![]() |
Quote:
|
Sziasztok Arwyl mondta ,h én is megyek a Szabolcsi talira,szal engme is beleszámolhattok :)Eddig ugy néz ki
|
Sziasztok, nem tom, hogy befejezem-e addig a vizsgámat, és visszérek-e debrecenből, de ha nem zavarok, akkor lehet én is beugranék. Ismerem a helyet is, ha még mindig a Rákócziról van szó!
|
Arwyl+Ági,Mesi+én tuti megyünk,meg még1 hódos ember is várható
|
Ma szóltak, megeshet dolgoznom kell a hétvégén:mad:
Idegbajt kapok ha nem tudok elmenni. |
Quote:
Mint ahogy Cyby jelezte már mi és a 2 barinő ott leszünk, ha addig fel nem dobom a pacskert. :D |
Quote:
Nem. Reggel hattól délután hatig, és Vasárnap ismét ugyanez. Emellett nem tudok egy bulit is bevállalni, főleg hogy külsős munka lesz 110 km-re innen, és azt se tudom mikorra érek haza. Viszont még mindig megvan a remény, hogy nem ezen a hétvégén, hanem a köbetkezőn lesz esedékes a meló. Az ilyen célozgatásokat meg kikérem magamnak, nem azért nyüstölöm a témát már mióta, hogy a végén hülye kifogásokkal távol maradjak...:) |
Akkor szombaton fél 6-tól gyülekező a Rákócziban....
Az asztalfoglalás 7től van ugyan, mert nem volt időm bemenni /útálom a számvitelt!!!!!/, de sztem lesz helyünk.... Nem tom, h addig leszek e egyáltalán gépközelben..... Ha vmi van, v vki nem tudja, h jut el a helyszínre /állomásról 12, 14 busz/ a számom megvan Arwylnál, tőle kérjétek el lécci.... |
Akkor akik pestről jönnek,azokkal majd egyeztessünk !!
|
Közben ha érdekel valakit, pillanatnyilag meg úgy áll a dolog, hogy valószínű jövő héten hétköznapokon kell elvégezni mégis a melót, szal úgy néz ki ott leszek:)
|
All times are GMT +1. The time now is 10:44. |