Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   1/A-val kapcsolatos kérdések, és tanácsok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2143)

Puppi 09-08-2007 10:04

En az oriasra voksolnek sokkal kisseb karokat lehet benne ejteni tolikkal az hogy tamadasban a Gnom jobb lenne az csak vicc varazslok szempontjabol sem veszi fel a harcot az Oriassal az hogy 4K hekiig jo az A ban az orias az sem valos a top 30 ban szerintem tobb orias van mindt Gnom bar lehet tevedek :D

Synkel 09-08-2007 10:18

Én gnómmal szeretek A-ban játszani, de inkább csak mert szeretek gyújtogatni:)
Gyújtás nélkül inkább óriás lennék, elsősorban a hadierő, másodsorban a kajatermelése miatt.

-Fegya- 09-08-2007 10:53

Én is gnómmal szeretek lenni, mert olyanná alakítom az orit, ami éppen kell a klánnak. Jó hadisnak, tolvajnak, varázslónak, kajatermelőnek (gazdálkodóként), pénz termelőnek (kereskedőként) :)

Smooth Scroller 09-08-2007 11:26

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 123605)
Ne haragudj, én nem tegnap óta gondolkodom ezen, de ezek az rvek fel se jöttek. Mind elhanyagolható. Ami nekem számít az az hogy lehessen gyújtani, védjen nagyot, lehessen nagyot koptatni, ha kell tudjon etetni. Sztem az óriás nem elég univerzális az A játékához, persze Smooth és más is tud vele fordulni simán, 4k hekiig lehet ütni, de egy hosszú jkátékban egyopldalúvá válna. Lehet meg fogtok kövezni de sztem fentre egy régi típúsú (még nem cherélt) elf is alkalmasabb mint az óriás. ez persze már pusztán elméleti sík :)

teljesen igazad van, az oriassal csak hadizni lehet, varizni az a-ban ugyse kell igazan, tolinak meg alkalmatlan. a gnom viszont mindenre alkalmas es az epitkezes is jelentosen olcsobb (-10% a gnomon, +20% az oriason). es valoban az is igaz - nincs semmi kovezes -, hogy az elf is univerzalisabb, hiszen azzal is lehet hadizni a kozhiedelemmel ellentetben. en csak azt szeretnem mondani, hogy legkozelebb - mindezek ellenere - oriassal leszek, hadd szinesedjen az a csoport. mondjuk emberrel vagy felelffel azert megse, az mar valoban atom mazo lenne. de az oriasban latok eleg erot, hogy tulelje az a csoportot 1 fordulas erejeig.

Valezius 09-08-2007 11:28

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 123624)
mondjuk emberrel vagy felelffel azert megse, az mar valoban atom mazo lenne. de az oriasban latok eleg erot, hogy tulelje az a csoportot 1 fordulas erejeig.

a hullát kihagytad :D

Smooth Scroller 09-08-2007 11:35

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 123625)
a hullát kihagytad :D

ez igaz. szamolgattam am vele, de nem utotte meg azt a szintet, hogy probara tegyem. ha a javaslatom megvalosult volna, akkor sztem meg lehetne probalni 1szer azzal is onalloan, nem 1 nagy klanba bujva. ez ugye lenyegeben arrol szolt volna, hogy +2 ferohelyet kapott volna minden feljebb lepes utan (tehat 4-ben +2, 3-ban +4, 2-ben +6, es az 1-ben +8). valamint emellett toli es varirezisztet is kapott volna szintenkent +10%-ot (4-ben +10%, 3-ben +20%, 2-ben +30%, 1-ben +40%).

persze meg ezzel is csak a full kitamadas johetett volna szoba, de talan mar utokepes lett volna 1 jo fejlesztessel.

dehat elenyeszett a javaslat a semmibe.

Valezius 09-08-2007 11:44

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 123627)
ez igaz. szamolgattam am vele, de nem utotte meg azt a szintet, hogy probara tegyem. ha a javaslatom megvalosult volna, akkor sztem meg lehetne probalni 1szer azzal is onalloan, nem 1 nagy klanba bujva. ez ugye lenyegeben arrol szolt volna, hogy +2 ferohelyet kapott volna minden feljebb lepes utan (tehat 4-ben +2, 3-ban +4, 2-ben +6, es az 1-ben +8). valamint emellett toli es varirezisztet is kapott volna szintenkent +10%-ot (4-ben +10%, 3-ben +20%, 2-ben +30%, 1-ben +40%).

persze meg ezzel is csak a full kitamadas johetett volna szoba, de talan mar utokepes lett volna 1 jo fejlesztessel.

dehat elenyeszett a javaslat a semmibe.

Még megvalósulhat, de mielőtt lemegy ez a fejlesztés, Ati nem kezdi el olvasgatni azoka ta témákat :)

Gaben 09-08-2007 11:47

Lassan végképp nem tudom mi lenne jó A-ba :(
A gnóm, óriás, és ork közül lehet választani ez tiszta. Azt hiszem maradok az óriásnál, aztán legfeljebb újrázok, és leszek gnóm :)

Gaben 09-08-2007 11:47

És köszönöm a segítséget :D

Steve 09-08-2007 11:57

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 123609)
En az oriasra voksolnek sokkal kisseb karokat lehet benne ejteni tolikkal az hogy tamadasban a Gnom jobb lenne az csak vicc varazslok szempontjabol sem veszi fel a harcot az Oriassal az hogy 4K hekiig jo az A ban az orias az sem valos a top 30 ban szerintem tobb orias van mindt Gnom bar lehet tevedek :D

ez ökörség.

All times are GMT +1. The time now is 21:30.