Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Fórum regisztráció nehezítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1777)

Synkel 05-10-2007 22:15

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 95146)
Off
Á te nem :D
(Synkel hozzászólásai a Harcosok topicban
Eredmények 1-tól/től 25-ig, összesen 119
A keresés 1,03 másodpercig tartott. )
/Off

Akkor a kedvedért elmondom, hogy azt a topicot én az Általános beszélgetésekbe nyitottam, mikor kezdett behalni tette át Ati a mostani helyére. Addigra már rég nem követtem nyomon a fejleményeket:)

Croissant 05-11-2007 11:00

Feleslegesnek tartom a tesztet és a korlátozást is.
Az érdektelen topicokat úgysem olvasom el, az értelmetlen topicok pedig amúgyis a kukában landolnak.

Valezius 05-11-2007 11:54

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 95271)
Feleslegesnek tartom a tesztet és a korlátozást is.
Az érdektelen topicokat úgysem olvasom el, az értelmetlen topicok pedig amúgyis a kukában landolnak.

Ez nem igaz, mert ha valaki nyit egy topicot az általános beszélgetések közé, az nem megy onnan sehova.

És ha van ott 600topic, akkor nem olyan könnyű megtalálni azt, amit keresek. :mad:

BimmBimm 05-11-2007 11:57

Ráadásul sok a redundáns topik ami megint csak zavaró.

Andrew 05-16-2007 20:17

http://forum.queosia.com/showpost.ph...postcount=1401

ezt a dolgot lehet, hogy nem ártana jobban átbeszélni itt, ha már indítottak egy ilyen topicot

Cassandra 05-16-2007 21:01

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 96657)
http://forum.queosia.com/showpost.ph...postcount=1401

ezt a dolgot lehet, hogy nem ártana jobban átbeszélni itt, ha már indítottak egy ilyen topicot

Teljesen jogosnak tartom ezt a felvetést is, az elfes témát napok óta nem követtem nyomon, pont azért, mert megint nem arról szólt, amiről kellett volna és meguntam hiába koptatni a billentyűzetet (Gyanítom ezzel nem voltam egyedül.).:(

Valamilyen korlátozás vagy szabályozás kell, ha arra is akarjuk használni a fórumot, csevegésen és jópofizáson kívül, hogy újításokat is itt beszéljünk át.:o

Goldy 05-16-2007 21:38

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 96664)
Teljesen jogosnak tartom ezt a felvetést is, az elfes témát napok óta nem követtem nyomon, pont azért, mert megint nem arról szólt, amiről kellett volna és meguntam hiába koptatni a billentyűzetet (Gyanítom ezzel nem voltam egyedül.).:(

Valamilyen korlátozás vagy szabályozás kell, ha arra is akarjuk használni a fórumot, csevegésen és jópofizáson kívül, hogy újításokat is itt beszéljünk át.:o

fontos döntö megbeszélésekben max 5 beírás...
páran meggondolnák mire lövik L :)

Stev 05-16-2007 22:09

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 96667)
fontos döntö megbeszélésekben max 5 beírás...
páran meggondolnák mire lövik L :)

Ez szépen hangzik, csak fontos döntő megbeszélésekben többnyire érvek vannak felsorakoztatva egymás ellen, cél egymás meggyőzése. Erre még ha jól is működik a dolog (offolás nélkül) is kevés az 5 beírás. Vagy ha a téma előrelendítésén fáradozott, Ati ad neki még ötöt?

Goldy 05-16-2007 22:16

A problémát elolvasva összefoglalva kidolgozva leírod a véleményed, vszínű megvárod míg mások is ezt teszik.
Azokra reagála újra érvelsz...

Mivel kevés a lehetőség, akit tényleg érint érdekel a téma beleássa magát és észérveket hoz és nem üres szavakkal dobálózik...
Valószínű nem az lesz hogy 100x van lerágva ugyanaz a csont ami egy idő után iszonyat fárasztó...

Hosszabb beírások lennének de talán összeszedettebbek és tényleg a témára koncentrálva. A topicnak a bekorlátozás miatt nem kéne tovább nyitva lennie mint 2-3 nap, ennek a terméséből levonható következtetés...
ez nem biztos hogy döntés de újabb vitát lehet belőle indítani esetleg leszűkített feltételekkel... de akár döntés is születhet.

De lehet agyamra ment a minőségbiztosítási kéziköny írása :):):p

Synkel 05-16-2007 22:40

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 96674)
A problémát elolvasva összefoglalva kidolgozva leírod a véleményed, vszínű megvárod míg mások is ezt teszik.
Azokra reagála újra érvelsz...

Mivel kevés a lehetőség, akit tényleg érint érdekel a téma beleássa magát és észérveket hoz és nem üres szavakkal dobálózik...
Valószínű nem az lesz hogy 100x van lerágva ugyanaz a csont ami egy idő után iszonyat fárasztó...

Hosszabb beírások lennének de talán összeszedettebbek és tényleg a témára koncentrálva. A topicnak a bekorlátozás miatt nem kéne tovább nyitva lennie mint 2-3 nap, ennek a terméséből levonható következtetés...
ez nem biztos hogy döntés de újabb vitát lehet belőle indítani esetleg leszűkített feltételekkel... de akár döntés is születhet.

De lehet agyamra ment a minőségbiztosítási kéziköny írása :):):p

Szerintem az utóbbi meglátásod helytálló lehet:)
Elképzelhetetlennek tartom, hogy 5 hozzászólás/kopf elegendő legyen. Főleg egy olyan témában ami esetleg hónapokig húzódik, mert Ati nem tudja, hogy akar-e kezdeni vele valamit. Az ötletgazda meg a kezdeti érdeklődők már rég nem szólhatnak hozzá, helyettük jönnek akik unalomból írogatnak mindenfele ahova csak lehet...

All times are GMT +1. The time now is 18:43.