![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Hát erről Rémálom Birodalma regényt tudna irni a 2/B-ből... Az a helyzet hogy ha nagyon betonos az elf, az nem ártózik. HA nem annyira betonos akkor meg neki jelenleg nyekk. Az 1/A-ban is, pedig ott szegről-végről egyéni támadások mennek only. Én személyszerint nem játszom az elfet, mert nem szeretem, de véleményem az hogy nem kell soket "áldozni" azért hogy egy elfet jelenleg taccsra tegyen az ember, ha már a szerencsétlen elfje beleköt...;)
|
Adjuk meg az elfnek ami jár, ha már az ork megkapja a 30% támadóerőtöbbletet.
Eddig azt hittem az orknak van láthatatlan ereje 1/A-ban, h simán beverik az elfeket, pedig bármilyen számolóprogi, és képlet szerint pattanni kellett volna. Nem akarok nagyon offolni, de nem örülnék neki, ha olyanok döntenék el ezt a kérdést, akik még soha nem vittek elfet 1/A-ban a csoport 10%-a felett. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ork lovas miért is nem ér akkor kapásból 8-at 6 helyett pl? ez így elég demagóg érv 1/A-ban az elfek nagyrésze még akkor jutott felmikor még nem volt se fedezési korlát se a 10%-os korlát... |
[quote=Goldy;90239]ork lovas miért is nem ér akkor kapásból 8-at 6 helyett pl?
QUOTE] Ne haragudj, nem látom ezt hol írják a súgóban? :confused: |
Quote:
Azt, hogy az elf nem 30%-ot kap, azt hiszem feltételezhetjük, hogy tapasztalták már jópáran (csak elfelejtettek róla szólni). Ennek fényében hatalmas erősítés az elf védelem tényleges 30%-ra emelése, szemben azzal, hogy egy "titkot" most mindenkinek elárulunk. Mindkettő némi átépítést igényelne mind a támadó, mind a védő oldalon, de az egyik verzió a meglevő játékot nem változtatja, a másik igen. Egyelőre én erősen arra a verzióra hajlok, amelyik nem változtatja a meglevő játékot, és nem erősíti mégtovább az amúgyis nehezeb sebezhető elfet. Ennek ellenkezőjéről meggyőzhető vagyok, ha olyan érv merül fel, ami eddig elkerülte a figyelmem. |
All times are GMT +1. The time now is 03:34. |