![]() |
ja tényleg bocs. lehet, hogy mégis hülye vok már most is:) de azért vetettem fel a kérdést mer valezius a piacról kérdezett. de akkor ha legközelebb lesz kérdésem megfelelő helyre írom:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Bocs, ezért javítottam, de te gyorsan észrevetted.
|
Akkor ujra törpe:))
Szoval nemrég beépitettem 52% barrakot a törpikéimnek még bányám is maradt mindenből 2% csak tornyom nem:) Úgy átmentek a lovasok a védelmen, hogy öröm volt nézni. Lehet ezzel a törppel nagyon szépen és kellemesen játszani. Tény, hogy 5. szinten nem játszanék vele egy jó szövi nélkül mf ben.:cool: :D |
szvsz
Szerény véleményem csak az hogy semmi pénzért nem lennék vele!!
Lehet hogy jó bányák és egy két más téren de sztem minden ember a csoporton belül ha teheti rászáll!! Főleg ha nagyon drága az adott csoporton belül a nyersi. Elég borsos árakon szokott menni! Mit csinál egy ori ienkor?? Rászáll egy törpre és addig lopja amíg megnem lessz a kellő mennyiség. Mondjuk láttam már oan törpöt aki sokra vitte kellő tapasztalattal. Itt a lényeg: ha van elegendő tapasztalat akkor jól jön ha töp vagy, de kezdőnek semmiképpen nem ajánlanám. |
Quote:
Kezdőknek semmiképp de én sem vagyok kezdő :) igy sokra viszem vele. Ne feledd, hogy a csoportok tetejéről ha szintet lépsz viszonylag max hekit tudsz fedezni vele ahol már nincs sok ellenfél igy rengeteg pénzt termel. Úgylátom toli már nem sok van 700-800 heki fölött igy onnantól csak törp akár toli helyett. Valamint általában oriások és gnomok vannak fent akik nem tudnak tekizni valami sokat (gnom ugye semmi egy törptől) Ráadásul SZVSZ elpusztithatatlan bárhonnan feláll egy törp |
Quote:
Erre mondják azt hogy ízlések és pofonok különböznek :) |
Quote:
|
Quote:
Akinek nem inge nem veszi magára :D Mindig ien marhaságok jutnak az eszembe :D |
All times are GMT +1. The time now is 06:31. |