Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Szövivel vagy nélküle? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1632)

Grabi 05-13-2007 18:29

rövid távon pár napig meg lehet csinálni az alábbi mf elfet: 35-35 18% ház, 9,5% templom, 2% raki, 20 bank. kell hozzá rengeteg pénz, 24 órás távol, elf-tudós. sőt lehet kevesebb házzal is és akkor fokozós.

de ezt nem merem leírni, mert úgyis tudom, hogy bezzeg ha legyújtják meg rengetik meg az én 90%-os ork tudós tábim átviszi és béna vagyok. :(

rexa 05-13-2007 18:29

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 95968)
ha lehet személyeskedést vagy privátba vagy a Hódítón háborúban kéretik elintézni :p De elég uncsi azt nézni ahogy marjátok egymást inkább háborúzzatok és az eseményeket osszátok meg velünk is :):):)

ha csak engem idézel be akkor ne beszélj többes számban:) nem én kértem az arcvisszavételt csak válaszoltam:)
de tudod mit igazad van
úgy lesz
Zsáni is meg Te is előttem vagytok lerendezhetjük ott ha ez a kérésed:p

rexa 05-13-2007 18:35

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 95970)
rövid távon pár napig meg lehet csinálni az alábbi mf elfet: 35-35 18% ház, 9,5% templom, 2% raki, 20 bank. kell hozzá rengeteg pénz, 24 órás távol, elf-tudós. sőt lehet kevesebb házzal is és akkor fokozós.

de ezt nem merem leírni, mert úgyis tudom, hogy bezzeg ha legyújtják meg rengetik meg az én 90%-os ork tudós tábim átviszi és béna vagyok. :(

rövid távon igen.. de egy jó szövi ha kell 9 kör alatt átépül. az mf nem tud egyszerre mindenre gyúrni, ha nem tudják beütni akkor jön a mágia meg a toli...

Valezius 05-13-2007 18:36

Quote:

Originally Posted by antitalentum (Post 95959)
Személy szerint mf-t játszom, nem kezdő csoportban s látom ám, majdnembeton védelem - eddig nagyon kevesen jöttek át rajtam! :rolleyes: - mellett elég nehézkes megfelelő "prédát" találni. Alsóbb szinteken jó az mf, elboldogul, fentebb már neccesebb a dolog..:(

Most nem arról van szó, hogy békénhagyják, mert ameddig van könnyebb célpont és az mf nem megy neki a szövinek, addig békénhagyják.

A kérdés az, hogy van-e olyan mf, amit egy közepesen jó szövi nem tud szétszedni.

Mint mondtam, egyet már láttam :)

Cassandra 05-13-2007 18:37

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 95970)

És egyben le is írtad, hogy nem védtelen.:)
Mondjuk 90%barakkos orkot még nem láttam 200hekin.:)

(Bocs most látom csak, hogy nem konkréten 200hektárra írtad, sry.:))

Valezius 05-13-2007 18:37

Quote:

Originally Posted by rexa (Post 95973)
rövid távon igen.. de egy jó szövi ha kell 9 kör alatt átépül. az mf nem tud egyszerre mindenre gyúrni, ha nem tudják beütni akkor jön a mágia meg a toli...

9kör alatt, ha ügyes odébb megy, egy szövi nem tud olyan gyorsan utána iramodni ;)

Cassandra 05-13-2007 18:48

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 95976)
9kör alatt, ha ügyes odébb megy, egy szövi nem tud olyan gyorsan utána iramodni ;)

Eztis csak szövije válogatja. Szerintem egy aktív szövi simán tudja tartani az MF "tempóját".

Valezius 05-13-2007 18:55

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 95982)
Eztis csak szövije válogatja. Szerintem egy aktív szövi simán tudja tartani az MF "tempóját".

Szerintem mf-je válogatja :) , egy szövi nem fogja otthagyni valamelyik tgját, hogy az mf után menjen. 4-et mozgatni meg nem egyszerűbb, mint 1-et.

rexa 05-13-2007 18:55

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 95976)

megszökni meg tud természetesen...keres valakit aki kitámad leüti párszor földre de nem az a kérdés, hogy meg tud-e pucolni:)

Dragi 05-13-2007 18:56

Quote:

Originally Posted by rexa (Post 95971)
ha csak engem idézel be akkor ne beszélj többes számban:) nem én kértem az arcvisszavételt csak válaszoltam:)
de tudod mit igazad van
úgy lesz
Zsáni is meg Te is előttem vagytok lerendezhetjük ott ha ez a kérésed:p

na pfff :D ez azért lol :D én csak szóltam hogy nem itt kéne de hát úgy tűnik beszélhetek én, mert egyből fenyegetőzöl :)

All times are GMT +1. The time now is 16:58.