Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Tekercsek kopáshatárainak módosítása. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1929)

Zsáni 10-04-2007 18:40

Egyébként pedig ne haragudjatok, de azért rinyálni, mert valakinek a fél év tekiírás unalmas, hát istenem...ő választotta..... senki nem kényszerítette.

Synkel 10-04-2007 18:40

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 127992)
örülök a gondolkodásodnak, eddig nem is hittem volna, hogy TE, amikor eladod a tekit, nem pénzt kapsz érte ;)

Szerintem térjünk vissza a tárgyhoz, mert ennek semmi értelme nincs:)

Dragi 10-04-2007 18:47

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 127993)
Egyébként pedig ne haragudjatok, de azért rinyálni, mert valakinek a fél év tekiírás unalmas, hát istenem...ő választotta..... senki nem kényszerítette.

őőőő, miért ki rínyált ? Most akkor nem értelek arról volt szó hogy a 200 heki alatt lévők tekit írnak szép csendbe igen ő választotta ti meg azon akartok változtatni hogy ott is kopjon a tekije ergó max. azon tudnak rínyálni a kis tekiírók hogy ne kopjon 200 alatt a teki de azon hogy unalmas ezt nem tudom hol olvastad hogy azért rínyálnak :D:D:D:D:D

Zsáni 10-04-2007 18:49

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 127957)
Neked is külön köszönöm ezt a mondatot, többek között ezt is próbálom elmondani... 199 hekin tekit írni fél éven keresztül 'kézzel' nagyon durva dolog. A monotonitás öl. Ha VIP országról van szó, akkor meg a HT írja helyetted. Ugyanúgy fél év. Itt meg az unalom öl meg.
Én nem nevezném 'könnyen jött' vagyonnak.

Speciel itt is lett emlegetve mekkora önfeláldozás.
Másrészt pedig nem a 199 hekis kopásért lobbizok, hanem, hogy maradjon úgy, ahogy eddig is volt....

Andrew 10-04-2007 18:51

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 127987)
Egy picit azért azon a vonalon gondolkodjál már el légyszi, hogy minek is írnak tekit az emberek? Nekem eddig meggyőződésem volt, hogy azért, hogy pénzük legyen belőle... :) Az most csak részletkérdés, hogy átmenetileg miben tartják a pénzt, a lényeg ugyanaz lesz...annyi pénz kerül közvetetten a játékba, hogy nem csak a tekinek, de mindennek lemegy majd az ára...legalábbis szerintem ;)
ugyanis nem mindenki tekiben tárolja később a lóvét :)
Hihetetlen, lehet eddig rossz felé kacsingattam :)

ha tekercset írsz, akkor a pénz nem fog elértéktelenedni, sőt a nyersi és a kati sem :)
egyedül a tekercsek fognak valamivel kevesebbet érni, lévén több lesz belőlük a játékban ;)
de a 200 hekis tekercsírás ekkora mennyiségű készpénz és áru esetén nem nagyon változtatná meg az áruk értékét

Dragi 10-04-2007 18:53

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 127996)
Speciel itt is lett emlegetve mekkora önfeláldozás.
Másrészt pedig nem a 199 hekis kopásért lobbizok, hanem, hogy maradjon úgy, ahogy eddig is volt....

nekem meg érné félév tekiírás simán hogy aztán ne legyen szűkőlködés :) simán jó :)

Zsáni 10-04-2007 18:54

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 127997)
ha tekercset írsz, akkor a pénz nem fog elértéktelenedni, sőt a nyersi és a kati sem :)
egyedül a tekercsek fognak valamivel kevesebbet érni, lévén több lesz belőlük a játékban ;)
de a 200 hekis tekercsírás ekkora mennyiségű készpénz és áru esetén nem nagyon változtatná meg az áruk értékét

nem tudom...lehet a náthától ennyire érthetetlenül írok.
Tegyük fel, hogy TE 200 hekin kopás nélkül ezerrel nekiállsz tekit írni. fél év alatt összeszedsz x millát, esetleg milliárdot (senki ne szóljon be, fogalmam sincs mennyit lehet írással összeszedni). Na most, te úgy döntesz, nem éri meg tekiben tartani a pénzt, mert az a másik kismillió 200 hekis ori is abban tartja, és sokad magaddal eladod őket, és befekteted a kati piacba.
szerinted mégis mi lesz az eredménye a dolognak?
ugyanez a nyersi piaccal...

Zsáni 10-04-2007 18:55

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 127998)
nekem meg érné félév tekiírás simán hogy aztán ne legyen szűkőlködés :) simán jó :)

jól van drága, speciel nem is rád értettem, sokaknak megéri, sokaknak kényszer, halvány lila gőzöm sincs milyen indíttatásból csinálnak ilyet emberek... :)

Stev 10-04-2007 18:59

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 127984)
ezzel az a bibi, hogy én akkor is kibuliznám, hogy leüssenek a rákba, hogy ha 200-alatt is kopna a teki... ugyanis 195 hektáron az ég adta egy világon nem abajgat senki :)
tehát ilyen módon a jksz kiszűrésére talán nem is annyira alkalmas ez a javaslat :o

Ezzel az a bibi, hogy ilyen gondolatmenettel akkor is leütteted magad, ha 200on nem kopik a teki, mert akkor sem fognak abajgatni 195hekin. Tehát ilyen módon a másik javaslat sem alkalmas a JKSZ teljes kiszűrésére, mindkettő csak csökkentené kb ugyanolyan mértékben. Azért szimpatikusabb a kopós javaslat, hogy aki írni akar annak legalább legyen vele munkája.

Dragi 10-04-2007 19:00

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 128000)
jól van drága, speciel nem is rád értettem, sokaknak megéri, sokaknak kényszer, halvány lila gőzöm sincs milyen indíttatásból csinálnak ilyet emberek... :)

kb. 3-4 mrd sztem elég jó indítatás :)

All times are GMT +1. The time now is 16:24.