Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

Burning 05-07-2007 14:33

a rúnaigény még hagyján, az nem zavar, de azért ez túlzás, mert jó beverted a hullát, nem igazán tudott mit csinálni. lehet visszakisért és, ha szerencséje volt beütött:)
de lesz egy betonelf, aki varázsloni, lopni nem tud (úgy, hogy neked ártson) te bevered és mivel beton még kisérni se tud:(

Goldy 05-07-2007 14:33

Quote:

Originally Posted by Vérmes(e) (Post 93339)
Ha már Tolkiennel viccelődünk...
"A tündék ideje lejárt..."

Eddig is meg lehetett fogni az elfet, és még csak nem is nehezen!
Egyedül a "fantomserege" védte meg attól, hogy éppúgy elkapják, mint bármelyik másik tolvajt, mert lehet, hogy nem annak tervezték, de az elfet a legtöbben tolinak játszották.
Ezentúl nincs is mitől tartani, szabadon "megnézheti" bárki mit bír az elf.
1el több lett a nem éppen életképes fajok száma.

Kicsit számokban, miért is különleges az elf...?

-30% katonai véderő (megjegyzem emlékeim szerint több éve ennyi) -> ork 30% katonai támadóerő -> tehát meg lehet fogni...
-20% toli véderő -> félelf árnyak ennél többet is ad -> tehát meg lehet fogni
-20% vari véderő -> órás 10%al több férőhely + 10%al erősebb varik -> simán meg lehet fogni

akkor van egy kellemes pofozóbabák, hiszen már ártani sem tud, amit elvisz tekiben simán visszahordjuk :eek:

ezek a feltételek eddig is ezek voltak ebben az ég adta világon semmi nem változott...

a 30% védőerő többlethez légyszives számoldmár hozzá s toronybónuszt is, már is nincs pariban a tábornok orkkal sem...

nyolcvan 05-07-2007 14:33

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 93316)
Az óriás az szív mással eleget, pl az egyáltalán nem tud támadó toliakciót indítani a sziesztájáért cserében, +50%-al kevesebbett hoz az elf 20%-val szemben no akkor hol kap az óriás +20% toli vari védelmet és 30%-ot katonai védelemre?
A óriással inkább ne hasonlítgassuk toliban.

télleg nem érdemes toliban hasonlítgatni az elf-et az óriáshoz, de talán másban igen, mert kicsit hasonlítanak egymásra:
mindketten egyik oldalról nagyon jól be vannak védve (óriás tolvajok ellen, elf hadi támadás ellen)

a különbség csak az, hogy az óriás emiatt jó hadi-vari lett (tolvajokkal szinte nem is lehet neki ártani), az elf meg már nem használható semmire :D

Kubbi 05-07-2007 14:33

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 93342)
Más esetben nem igen tudnak 5 sereggel visszakisérni....
a +1% készültség? az ork azt alapból megkapja mikor épp a szárazvihart szedi le akkor is nem csak ártózáshoz...

Szerintem nagyon a saját fajod szemszögéből nézed Goldy...

Tsobi 05-07-2007 14:33

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 93338)
Nem hiszem hogy eljutsz addig. Inkább árulj ki, és újrázz. ;)

Ezen is elgondolkodtam...csak sajnálom azt a -500 vip kört rászánni ...

Artúr 05-07-2007 14:33

Quote:

Originally Posted by laci (Post 93340)
Ellenkező irányba? Jön a +80% gyilkolás és a +3% készültségnövekedés ártó varázslat esetén? :D :D

Nem, dehogy. Keresd meg azt a topikot. Asszem a fontos bejelentéseknél volt.
Ebben a témában már írtam 30-50% malusz toliakciókra elég lenne. Ilyen irányba értettem.

Kubbi 05-07-2007 14:34

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 93344)
ezek a feltételek eddig is ezek voltak ebben az ég adta világon semmi nem változott...

a 30% védőerő többlethez légyszives számoldmár hozzá s toronybónuszt is, már is nincs pariban a tábornok orkkal sem...

Meg a felfelé támadás bónuszt. ;)

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 93347)
Ezen is elgondolkodtam...csak sajnálom azt a -500 vip kört rászánni ...

Nem vonják le a vipköröket...

tdomo 05-07-2007 14:35

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 93346)
Szerintem nagyon a saját fajod szemszögéből nézed Goldy...

És nagyon az A csoport szemszögéből, de nem csak Te, sokan mások is.

Tsobi 05-07-2007 14:36

Ha Anarcból átzéróztam a rendes játékba és ott tengődöm és még nem telt el egy év?
Akkor biza levonják...

Vérmes(e) 05-07-2007 14:36

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 93344)

Csak arra kívántam rámutatni, hogy megfogni meg lehet(ett) eddig is, az, hogy minden megtorló akcióját röhejessé tesszük életképtelenné silányítja

All times are GMT +1. The time now is 07:04.