![]() |
Quote:
Akkor a kedvedért elmondom, hogy azt a topicot én az Általános beszélgetésekbe nyitottam, mikor kezdett behalni tette át Ati a mostani helyére. Addigra már rég nem követtem nyomon a fejleményeket:) |
Feleslegesnek tartom a tesztet és a korlátozást is.
Az érdektelen topicokat úgysem olvasom el, az értelmetlen topicok pedig amúgyis a kukában landolnak. |
Quote:
És ha van ott 600topic, akkor nem olyan könnyű megtalálni azt, amit keresek. :mad: |
Ráadásul sok a redundáns topik ami megint csak zavaró.
|
http://forum.queosia.com/showpost.ph...postcount=1401
ezt a dolgot lehet, hogy nem ártana jobban átbeszélni itt, ha már indítottak egy ilyen topicot |
Quote:
Valamilyen korlátozás vagy szabályozás kell, ha arra is akarjuk használni a fórumot, csevegésen és jópofizáson kívül, hogy újításokat is itt beszéljünk át.:o |
Quote:
páran meggondolnák mire lövik L :) |
Quote:
|
A problémát elolvasva összefoglalva kidolgozva leírod a véleményed, vszínű megvárod míg mások is ezt teszik.
Azokra reagála újra érvelsz... Mivel kevés a lehetőség, akit tényleg érint érdekel a téma beleássa magát és észérveket hoz és nem üres szavakkal dobálózik... Valószínű nem az lesz hogy 100x van lerágva ugyanaz a csont ami egy idő után iszonyat fárasztó... Hosszabb beírások lennének de talán összeszedettebbek és tényleg a témára koncentrálva. A topicnak a bekorlátozás miatt nem kéne tovább nyitva lennie mint 2-3 nap, ennek a terméséből levonható következtetés... ez nem biztos hogy döntés de újabb vitát lehet belőle indítani esetleg leszűkített feltételekkel... de akár döntés is születhet. De lehet agyamra ment a minőségbiztosítási kéziköny írása :):):p |
Quote:
Szerintem az utóbbi meglátásod helytálló lehet:) Elképzelhetetlennek tartom, hogy 5 hozzászólás/kopf elegendő legyen. Főleg egy olyan témában ami esetleg hónapokig húzódik, mert Ati nem tudja, hogy akar-e kezdeni vele valamit. Az ötletgazda meg a kezdeti érdeklődők már rég nem szólhatnak hozzá, helyettük jönnek akik unalomból írogatnak mindenfele ahova csak lehet... |
All times are GMT +1. The time now is 18:43. |