![]() |
Quote:
Akkor meg hagyjuk már békén! olyan amilyen, nem kell nevelgetni...jó irányba terelgetni... (majd rájön ezekre a hibáira egyedül is, majd az élettől megkapja más formában) |
Quote:
On: azért ilyen, mert minden amit eddg csinált büntetlenül tehette... nem részletezem. Ráfoghatjuk bármire, vagy bárkire. Ő sosem látja be a saját hiányosságát, de legalább másokat ne piszkálna! |
Quote:
|
Köszi jura. Egy valami jött le belőle, de ezt már mondatm, nem konzekvens! Ezekben főleg a vip-elésel kapcsolatban... De azt tartom azzal nem lesz semmivel jobb ha itt most köbméteres fikákat küldünk rá. Én nem ismerem, de ahogy látom pl Ditke véleménye is az utóbbi időben változott meg.
|
Quote:
|
Quote:
|
TÖRLÉS:
Pepita (#454181) Indoklás: Nemkívánatos játékos Azt hiszem ez így jobb lesz mindenkinek. |
Quote:
már hogyne kéne! Ez természetes. A pszihiátriai jövőképed, bár - sajnos - trendjében jól közelít a valósághoz (én finomabban fogalmaznék), azért annyit szólnék Angelika védelmében, hogy nincs mögötte senki aki szeretettel nevelné, és ez úgy tűnik nem az ő hibája. |
Quote:
Most ez úgy tűnik, mintha én miattam törölted volna! Nem lehetett volna előbb kicsit nevelni, tényleg valami olyan gondja lehet, amin ő egyedül nem tud változtatni? Ha sokan rámutatunk a hibáira, talán sikerül nevelni. Most majd regisztrál magának egy másik orit... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:16. |