![]() |
pl. axeleros asszem :)
vagy a kulonbozo netszolgaltatok cime :) asszem ezek ilyenek... |
Vagy ha a munkahelyednek, iskoládnak van külön mailszervere, akkor azokkal a címmekkel biztosan. :)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Táhat az összes olyan ami nem ingyenesen regisztrálható, hanem fizetősek (tehát nem free mailes). |
Quote:
Ha a régi országod szabadságon van, akkor semmiképp ne indíts új országot, hiszen nem fogod tudni összekapcsolni őket, vagyis nem teszel eleget az összekapcsolási kötelezettségnek, vagyis megszeged a szabályokat, anarchban kötsz ki. Ez nagyon szájbarágósnak tűnik, mégis rengetegen emiatt kötnek ki anarchban. :( |
Quote:
Ezt lehet tenni, de ezek mind freemail címek, ezekkel v, w, x-be kerülsz. Van a szolgáltatód, akitől a netet kapod, kaptál tőle e-mail címet, használd pl azt. Akkor r, s, t csoportok valamelyikébe kerülsz. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Már megtörtént. Néztem is nagyokat, nagy piros szöveg, hogy azonnal kössem össze őket... Ment is a kapkodás. Kb mint amikor körváltás elött hirtelen rámjön, hogy most akartam támadni. :D |
Visszatérve erre az össze kapcsolós dologhoz.
Ha én most szintet lépek a normalos 5. szinten levő orimmal, és újat szeretnék regelni, akkor hogyan kapcsolom hozzá a többi orimhoz? mert ugyebár az első orim a láncban anarchos LETT. (Bár nem ez volt vele a tervem.) a második ori a normalos (ezzel lépnék szintet) és a 3-4. ori is anarchos. namármost felteszem a kérdést újra: Hogy a csudába tudnám megtenni azt, hogy ebben a láncban CSAK normalos orik legyenek minden ori megtartása mellett? A bosszantó az az egészben, hogy az anarchos orikon közel 1000 vip kör van még rajtuk. A fellépést pedig sürgetném, vele együtt az új ori regelését is természetesen. És persze nagyon szeretném, ha az első helyen NEM anarchos ori állna. Kérem humánus segítségetek. |
All times are GMT +1. The time now is 01:11. |