Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Szövifelállások (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=197)

Valezius 02-08-2008 18:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 157370)
Azt gondolom, hogy ha valaki teljesen újonc egy fórumon (mint a jelen esetben például), akkor második beírásában nem gagyinak kellene hívnia a játékostársait. Máskor se, de újoncként aztán végképp nem.

Általánosságban igazad van. De asszem konkrétan nincs. Szívesen beszélgetek nyelvtanról, de nem a stratégiák között :)

-Fegya- 02-08-2008 19:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 157370)
Azt gondolom, hogy ha valaki teljesen újonc egy fórumon (mint a jelen esetben például), akkor második beírásában nem gagyinak kellene hívnia a játékostársait. Máskor se, de újoncként aztán végképp nem.

Én meg azt gondolom, hogy egy kezdő fórumozótól sokkal többet lehet elnézni, mint egy régi, ismert játékostól.

pilicaj 02-08-2008 23:52

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 157275)
Ne mááár! Hát én írni szerettem volna!! :( :mad:

na mondd.
amugy a gorény télleg nem sértes volt,hanem országnévre utalt....és senkit nem szándékolt megsérteni vele...

pilicaj 02-08-2008 23:55

a gagyi szót pedig csak visszaiédeztem az előttem hozzászólótól,de bocsánat érte...ugy látom itt kezdöknek semmit sem szabad,a profiknak meg mindent...de mind1

Dragi 02-09-2008 10:32

Quote:

Originally Posted by A Doktor (Post 157271)
nos dragon elmondtahatod mi a véleményed róla miután megmérköztél vele...tapasztalatból,akár anyézhatsz is,nem sértödöm meg..

nocsak ezt csak most olvastam :)
Hát szal igen letekiztétek Tsobit elkezdtünk átépülni hogy majd szépen eldádázunk titeket :) megvolt az átépülés közbe kaptatok egy-két sereget már a szöviteket is kiderítette a szövim tudod pontlistán leste a hrnévváltozást mikor rengettétek Tsobit :) aztán mikor már megvolt az átépülés hirtelen eltűntetek szabira :) Nos ha gondoljátok lejászhatjuk csak aztán ne meneküljetek szabira ;)

Tsobi 02-09-2008 10:37

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 157436)
nocsak ezt csak most olvastam :)
Hát szal igen letekiztétek Tsobit elkezdtünk átépülni hogy majd szépen eldádázunk titeket :) megvolt az átépülés közbe kaptatok egy-két sereget már a szöviteket is kiderítette a szövim tudod pontlistán leste a hrnévváltozást mikor rengettétek Tsobit :) aztán mikor már megvolt az átépülés hirtelen eltűntetek szabira :) Nos ha gondoljátok lejászhatjuk csak aztán ne meneküljetek szabira ;)

Az is hozzátartozik,hogy mikor nem voltam gépnél,Te sem nagyon erősködtél,hogy tájékoztass az eseményekről :rolleyes:

Dragi 02-09-2008 10:52

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 157439)
Az is hozzátartozik,hogy mikor nem voltam gépnél,Te sem nagyon erősködtél,hogy tájékoztass az eseményekről :rolleyes:

talán mert én se nagyon voltam gépnél ?:p:p:p

Tsobi 02-09-2008 11:01

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 157442)
talán mert én se nagyon voltam gépnél ?:p:p:p

Bízom benne,hogy a tegnapi tali alkalmával azok a nyaklevesek,amiket tőlem kaptál megtették a hatásukat :)

Dragi 02-09-2008 11:08

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 157443)
Bízom benne,hogy a tegnapi tali alkalmával azok a nyaklevesek,amiket tőlem kaptál megtették a hatásukat :)

pffffff :p nem volt az semmi :D ne félj nem felejtek aztán majd egybe törlesztek :):):)

Tsobi 02-09-2008 11:11

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 157446)
pffffff :p nem volt az semmi :D ne félj nem felejtek aztán majd egybe törlesztek :):):)

Különben se offolj !! :D:D

All times are GMT +1. The time now is 01:04.