![]() |
Quote:
Jack: Ati már leírta hogy néha olvasnod is kéne és nem csak a sajátodat. A kékszámos nehezítéshez Tuvalunak az égegyadta világon semmi köze nem volt. A szétverésével pedig csak magadrol állítottál ki szegénységi bizonyítványt. 5-10orival nagy bátran levertél egyet. Ennyét elértél, többet nem :) Jah meg csináltattál Ardennel egy topicot, a többi d-s topic mellé :) Ati: a 2/D problémájárol már tudsz. Megoldására több lehetőség is van. De ha akarsz vele kezdeni valamit azt neked kell megtenni, mert a "játékosok" nem teszenek semmit, csak mint Jack is irta feljebb, egy biztonságos oribol figyelik a pontlistát és ha valaki ütőtávba merészkedik a szabis orijuk mellé akkor hiénáznak eggyet és vissza szabira. |
Quote:
|
Quote:
Esetleg olyanon lehetne gondolkodni,hogy a viptelen orik,X kör szabizás után elkezdjenek területet veszteni...bár ebben én sem vagyok biztos,hogy jó ötlet :) |
őő
nem en kezdtem az ujal mutogatast ha visszaolvasol Z kezdte hogy semmit nem csinalok es nekem kene folrazni a csopit:) de mint irtam ezt a vitat nem kivanom folytatni mert nem egeszen az o hibajuk annak ellenere hogy benne van a kezuk:) en nem mutogattam ujal senkire d toprol beszeltem nem szemelyeskedtem ugyerzem:) gyula a szovegertelmezes ugylatom neked sem erosseged:) az en ugy konyveltem el az az en maganvelemenyemet takarja es treszek ra hogy masik topikban ki mit irt tuvalurul:) igazabol mashol mar irtam hogy en a normalban tapasztalt tuv jatekstilus miatt nem kedveltem a 10esket :) ugyhogy sztem eldonthetem kit utok szet es hany orival ez az en maganugyem:)) ez az anarchban megengedett:) a masik meg hogy 1 orival is ugyanugy szet tudnam szedni max tovabb tartana... es tudom hogy a fel csopi rinyalt hogy ne bantsuk neverrel mert tisztelni kell amiert keken vilagit es ketszamjegyu ez most is kb ugyananyira erdekel mint akkor:D mellesleg rengeteg embernek bantotta a szemet tuv szamokert forgasa ezert soxor forumtema volt hogy ki mit mond rola hogy miert lett megvaltoztatva a fordulasi szabaly azt meg elhiszem ha akarom... |
Quote:
hmm es tehetek rola hogy van egy hulye szabaly hogy akinek minuszos a "hirneve" nem nyithat uj temat? amugy lusta voltam nem is probaltam egybol megkertm ardent:) de ez rohadtul nem fair hogy ha valakit ha nem szeretnek esetleg a tobbiek az nem nyithat temat tiszta vicc hogy a jatektapasztalat meg ilyenek xart sem ernek hanem a tobbi jatekos lehuzza az elismertseged akkor megszivtad:D ha reglelek par kulombozo neven a kulsore es lehuzom az elismertsegedet gyulus te sem tudsz majd temat nyitni es csunya pirosan fox te is vilagitani:P mitnemondjak eleg gyerekesek vagytok mindketten ati es te is hogy mar nem eloszor ezen lovagoltok:rolleyes: |
Quote:
Ne haragudj, de ha annyira nem tiszteled a többieket, hogy elolvasd, hogy mit írnak, akkor ne várd, hogy más akárcsak kicsit is kíváncsi legyen a javaslatodra. Biztos vagyok benne, hogy van olyan ember, aki tiszteletben tartja a játékostársait, és tud úgy fórumozni. Bőven elég, ha az ő kiváltságuk a témaindítás. Mert jelen esetben azt is látjuk, hogy a saját témádat is remekül szét tudod offolni. Ennek így semmi értelme. |
Quote:
Sok sikert hozzá. itt ép azt ecxseteled hogy hogyan tudnál csalni itt, ha ez örömet boldogságot okoz neked akkor ismét csak sajnálni tudlak. |
Quote:
az neharagudj de viccha valaki 6-7 ev jatektapsztalattal nem nyithat temat mert nem kedvelik a tobbiek!!! |
ajajaj:)
ati inkabb nem bonyolodok nagyobb vitaba veled mert en huznam a rovidebbet:) epp eleget olvasok mas temakban is ha gondolod letesztelhetsz nehany keresztkerdessel a fejlesztesekel kapcsolatban:) amugy az hogy nem erdekel teszek rá es hasono kifejezesek miota jelentik azt hogy nem olvastam valamit? na mind1 majd regelek uj neven ha temat akarok nyitni:) vmi lánynevet fogok hasznalni ugy tuti szeretni fogtok:D csinalok 50 beirast pikpakk minden temaban beirom hogy igen tamogatom:) nem irsz ki nekem egy szavazast ati hogy milyen neven regizzek? zsuzsika orsika vagy bejácska?:D persze ez csak vicc lusta lennek ilyesmihez:) |
Quote:
Ez az a hozzáállás, ami egy társadalmi színtéren, mint a fórum is, azt hiszem, hogy nem helyénvaló. Bőven elég, ha itt egy embert utálnak sokan: ezt a szerepet az adminságommal felvállaltam. |
All times are GMT +1. The time now is 13:32. |