![]() |
Quote:
Másrészt felmenne a Hs és a Ds orik ára, mindenki venni akarna:D |
jól mondod, nem ma és nem holnap, vszinűleg nem is az idén valósul meg:S de ez nem ati és a mi hibánk, de ezt már ő írta vmelyik topikban..
|
-5k hekivel lehessen felépni az 1/Anarchba
-több ori is lehet fent egy ember kezébe de mindegyiknek külön klánba kell lennie -a bünti az egy szintel visszábdobás mintha most lépett volna fel -D ből tul nehéz lenne fellépni ezért a top 40 lenne a követelmény aki fel akarna lépni -annyi lenne a követelmény hogy legyen orid 1/Anarchba a forduláshoz , de a top 30-at kell teljesíteni vagy a jelenlegi szabályt.. a többit találjátok ki:):p |
na nézzük :)
fellépéssel kapcsolatban: ugy kellene megállapítani a fellépési határt, h D-ben érdemes legyen bebontani az orikat a lépés miatt. teszem azt 10-20k heki tökéletes lenne. ennél kisebb sztem nem lenne szerencsés, hiszen az egész csopi felhasználását ők fogják megtermelni, ők etetik az egész csopit. sztem a fenti "termelő" orikkal kapcsolatban lehetne, h mindenkinek max 3 orija lenne termelő. ezek az orik fellépnek tfh. 20k hekin, ott termelnek és annál följebb nem fedeznek. klánokkal kapcsolatban lehetne egy olyan variáció h mindenkinek csak egy klánban lehet orija,max 3 (ezt a számot lehet növelni, csökkenteni...) jogos, h ez anarch, sokkal több orija is lehet, azonban ez mégiscsak egy klánrendszerű csopi lenne. főorit lükeségnek tartom :) fordulás is jó lenne h csak kék számos orival lehessen D-ből fordulni. D-ből fellépési határ nem tudom mennyi legyen,2300 mint normálban, v több kevesebb, ez megbeszélés tárgya. nyah regény off. |
Quote:
nagyjábol értem a többit, csak za 5k hekit nem kellene még konkretizálni ennyire... legyen X heki a lépéshatár, és ez pl beszéljük meg később (meg miért pont 5k és nem 4800? :p ) |
szted ki bontana le a jelenlegi körülményeknek megfelelően egy 21k hekis orit 5k hekire h léphessen?:P rajtam kívül nemsokan tennék meg:P főleg nem 40-50-100-400-500k hekis orikkal:P
|
arden: ellentmondasz magadnak:P először a 20k hekit mondod utánna meg a 2300-at lépésnek:P
|
Semmiféle multizásos csalás büntetését nem támogatom. Ez az anarh, itt szabad:) esetleg legyen ez egy megbeszélt dolog hogy egy ember max 1klánban lehessen vagy max 3ban, egy klánban max 5 orival, ilyenek (számok változtathatóak) és ha nem a csopi elintézi!
|
sztem legyen közép út kb
10k lépés határ D-ből / feltételek: 1500 normál kör, 500 top 40% [ többszemélyiségűenek az új változás szerint] / az új csopiból meg a mostani D-s feltételek |
Quote:
Kedves játékosunk! Az anarchista csoport alsó 3 szintjén szintenként 90 napod van arra, hogy feljuss a következő szintre. Ha ez alatt az idő alatt nem sikerül fellépned, akkor a játékot elvesztetted. Te már több, mint 90 napja kezdted a játékot. Mostantól csak a Feljutás, a Súgó, a Beállítások és a Kilépés menüpontokat éred el ebben az országban. Ha megfelelsz a feljutás feltételeinek, a következő szinten a 90 napos idő nulláról kezdődik. Az anarchista csoport alsóbb szintjein 90 napnál több időt játékban csak VIP tagjaink tölthetnek el. Ha nem felelsz meg a feljutás feltételeinek, országodat a Beállítások menüpont alól újraindíthatod, vagy ha erre nincs lehetőséged, ugyanitt törölheted. Erre sztem sokkan lépnének:) |
All times are GMT +1. The time now is 13:58. |