![]() |
Quote:
Tényleg bennvan a súgóban, de kicsit el van dugva, elsőként nekem sem volt világos anno. |
koszi akkor megy az emberkereskedelem:))
Azt nezegettem mivel tudok penzt csinalni, es miben tudom tartani...persze ugy hogy meg is maradjon:))) Akkor barakk barakk barakk es barakk...bankon meg gondolkondom...habar 10 nem tul sok helyet foglal (persze ha azt nezem hogy az 2*400 ijaszt jelent akkor mar sok lehet) ebben az esetben 34% korul van (ha jol emlekszem) az a penz amibol lophatnak a tolvajkak... Elohalott amugy eletkepes? Nagyon reg jatszottam (torppel keztdtem, aztan ember aztan orias...eleg jol nyomtam...), most az volt az elsodleges szempont, hogy ne kelljen tul sokat vacakolni vele...nos ebben az esetben jo a elohalott... Orkok tudjak csak betamadni? Vagy azok sem nagyon, csak extrem esetben? |
Illetve meg egy kerdes: szemelyisegem tulelo.
Ezt irja a sugo: "Minden, az emberei ellen irányuló tolvaj és mágikus akció 30%-kal kisebb hatásfokú. Ide tartozik a varázslók meggyilkolása, a katonák meggyilkolása, a tolvajok mérgezése, az emberrablás és a t?zgolyó." Ezt nem tudom ertelmezni, elso mondatban "minden", majd a masodik mondat felsorolas...ami nem a "minden". Szoval melyik mondat az igaz? Elso vagy masodik? |
Quote:
|
teljesen igazad van....tanulgatom meg...
Mar csak az a kerdes, hogy ki tudom-e ugy gazdalkodni a dolgot, hogy nem leszek elonytelen a tobbi faj + tekerecs + bonuszaival szemben... Itt talan az ork a kerdeses...ha engem tamad akkor lehet gaz...sok +%-a van...de igyekszem az ortornyok aranyat jol hasznalni...meg sok ijasz:) Lehet hogy mindegyik tornyban nyomok 40 ijaszt...de ennek meg pontosan utana kell szamolnom...mert ugye akkor az a tamado erom rovasara megy.... Erdekes igy vakon nyomni...nincs viszonyitasi alapom... Tulelo szemelyiseget a tuzgolyo miatt valasztottam...jo dontes volt? a harcoson gondolkodtam meg, persze a kereskedo sem rossz... Hogy lehet egy elohalottat bezuzni? |
Quote:
Személyiségnek nem rossz a túlélő szerintem, de ezzel lehetne vitatkozni.. a kereskedő, vagy harcos jobb választás lett volna de ettől nem dől össze a világ:) Hirtelen ennyi. |
Quote:
Quote:
Quote:
Nekem a hulla egyet jelent az ajándék földdel. |
Igen talan igazad van, de mar 4-5 eve nem jatszottam:)) Persze probaltam az elejen alaposan atolvasni a helpet, de mint lathato nem teljesen sikerult magamenak mondani....
Raktarbol nincs sok jelen pillanatban 5, de tervezem, ha kinovom a helyem akkor lebontom, egyelore azert van, hogy legyen mihez hirtelen nyulni ha kell... tamado vedo arany....ez egy erdekes dolog...sok helyutt azt olvasom, hogy valaki csak lovast tart elohalottkent, mert attol nem fel, hogy betamadjak a betegseg miatt...igen ebben van valami...de, ebben az esetben 2 helyutt is lukas egy kicsi a vedero, ketto kilopjak az embereit:) Raadasul aki hullat akar tamadni az tudatosan fogja tenni, magyaran szamit arra hogy betegseget kap, erre fel lehet keszulni...es akkor annyi...marmint a hullanak. Ugyhogy elsonek megprobalom maximalizalni a vedelmem 15% ortorony, abba ami fer ijasz (persze az egybol dupla) a tobbi meg elit...(lovast nem tervezek mivel karcsu a vedoerteke)...itt az lesz a kerdes, hogy mennyire lesz utokepes az elit garda...az elejen meg biztosan...feljebb nem mar tudom... |
Quote:
Bezuzni talan nem fognak...ha tenyleg megcsinalom a jo aranyt, igy marad az vari...ez ellen talan valamennyire megved a szemelyisegem, nem sokat:) Marad a lopdosas... Az tuti, ha ramszallnak tobben akkor konnyen kinyirak, raadasul ugy, hogy azt sem tudom ki volt az:)))) Azt hiszem a fejlesztoknek lenne pici dolga ez ugyben...legalabb azt tudja a hulla ki 'szereti' annyira.... |
Quote:
Nagyon ne problémázz, ha nem jön be a hulla, szintet lépsz, fajt váltasz. Top köröket meg simán össze tudod szedni egy hullával is. |
All times are GMT +1. The time now is 17:38. |