Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tippek törpe országoknak... Stratégiák törpékkel... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=167)

Burning 10-29-2006 17:12

ja tényleg bocs. lehet, hogy mégis hülye vok már most is:) de azért vetettem fel a kérdést mer valezius a piacról kérdezett. de akkor ha legközelebb lesz kérdésem megfelelő helyre írom:D

Valezius 10-29-2006 17:22

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 38871)
Mondjuk agyag árát nem lehet fölvinni 100-ra, mert annyi pénz nincs a világon, hogy minden 3-nál drágábbat megvegyen az ember. (Aztán meg úgyis lenyomja valaki :( )

Hülyeséget mondtam.

Ati 10-29-2006 17:24

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 38915)
Hülyeséget mondtam, most épp ***on áll. :D

Aktuális piaci infókkal azért óvatosan. A fórumszabályzat itt is tiltja az infókiadást!

Valezius 10-29-2006 17:25

Bocs, ezért javítottam, de te gyorsan észrevetted.

SiMON 10-31-2006 20:37

Akkor ujra törpe:))

Szoval nemrég beépitettem 52% barrakot a törpikéimnek még bányám is maradt mindenből 2% csak tornyom nem:) Úgy átmentek a lovasok a védelmen, hogy öröm volt nézni.

Lehet ezzel a törppel nagyon szépen és kellemesen játszani. Tény, hogy 5. szinten nem játszanék vele egy jó szövi nélkül mf ben.:cool: :D

Mackosajt 10-31-2006 21:05

szvsz

Szerény véleményem csak az hogy semmi pénzért nem lennék vele!!

Lehet hogy jó bányák és egy két más téren de sztem minden ember a csoporton belül ha teheti rászáll!!
Főleg ha nagyon drága az adott csoporton belül a nyersi.
Elég borsos árakon szokott menni!
Mit csinál egy ori ienkor?? Rászáll egy törpre és addig lopja amíg megnem lessz a kellő mennyiség.
Mondjuk láttam már oan törpöt aki sokra vitte kellő tapasztalattal.

Itt a lényeg: ha van elegendő tapasztalat akkor jól jön ha töp vagy, de kezdőnek semmiképpen nem ajánlanám.

SiMON 10-31-2006 21:19

Quote:

Originally Posted by Mackosajt (Post 39823)
Szerény véleményem csak az hogy semmi pénzért nem lennék vele!!

Lehet hogy jó bányák és egy két más téren de sztem minden ember a csoporton belül ha teheti rászáll!!
Főleg ha nagyon drága az adott csoporton belül a nyersi.
Elég borsos árakon szokott menni!
Mit csinál egy ori ienkor?? Rászáll egy törpre és addig lopja amíg megnem lessz a kellő mennyiség.
Mondjuk láttam már oan törpöt aki sokra vitte kellő tapasztalattal.

Itt a lényeg: ha van elegendő tapasztalat akkor jól jön ha töp vagy, de kezdőnek semmiképpen nem ajánlanám.

Kezdőknek semmiképp de én sem vagyok kezdő :) igy sokra viszem vele. Ne feledd, hogy a csoportok tetejéről ha szintet lépsz viszonylag max hekit tudsz fedezni vele ahol már nincs sok ellenfél igy rengeteg pénzt termel. Úgylátom toli már nem sok van 700-800 heki fölött igy onnantól csak törp akár toli helyett. Valamint általában oriások és gnomok vannak fent akik nem tudnak tekizni valami sokat (gnom ugye semmi egy törptől)

Ráadásul SZVSZ elpusztithatatlan bárhonnan feláll egy törp

Mackosajt 10-31-2006 21:29

Quote:

Originally Posted by SiMON (Post 39827)
Kezdőknek semmiképp de én sem vagyok kezdő :) igy sokra viszem vele. Ne feledd, hogy a csoportok tetejéről ha szintet lépsz viszonylag max hekit tudsz fedezni vele ahol már nincs sok ellenfél igy rengeteg pénzt termel. Úgylátom toli már nem sok van 700-800 heki fölött igy onnantól csak törp akár toli helyett. Valamint általában oriások és gnomok vannak fent akik nem tudnak tekizni valami sokat (gnom ugye semmi egy törptől)

Ráadásul SZVSZ elpusztithatatlan bárhonnan feláll egy törp

Biztos igazad van benne de én akkor is maradnék inkább másnál mint a törpénél.
Erre mondják azt hogy ízlések és pofonok különböznek :)

SiMON 10-31-2006 21:35

Quote:

Originally Posted by Mackosajt (Post 39834)
Biztos igazad van benne de én akkor is maradnék inkább másnál mint a törpénél.
Erre mondják azt hogy ízlések és pofonok különböznek :)

:) Azt gondolom egy törp az adu ász egy szövi életében. Csak olyanok játszanak vele akik szeretnek és szívesen adnak bármit is a másiknak. Ha önző valaki ne legyen sose törp. Persze ezt most nem rád értem ne érts félre.

Mackosajt 10-31-2006 21:38

Quote:

Originally Posted by SiMON (Post 39837)
:) Azt gondolom egy törp az adu ász egy szövi életében. Csak olyanok játszanak vele akik szeretnek és szívesen adnak bármit is a másiknak. Ha önző valaki ne legyen sose törp. Persze ezt most nem rád értem ne érts félre.

dehogy értem félre

Akinek nem inge nem veszi magára :D
Mindig ien marhaságok jutnak az eszembe :D

All times are GMT +1. The time now is 06:31.