![]() |
Quote:
:p ha te egy holgynek szeretned csapni a szelet leszarom. neked sem kell bebizonyitani mekkora macso gyerek vagy, és hogy ki allsz a holgyek mellett... számomra ez is rohadtul nevetsegges :D:D es megint csak idezem magam, nekem jossz a privivel, és ide irsz nyilvanosan? sajat magad szavat vagod keresztbe, akkora franko gyerek vagy... ehhh... attol meg hogy holgy vagy sem, ugyanugy jar neki a piros ezert: "Én kérek elnézést, hogy nem tanítottak meg ékezetet használni " ez semmiképp nem tiszteletre melto uzenet... egyenlosegg mi? :confused: |
Quote:
|
Quote:
nagyonis, pont hasonlo az ovehez, ez az egyenlosegg... visszaterve a macso hoditasodhoz... SZOVAL MEGKERDEZTED MA (MÁ) MI, HOGY VAN E BARATJA?? :D:D:D |
Hóhér .. úgy beszélsz,mint egy gyilkos víziló :)
Na ez vicces volt :) |
Quote:
me nincs ekezetem ? ehhh... nincs ekezet azt be szolunk ? nem : :D hanem : :mad: aztan man szolongatunk is ? ha nem lenne baratja megertenem , vagy ha nincs lo, jo a Szamár : )) is?? nah ez a vicces... :D:D:D |
ügyes vagy Hóhér Gratulálok szép volt megcsináltad .....
|
Ákos miért kell ez? :(
Inkább válts klánt :D |
hacsak nem belezitek ki egymást most rögtön, akkor az elmúlt 1 oldalon semmi morbid nem volt :rolleyes:
sok OFFoló :D:D |
Quote:
|
Quote:
ez úton kívánom megjegyezni, hoy az ilyesminek elengedhetetlen kelléke a rozsdás vaskampó, ami a híradóba való bekerülést is hatványozottan javítja :D:D |
All times are GMT +1. The time now is 06:00. |