Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Az Ember Faj Újászületése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1962)

Ati 06-03-2009 14:03

Quote:

Originally Posted by Rotcsa (Post 213550)
Célszerűbb lenne inkább ezt elkővenni, mint még 3 évet vitatkozni " apró módosításokról" a hullával kapcsolatban nem?

Nem .

Ildee 06-03-2009 14:03

Türelem, rózsát terem :D:D:D:D

Iron 09-27-2009 04:00

Hozzászólva a témához, nekem tetszik, hogy az embert variáljuk meg, de szerintem simán maradhat ember a neve, nem kell paladin, buzogányos, teuton lovagnak lennie :):)
Viszont nem kellene az orkot replikálni, legyen másabb.
A Paladinos rész meg kicsit zavaros lenne szerintem. legömbözöm, orkot mutat azt hulla lesz...hát nemtom :D
Gondoljatok bele, hajnal 3-4 órás gömböléskor, lehet bejátszanék pár ilyet, azt mennék a pszichológushoz, hogy meggyagyásodtam, azt másnap mikor számolom a pénzt a munkahelyen, majd mondom húú egy 5 ezres...még jó, hogy rajta a Paladin varázslat, ez tuti csak 500 ft :D

richardka 09-27-2009 08:31

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 223980)
Gondoljatok bele, hajnal 3-4 órás gömböléskor, lehet bejátszanék pár ilyet, azt mennék a pszichológushoz, hogy meggyagyásodtam, azt másnap mikor számolom a pénzt a munkahelyen, majd mondom húú egy 5 ezres...még jó, hogy rajta a Paladin varázslat, ez tuti csak 500 ft :D

Off leszek

volt egy szövitársam, anno biztonságiör volt. Még most is mosolygok mikor mesélte, hogy mit álmodott. Anno oriással volt a hodba, és azt álmodta hogy betörtek oda ahol melozik, mire álmába legyintett egyett hogy nem baj nem visznek sokat mert rajta van a szieszta:D hetekig ezen röhögtünk mikor mesélte a forumon milyen álma volt
már káros volt a hod neki igy abbahagyta

Iron 09-27-2009 12:55

Ez se rossz, félek én is igy járok :)

szinkoly 11-26-2009 10:31

Hát szerintem a Paladin kicsit erősre sikerült... Képzeljük el, hogy beépül az orija, tele lesz íjjal, ezzel betonozza magát, és mindemellett még ezzel egy szép varázserőre is szert tesz, amivel ártózhatna is. Mindezt persze templom nélkül, hogy még több barakkja vagy egyéb épülete legyen, mert hiába nem lesz rúnája termelve, megveszi a piacról, mert úgyse kell másra költenie. Néhanapján meg egy éjjel seregcserével még ki is megy egy-két fosztásra, amiből megszerzi a szükséges pénzt, vagy csak a szövitől kapja meg és kész. Plusz hozzá ez a védelem a szövire elgondolás is azért erős túlzás.
szerintem

Gabro 11-26-2009 10:39

szerintem is meg lehetne kicsit turbózni az embert, de azért ne ennyire:)
ennyire összetetten meg egyszerűen lehetetlen lenne követni...

Reaktor 12-01-2009 00:30

Quote:

Originally Posted by szinkoly (Post 230359)
Hát szerintem a Paladin kicsit erősre sikerült... Képzeljük el, hogy beépül az orija, tele lesz íjjal, ezzel betonozza magát, és mindemellett még ezzel egy szép varázserőre is szert tesz, amivel ártózhatna is. Mindezt persze templom nélkül, hogy még több barakkja vagy egyéb épülete legyen, mert hiába nem lesz rúnája termelve, megveszi a piacról, mert úgyse kell másra költenie. Néhanapján meg egy éjjel seregcserével még ki is megy egy-két fosztásra, amiből megszerzi a szükséges pénzt, vagy csak a szövitől kapja meg és kész. Plusz hozzá ez a védelem a szövire elgondolás is azért erős túlzás.
szerintem

Kérlek számolj utána ezeknek az állításoknak.
-Varázserőben nem fog felérni egy igazi varis óriáshoz.
-A templomban sokkal többen vannak, nem kap annyi mágia és tolitekit sem.
-Seregeit varázslóit tekercseit, és házait nem védi a szieszta a tolvajok ellen.
-Katonai ereje messze egy mostani hadis faj alatt marad.

Mindezekért cserébe sokrétűbb, de ha kitámad akkor azonnal megzuhan a varázsereje.

Dynosaur 12-02-2009 00:53

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 231090)
Mindezekért cserébe sokrétűbb, de ha kitámad akkor azonnal megzuhan a varázsereje.

támadni meg muszáj a morál miatt...

szerintem sokan kezdenének vele játszani, mert jól hangzik... viszont sokan mondanák, hogy inkább más leszek a következő szinten... akárkit támadsz be, nyom egy kristálygömböt, tuti sikerül, egyből leártóz.... aztán rájössz, hogy jobb, ha ki sem mész otthonról... :(

Reaktor 12-02-2009 01:32

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 231281)
támadni meg muszáj a morál miatt...

szerintem sokan kezdenének vele játszani, mert jól hangzik... viszont sokan mondanák, hogy inkább más leszek a következő szinten... akárkit támadsz be, nyom egy kristálygömböt, tuti sikerül, egyből leártóz.... aztán rájössz, hogy jobb, ha ki sem mész otthonról... :(

Az ork, vagy a gnóm hadist is leártózzák mégis kitámad. Ez benne van a játékban.
Sem hadilag sem mágiában nem vehetné fel a versenyt az abban jeleskedő fajokkal, de változatos új játékstílust eredményezhetne.
A faji varázslatán persze lehet elmélkedni, de az alapkoncepciója szerintem érdekes színfolt lehetne a játékban.

All times are GMT +1. The time now is 03:09.