Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
(Post 122071)
nem csak kisklán vs nagyklánban gondolkodj, hanem pl az Ovi alatt is lehetne így csatározgatni könnyebben és így elindulni felfele. Xepivel meg egyetértek abban, hogy így talán még a nagyklánok is összecsapnának, mert ha 1ikből kiválnak a másik kapva kaphat az alkalmon, és kimehetnek tőlük is. ez persze csak akkor lesz reális, ha a közepes klánok feljebb másznak, és már nem 0-át vinnének a nagyok tőlük.
Amúgy meg a csúnya nagy kilépő orikról az a véleményem, hogy azok a klánok, akik számukra már elérhetőek lesznek, közel se mondhatóak amatör kisklánnak.
ráadásul, ez a kezdő A-soknak is kedvez, mert nem biztos hogy egyből megtalálja a magahelyét A-ban és megjár 4-5klánt amire ráérez az izére és belép egy komoly klánba.
Én támogatom az ötlet, de nem top30-al, hanem mindenkire 0-ától
|
Írtam erre egy jó választ, de lefagyott a gépem mielőtt elküdhettem volna:)
A lényeg az lett volna, hogy ez marhaság.
Kezdésnek: Az Ovi alatt kényelmesen lehet csatározgatni most is, a probléma náluk kezdődik.
Nem az a gond, hogy egy 3k hekis ori most éri el a 10-dik klánbalépését, és le kell adjon 300 hekit, azt fillérekből vissza is lehet fedezni akár, hanem az, hogy egy 20k hekis ori több mint 1k hekit lead már 3-4 klánbalépésnél is, és könnyen lehet, hogy az ütéssel eleve nem is kap annyi földet.
A top bajban van, elismerem. Kiszorítottak maguk körül mindenkit, esélyük sincs a közeljövőben bárkit is megtámadni. A Pannont ez nyilván nem zavarja túlzottan, így az ő első helyük biztonságban van, a Big Gunnal más viszont a helyzet. Ott állnak elképesztő drága fedezéssel, és célpont nélkül. Ráadásul a jelenlegi helyzetben még jó darab ideig nem lesz célpontjuk.
|