat ontja góljait! Nincs fontosabb, mint a pontjaink! Félnünk sose kell, a jobbak mi vagyunk! Akkor is győzünk, hogyha kikapunk! Mi akkor is bajnokok leszünk! Egész világ, hogyha ellenünk! Ez a naprendszer legjobb csapata! Imádjuk Őt, drága Fradika! Egy nagy csapat ontja góljait! Nincs fontosabb, mint a pontjaink! Félnünk sose kell, a jobbak mi vagyunk! AKkor is győzünk, hogyha kikapunk! |
Gee
ez az akkor is győzünk, ha kikapunk olyan viktorosra sikeredett:) még dolgozzatok rajta |
Jó lesz ez... ;) Bár szerintem Fradi előbb volt, mint a "Viktorék". Úgyhogy inkább fogalmazd meg úgy, hogy a Viktor olyan Fradis, és nem a Fradi Viktoros... :p:D
Mellesleg nem fogok agyrákot kapni, ha a 2 tábor azonosul egymással... :p:D |
Bár az a legszebb amikor egy Fradista és egy Diósgyőri együtt mennek Fidesz nagygyűlésre... :D
Ez már olyan idilli kép... De össze lehet hozni, csak kitartás, és összefogás kell. :D |
Hosszú szünet után újra nyílik a topic! :D
|
All times are GMT +1. The time now is 00:49. |