Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Ki milyen fajra esküszik? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=232)

Phoenix 03-20-2006 13:24

Quote:

Originally Posted by Senki
én a hadist szeretem.... főleg mikor egyszerre 3 országot ütsz 3 felé tört sereggel :D akkor is jön a móka, mint a lavina :D

érdekes lehet, bár nekem egyszer elég gáz volt a kat morál (80%) és ezt úgy akartam fellendíteni, hogy kisebb orikat megpiszkáltam tolival, hogy támadjanak be, hogy a sikeres védekezés felviszi a morálom, erre 10-15 felé elkezdtem lopni, gyilkolni stb, erre meg mind1ik nem hogy megtámadna, hanem MNT-t küldtek :eek::D

Senki 03-20-2006 13:38

Quote:

Originally Posted by Phoenix
hanem MNT-t küldtek :eek::D

ilyenkor kell elküldeni egy egy full sereget beléjük ha hadi vagy és utána elfogadni az MNTt... möhöhö... a legszebb amikor teljes krónika alapján kapsz MNT mert sokat mocorog a sereged ;)

Phoenix 03-20-2006 13:43

Quote:

Originally Posted by Senki
ilyenkor kell elküldeni egy egy full sereget beléjük ha hadi vagy és utána elfogadni az MNTt... möhöhö... a legszebb amikor teljes krónika alapján kapsz MNT mert sokat mocorog a sereged ;)

meglehetett volna, de tolis vagyok ;)

hát hogy témánál maradjunk, ezért csak azt mondom, hogy a félelf a legjobb faj :D

Remedy 03-20-2006 14:02

Quote:

Originally Posted by Phoenix
meglehetett volna, de tolis vagyok ;)

hát hogy témánál maradjunk, ezért csak azt mondom, hogy a félelf a legjobb faj :D

szerintem nincs legjobb faj.... ennek az egesz topicnak nincs ertelme, hiszen izlesek es pofonok.. :)

Phoenix 03-20-2006 16:59

Quote:

Originally Posted by Remedy
szerintem nincs legjobb faj.... ennek az egesz topicnak nincs ertelme, hiszen izlesek es pofonok.. :)

így igaz, de nem akartam már annyira OFFolni ;)

Senki 03-20-2006 17:57

Quote:

Originally Posted by Remedy

hát azok függvényében hogy ki milyen stílusban játtszik, mi a környezet és mit akar játtszani meg lehet mondani hogy neki mi a legjobb.... amúgy univerzálisan legjobb nincsen szerintem se :D

King 03-21-2006 09:00

hi!

véleményem szerint nem esküdnék egyik fajra sem. :p
voltam már ork, gnóm, aztán meg vagyok most elfel és óriással.

ha már fontos lenne, én maradok az óriásnál.... :cool:

üdv, King

Xeper 03-21-2006 17:59

Quote:

Originally Posted by King
hi!

véleményem szerint nem esküdnék egyik fajra sem. :p
voltam már ork, gnóm, aztán meg vagyok most elfel és óriással.

ha már fontos lenne, én maradok az óriásnál.... :cool:

üdv, King

Óriással lenni nagyon nyugis :)
Ha játszani is szeretnél, akkor válassz valami másik fajt :D

Senki 03-21-2006 18:13

Quote:

Originally Posted by Xeper
Óriással lenni nagyon nyugis
Ha játszani is szeretnél, akkor válassz valami másik fajt :D

például az orkot. *elvilant egy hokis vigyort (tudjátok, foghíjasat :D)* én is arra szavazok :D ;)

Agit@tor 04-02-2006 00:04

hát hogy témánál maradjunk, ezért csak azt mondom, hogy a félelf a legjobb faj :D[/b][/color][/quote]

Bár még kezdő játékos vagyok (még sosem jártam 5. szintnél feljebb:rolleyes: ), de szerintem is a Félelf a legjobb faj;) (bár még mást nem is próbáltam)! Nagyon megtetszett a lopkodás:D . Tehát Félelf forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

All times are GMT +1. The time now is 20:44.